Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Parkolási engedély igénylés

A Lágymányosi Kampusz parkolói sorompóval zártak. A Lágymányosi Főmérnökség és a 3 lágymányosi kar HÖK-je közötti megállapodás értelmében a hallgatók kaphatnak behajtási engedélyt. Ehhez szükséges, hogy az alábbi adataitokat megadjátok (kártyátok számát értelemszerűen csak akkor, ha rendelkeztek tanszéki vagy egyéb belépőkártyával), amit mi rendszeresen továbbítunk a Főmérnökség felé. A rendszerbe beérkező kérelmek folyamatos feldolgozás alatt állnak, az igényléstől számítva maximum 2 hetes átfutási idővel kell számolni.

  • Az engedélyeket minden félévben meg kell újítani, mivel a parkoló kizárólag aktív hallgatók számára elérhető.
  • A 22/23/2 félévre regisztrálók 2023.07.15.-éig használhatják a parkolót.
  • A nyári időszakban indokolt esetben igénybe vehető a parkoló.
  • A parkolási kéréseket minden hét csütörtökén, 08:00-kor továbbítjuk az üzemeltetés felé, így azoknak a feldolgozása után feltehetőleg a következő héttől lesznek érvényesek.
  • Sikeres igénylés esetén nem küldünk visszajelzést, csupán ha valami hiba merülne fel!

A behajtáshoz meg kell nyomnotok a gombot a "sorompofonon", ezáltal ellenőrzik az autó rendszámát, és behajthattok a parkolóba. Az engedély szerint egyszerre a 3 karról összesen legfeljebb 100 hallgató tartózkodhat a parkolóban, ezért fontos, hogy ellenőrzés során kiszűrjük azokat a hallgatókat, akik a félévre nem rendelkeznek aktív jogviszonnyal.

Bármilyen kérdés, hiba esetén írjatok a gazdasagi(kukac)ttkhok.elte.hu-ra.

Ezen a felületen a Természettudományi Kar hallgatónak igényléseit várjuk. Az Informatikai Kar és a Társadalomtudományi Kar hallgatói a saját kari honlapjukon tudnak igényelni! Más karról érkező kérelmeket nem áll módunkban feldolgozni.

  • Az adataitok megadásával hozzájárultok ahhoz, hogy a TTK HÖK Tisztségviselői és a P.Dussmann Kft Biztonsági Szolgálata az adatvédelmi és adatkezelési jogszabályok betartásával kezelje azokat.
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.