Tisztségviselők

Alább a 2021–2022-es mandátumévben a Hallgatói Önkormányzat tisztségviselői, elérhetőségei és a fogadóórák időpontjai találhatók.
Vizsgaidőszakban a tisztségviselők e-mailes (vagy telefonos) egyeztetés alapján tartják fogadóóráikat, míg tanítási szünet alatt fogadóórák nincsenek (de tisztségviselőink természetesen továbbra is elérhetőek e-mailen és/vagy telefonon keresztül).

  • Az Északi Hallgatói Iroda, vagyis az Északi HALI az északi épület földszintjén a lifteknél található 0.75-ös helyiség;
  • a Déli Hallgatói Iroda, vagyis a Déli HALI a déli épület –1. szintjén található 00.732-es helyiség;
  • a Hallgatói Alapítvány déli irodája, vagyis a Déli Alapítvány a déli épület –1. szintjén található 00.734-es helyiség;
  • míg a MAFIHE iroda az északi épület 3. emeletén található 3.98B-os helyiség.

 


 

ELTE TTK HÖK Elnök – Mig AndrásElnök – Mig András

E-mail: elnok()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: csütörtök 10:00-12:00, Északi HALI

Az elnök feladata a TTK HÖK operatív irányítása, a tisztségviselők munkájának koordinálása illetve a Kar valamennyi hallgatójának képviselete a kari, egyetemi és egyéb fórumokon.

Ha úgy érzed, hogy a megfelelő tisztségviselő már nem tud rajtad segíteni, problémát érzel a munkájukban, vagy egyszerűen csak azt gondolod, hogy velem kell megbeszélned, keress nyugodtan!

ELTE TTK HÖK Elnökhelyettes – Fritz PetraElnökhelyettes – Fritz Petra

E-mail: elnokhelyettes()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 16:00-18:00, Északi HALI // Telefon: 06305252454

A feladatom az elnök tevékenységének segítése, a tisztségviselők munkájának koordinálása, valamint az érdek-képviseleti munkára vonatkozó továbbképzés. Az érdeklődő hallgatók tevékenységünkről való tájékoztatása, a szervezet munkájába való bekapcsolódásuk elősegítése is az én feladatkörömbe tartozik.

Mindemellett részt veszek az érdek-képviseleti munkában is, az elnök akadályoztatása esetén pedig képviselem az Önkormányzatot.

ELTE TTK HÖK Gazdasági referens – Nováki LórántGazdasági referens – Nováki Lóránt

E-mail: gazdasagi()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: szerda 10:00 - 12:00, Északi HALI // Kérdésem van, írok neki!

Feladataim közé tartozik az Önkormányzat költéseinek és beszerzéseinek átlátható és felelősségteljes tervezése, az ilyen igények felmérése, ebből kifolyólag pedig a folyamatos kapcsolattartás az ELTE HÖK Gazdasági Alelnökével és a Kancellária Közbeszerzési/Beszerzési osztályával.

Sajnos már nem én felelek a parkolási igények intézéséért, ezzel kapcsolatban érdemes meglátogatnod a következő oldalt:

https://ttkhok.elte.hu/parkolas-rend-valtozas.

My duties include the transparent and responsible planning of the student government’s spