A Hallgatói Önkormányzat tisztségviselői

Alább a 2017-2018-es mandátumévben a Hallgatói Önkormányzat tisztségviselői, elérhetőségei és a fogadóórák időpontjai találhatók.
Vizsgaidőszakban a tisztségviselők e-mailes (vagy telefonos) egyeztetés alapján tartják fogadóóráikat, míg tanítási szünet alatt fogadóórák nincsenek (de tisztségviselőink természetesen továbbra is elérhetőek e-mailen és/vagy telefonon keresztül).

  • Az Északi Hallgatói Iroda, vagyis az Északi HALI az északi épület földszintjén a lifteknél található 0.75-ös helyiség;
  • a Déli Hallgatói Iroda, vagyis a Déli HALI a déli épület -1. szintjén található 00.732-es helyiség;
  • a Hallgatói Alapítvány déli irodája, vagyis a Déli Alapítvány a déli épület -1. szintjén található 00.734-es helyiség;
  • míg a MAFIHE iroda az északi épület 2. emeletén található 2.106-os helyiség.

 


 

ELTE TTK HÖK Elnök - Horváth LucaElnök - Horváth Luca

E-mail: elnok()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: szerda 12:00-14:00 Északi HALI // Telefon: 20/259-9364

Az elnök feladata a TTK HÖK operatív irányítása, a tisztségviselők munkájának koordinálása illetve a Kar valamennyi hallgatójának képviselete a kari, egyetemi és egyéb fórumokon.

Ha úgy érzed, hogy a megfelelő tisztségviselő már nem tud rajtad segíteni, problémát érzel a munkájukban, vagy egyszerűen csak azt gondolod, hogy velem kell megbeszélned, keress nyugodtan!

ELTE TTK HÖK Elnökhelyettes - Lukács MártonElnökhelyettes - Lukács Márton

E-mail: elnokhelyettes()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: kedd 16:15-17:45, Északi HALI

Az elnökhelyettes feladata az elnök tevékenységének segítésén túl a

tisztségviselők munkájának koordinációja, valamint az érdekképviseleti munkára vonatkozó továbbképzése, az érdeklődő

hallgatók tevékenységünkről való tájékoztatása, a szervezet munkájába való bekapcsolódásuk elősegítése.

Mindemellett részt vesz az érdekképviseleti munkában is, az elnök akadályoztatása esetén képviseli az Önkormányzatot.

ELTE TTK HÖK Gazdasági referens - Rácz GergelyGazdasági referens - Rácz Gergely

E-mail: gazdasagi()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Szerda 12:00-14:00 Északi HALI // Kérdésem van, írok neki!

Feladataim közé tartozik az Önkormányzat költéseinek és beszerzéseinek átlátható és felelősségteljes tervezése, az ilyen igények felmérése, ebből kifolyólag pedig a folyamatos kapcsolattartás az ELTE HÖK irodavezetőjével és a Kancellária Közbeszerzési/Beszerzési osztályával.

Én felelek a parkolási igények intézéséért is, hiszen minden Lágymányosi polgár használhatja a rendelkezésre álló parkolókat, azonban ez regisztrációhoz kötött. Igény esetén a következő felületen lehet jelentkezni: http://ttkhok.elte.hu/parkolasi-engedely-igenyles

ELTE TTK HÖK Tanulmányi információkért felelős referens - Németh-Prátpál MirtyllTanulmányi információkért felelős referens - Németh-Prátpál Mirtyll

E-mail: tanulmanyi()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 12:00-14:00, Északi HALI // Kérdésem van, írok neki!

A Tanulmányi Információkért felelős referens feladata a többi tisztségviselővel és a hallgatókkal való hatékony kommunikáció. Fő feladat érdeksérelmi ügyek és tanulmányi kérdések közvetítése és megoldása. Ezenfelül folyamatosan figyelemmel kíséri az OHV-t és a tantervmódosítások ügyét. Minden vizsgaidőszak után összegzi a felmerült problémákat, a félév során előkerült legfontosabb információkat.

ELTE TTK HÖK Jogsérelmi referens - Imre DóraJogsérelmi referens - Imre Dóra

E-mail: jogserelmi()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Csüt 9:30-11:00 Északi Hallgatói Iroda // Telefon: 30/380-8756

Jogsérelmi referensként feladatom a hallgatókat segíteni az egyetemi szabályzatok értelmezésében, amennyiben problémájuk merül fel, illetve a jogsérelmi ügyek hatékony és dinamikus kommunikációja az érintett felek között. Az ilyen esetekről és a velük kapcsolatos fejleményekről tájékoztatom a TTK HÖK Küldöttgyűlését és Választmányát, valamint folyamatosan tartom a kapcsolat a tisztségviselőkkel.

Kérlek keress, ha bármi kérdésed vagy problémád van az egyetemmel kapcsolatban!

ELTE TTK HÖK Kommunikációs referens - Kovács FanniKommunikációs referens - Kovács Fanni

E-mail: kommunikacio()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: szerda 10:00-12:00, Északi HALI // Telefon: 30/957-6311

Az Önkormányzat kommunikációs referenseként elsődleges feladatom, hogy a Karunkon (Egyetemünkön) zajló eseményekről, az Önkormányzat érdekképviseleti tevékenységéről tájékoztassam Karunk hallgatóit.

ELTE TTK HÖK Szombathelyi ügyekért felelős referens  - Szabó Christopher BenceSzombathelyi ügyekért felelős referens - Szabó Christopher Bence

E-mail: szombathely()ttkhok.elte.hu // Telefon: 06306496695

A szombathelyi ügyekért felelős referens feladatom a szombathelyi telephelyen a TTK HÖK tagjainak érdekképviselete, tájékoztatása. A TTK HÖK tisztségviselőivel folyamatosan együtt kell működnöm, illetve a TTK HÖK döntéshozó testületeit tájékoztatnom kell a szombathelyi telephelyen történő érdekképviseleti munkáról. Ezenkívül együtt kell működnöm a többi részönkormányzat szombathelyi ügyekért felelős tisztségviselőjével, és az ELTE HÖK illetékes alelnökével.

ELTE TTK HÖK Lakhatási, esélyegyenlőségi és társadalmi kapcsolatok referens - Vigh PatriciaLakhatási, esélyegyenlőségi és társadalmi kapcsolatok referens - Vigh Patricia

E-mail: esely()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Hétfő 11:00-13:00 Északi HALI // Telefon: 20/978-0926

esely@ttkhok.elte.hu

lakhatas@ttkhok.elte.hu

Lakhatási, esélyegyenlőségi és társadalmi kapcoslatok referensként feladatom a TTK HÖK esélyegyenlőségi és karitatív életének megszervezése és a hallgatók tájékoztatása az esélyegyenlőségi és kollégiumi lehetőségekről, illetve felhívni a figyelmet a környezettudatosság fontosságára.

Ha bármi van, amiben a segítségedre kehete, keress bátran!

ELTE TTK HÖK Ösztöndíjakért felelős referens - Dohány-Juhos NikolettÖsztöndíjakért felelős referens - Dohány-Juhos Nikolett

E-mail: osztondij()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 12:00-14:00, Északi HALI // Kérdésem van, írok neki!

Az ösztöndíjakért felelős referens felelős a juttatásokkal kapcsolatos érdekképviseleti munka koordinálásáért. Segíti a hallgatókat a területén felvetődő problémáik megoldásában, folyamatosan tájékoztatja őket a vonatkozó szabályok változásáról, a különböző ösztöndíj-lehetőségekről.

ELTE TTK HÖK Külügyi referens - Biró MátéKülügyi referens - Biró Máté

E-mail: kulugy()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Kedd 12-14h., Északi HALI // Telefon: +36304727700

Külügyi referensként én gondoskodom a külföldre utazó hallgatók informálásról, a külföldi ösztöndíjas információk terjesztéséről, valamint a mobilitásukat töltő hallgatók integrációjának segítéséről.

As commissioner for external relations I am responsible for informing students from mobility programs, and scholarships and also distributing the information from those. I keep contact with ELTE ESN to help the integration of foreign students spending their mobility at ELTE.

ELTE TTK HÖK Kulturális és sport referens - Kovács BálintKulturális és sport referens - Kovács Bálint

E-mail: sport()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Hétfő 10:00-12:00/ Északi HALI // Telefon: 06305469523

Kulturális és sport referensként feladatom az az ELTE TTK HÖK kulturális és sportéletének megszervezése. Továbbá a hallgatókat sportlehetőségekről, kulturális eseményekről, rendezvényekről való informálása, tájékoztatása.

Emailek:

-sport@ttkhok.elte.hu

-kulturalis@ttkhok.elte.hu

ELTE TTK HÖK Tudományos referens - Jelenleg betöltetlenTudományos referens - Jelenleg betöltetlen

E-mail: tudomany()ttkhok.elte.hu

ELTE TTK HÖK Főszerkesztő - Tóth BálintFőszerkesztő - Tóth Bálint

E-mail: foszerkeszto()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Péntek,14:00-15:30 Déli Hallgatói Iroda // Telefon: 20/538-8261

Mint a TéTéKás Nyúz főszerkesztője, én felelek a lap rendszeres megjelenéséért és a lapnál dolgozó szerkesztők munkájának koordinálásáért. Lapunkhoz egész félév alatt várjuk a csatlakozni kívánó hallgatókat. Ha cikket írnál, olvasószerkesztenél, tördelőszerkesztenél, fotóznál, videóznál nyugodtan keress a megadott elérhetőségeken, egészen a pontosan a foszerkeszto@ttkhok.elte.hu e-mail címen, a 06/20-538-8261 telefonszámon, valamint személyesen, a fogadóórámon minden pénteken 14:30 és 16:00 között a Déli Hallgatói Irodában. Ha szimplán csak kérdésed lenne, ebben az esetben is ezeken az elérhetőségeken találsz meg.

ELTE TTK HÖK Informatikus - Szabó ÁronInformatikus - Szabó Áron

E-mail: informatikus()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: 03.14. Elmarad! Szerda 12:00-14:00 Északi HALI // Telefon: 70/392-3525

Informatikusként a feladatom a HÖK eszközparkjának karbantartása, működtetése, illetve a hivatalos levelezés és weblapok megigénylése és fenntartása. Amennyiben a HÖK tisztségviselőinek informatikai jellegű problémája van, nekem kellene elhárítanom. Amennyiben valakinek ".elte.hu"-s hivatalos honlapra van szüksége, hozzám tud fordulni. Azonban tanrendes és neptunos problémákkal feleslegesen zaklattok, az nem az én hatásköröm! :)

ELTE TTK HÖK Mentorkoordinátor - Benkovits ÁdámMentorkoordinátor - Benkovits Ádám

E-mail: mentorkord()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 10-12 Déli HALI // Telefon: 20/232-3356

A Mentorrendszer irányítása a feladatom Mentorkoordinátorként. Olyan lelkes hallgatókat keresünk, akik vállalják, hogy a képzés során minden olyan készséget elsajátítanak, ami egy sikeres mentori tevékenységhez szükséges.

Egy mentor a Karunkra érkező gólyáknak segít a beilleszkedésben.

A képzés során átfogó ismereteket szerezhetsz a tanulmányi, szociális, kollégiumi és egyéb ügyekről. Ezen felül komoly hangsúlyt fektetünk a mentorok problémamegoldó és csapatépítő készségeinek fejlesztésére is. A képzés során az Egyetemről szóló ismereteken túl megszerzhetsz a saját szakterületedet és a Hallgatói Önkormányzatot érintő információkat is.

Ha bármi kérdésed van, vagy bármiben segíthetek, fordulj hozzám bátran!

ELTE TTK HÖK Jegyzőkönyvvezető - Őri BálintJegyzőkönyvvezető - Őri Bálint

E-mail: jegyzokonyv()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 13:00-14:30, Északi HALI // Telefon: 30/504-7317

Feladatom a Küldöttgyűléseken, a Választmányokon és a Kari Ösztöndíjbizottság ülésein jegyzőkönyvet vezetni, ezekről a megadott határidőn belül emlékeztetőt készíteni.

ELTE TTK HÖK Biológia Szakterületi Koordinátor - Farkas Sophie ZoeBiológia Szakterületi Koordinátor - Farkas Sophie Zoe

E-mail: bioszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: szerda 11:00-12:30, Déli HALI // Telefon: 20/481-1974 // Kérdésem van, írok neki!

Biológia Szakterületi Koordinátorként az egyik legfontosabb, hogy megfelelően képviseljem a biológia hallgatók érdekeit minden felületen. Továbbá a folyamatos tájékoztatás is elengedhetetlen része a feladatkörömnek. Ezenkívül ide tartozik még a szakterület közéletének megszervezése a Szakterületi Csoporttal.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, vagy egyszerűen csak be szeretnél kapcsolódni a szakterület munkájába, keress bizalommal!

ELTE TTK HÖK Fizika Szakterületi Koordinátor - Körtefái DóraFizika Szakterületi Koordinátor - Körtefái Dóra

E-mail: fizikaszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Hétfő 12:00-14:00 Mafihe iroda // Telefon: 30/235-1821 // Kérdésem van, írok neki!

Fizika Szakterületi Koordinátorként legfontosabb feladatom, hogy a fizikushallgatók érdekeit megfelelően képviseljem a Hallgatói Önkormányzatban. A folyamatos kommunikációs és tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy a szakterület hallgatói mindig naprakész információval rendelkezzenek. Az érdekképviselet mellett fontos feladatomnak tekintem a szakterület közéletének szervezését is, amit hallgatótársaimmal közösen igyekszünk színesebbé tenni.

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran az elérhetőségeim egyikén vagy személyesen!

ELTE TTK HÖK Földrajz- és Földtudományi szakterületi koordinátor - Laza DánielFöldrajz- és Földtudományi szakterületi koordinátor - Laza Dániel

E-mail: foldtudszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: csütörtök 13:00-14:30 Északi HALI // Telefon: 30/243-8445 // Kérdésem van, írok neki!

A szakterület koordinátoraként fő feladatom a szakterületünk közéletének összefogása, annak képviselete, hallgatóink segítése és számukra programok, rendezvények szervezése, illetve képviselőink és mentoraink irányítása.

Célom, hogy egy jól működő, barátságos és jó hangulatú közösséget alakítsunk ki, és általunk mindenki megtalálhassa a neki megfelelő programot. :)

Ha bármi kérdésed, ötleted, gondod van, nyugodtan keress meg!

ELTE TTK HÖK Kémia szakterületi koordinátor - Ungi BalázsKémia szakterületi koordinátor - Ungi Balázs

E-mail: kemiaszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: csütörtök 13:00-16:00, Északi HALI // Telefon: +36/30 492 7790 // Kérdésem van, írok neki!

Feladatom a kémiás hallgatók érdekképviselete a HÖK-ben. Ezen felül koordinálom a Szakterületi Csoport munkáját.

Ha bármi problémád vagy kérdésed akad keress nyugodtan e-mailben vagy akár személyesen, előre megbeszélt időpontban.

ELTE TTK HÖK Környezettudományi Szakterületi Koordinátor - Pánczél BalázsKörnyezettudományi Szakterületi Koordinátor - Pánczél Balázs

E-mail: kornyszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: csütörtök 14:00-16:00, Déli HALI // Telefon: 30/3918577 // Kérdésem van, írok neki!

Környezettudományi Szakterületi Koordinátorként elsődleges feladatom a környezettanos hallgatók érdekképviselete a Hallgatói Önkormányzatban, valamint a tájékoztatásuk az őket érintő kérdésekről, eseményekről. Kötelességemnek érzem mindemellett a hallgatói életük színesebbé tételét különféle programlehetőségek biztosításával, továbbá a véleményük meghallgatását, melyre lehetőséget biztosítanak a Szakterületi Csoport ülések.

Ha bármi kérdésed, óhajod, panaszod van, keress bátran valamelyik elérhetőségemen, vagy állíts meg a folyosón, igyekszem a segítségedre lenni.

ELTE TTK HÖK Matematika Szakterületi koordinátor  - Lekics LászlóMatematika Szakterületi koordinátor - Lekics László

E-mail: matekszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 10:00-12:00, Déli HALI // Telefon: +3630/204-2018 // Kérdésem van, írok neki!

ELTE TTK HÖK Tanárképzési Szakterületi Koordinátor - Kelemen VeronikaTanárképzési Szakterületi Koordinátor - Kelemen Veronika

E-mail: tanarszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Hétfő 11:00-13:00 Északi HALI

Szakterületi koordinátorként feladatom a tanárszakos hallgatók érdekeinek képviselete a Hallgatói Önkormányzatban és egyéb fórumokon. Az érdekképviselet mellett fontos a hallgatók megfelelő tájékoztatása, a szakterületi hallgatói élet megszervezése, valamint a koordinálás a Szakterületi Csoport közreműködésével.

Feladatomat igyekszem kellő lelkesedéssel és odafigyeléssel ellátni. Úgy gondolom, mindannyiunk érdeke, hogy az egyetemen töltött éveink minél probléma-mentesebbek és gördülékenyebbek legyenek.

Bármilyen probléma, kérés, kérdés esetén keressetek bátran bármely elérhetőségemen!

ELTE TTK HÖK Ellenőrző Bizottság elnöke - Jelenleg betöltetlenEllenőrző Bizottság elnöke - Jelenleg betöltetlen

E-mail: eb()ttkhok.elte.hu // Telefon: -

Az Ellenőrző Bizottság elnökeként feladatom az bizottság vezetése, munkájának koordinálása és döntéseinek képviselése. A bizottság felügyeli a Hallgatói Önkormányzat munkáját, szabályos működését. Ezen kívül ellenőrizzük a tisztségviselők fogadóóráinak tényleges meglétét és időnkhöz mérten részt veszünk az összes ülésen. Ha bármely panasz merülne fel a Hallgatói Önkormányzattal kapcsolatban, kérjük írjatok az e-mail címünkre, vagy keressetek meg személyesen fogadóóránkon.

ELTE TTK HÖK Ellenőrző Bizottság tagja - Jelenleg betöltetlenEllenőrző Bizottság tagja - Jelenleg betöltetlen

E-mail: eb()ttkhok.elte.hu // Telefon: -

A poszt jelenleg betöltetlen. Ha érdekel ez a tisztség, keresd meg az Önkormányzat elnökét valamely elérhetőségén.

Ellenőrző bizottsági tagként fő feladatom a Tisztségviselők és Bizottságok munkájának folyamatos figyelemmel kísérése, annak az aktuális törvényeknek, jogszabályoknak, egyetemi és kari szabályoknak, valamint az Önkormányzat Alapszabályának való megfelelésének ellenőrzése. Szem előtt kell tartanom azt is, hogy az egyes döntések ne sértsék a hallgatók érdekeit.

ELTE TTK HÖK Ellenőrző Bizottság tagja - Jelenleg betöltetlenEllenőrző Bizottság tagja - Jelenleg betöltetlen

E-mail: eb()ttkhok.elte.hu // Telefon: -

A poszt jelenleg betöltetlen.

ELTE TTK HÖK ELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi elnök - Lukács KárolyELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi elnök - Lukács Károly

E-mail: elnok()alapitvany.elte.hu

Az Alapítvány stratégiai döntéseit annak (TTK HÖK által megválasztott) kuratóriuma hozza. Ennek a testületnek az üléseit hívom össze és vezetem, illetve kifelé képviselem az Alapítványt. Amennyiben szeretnél többet tudni rólunk és hogy mi mindent csinálunk, látogass el az alapitvany.elte.hu oldalra.

ELTE TTK HÖK ELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi titkár - Kovács FanniELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi titkár - Kovács Fanni

E-mail: titkar()alapitvany.elte.hu

Az Alapítvány kapcsán a mindennapi működés során fellépő adminisztrációs ügyek intézésében veszek részt.

Ezen felül tagja vagyok az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány 6 fős kuratóriumának (döntéshozó szervének), amely üléseinek jegyzőkönyveit én készítem.

ELTE TTK HÖK  - Jelenleg betöltetlen - Jelenleg betöltetlen

E-mail: irodavezeto()ttkhok.elte.hu // A Hallgatói Iroda nyitvatartási ideje // Telefon: 372-2654 // Kérdésem van, írok neki!

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.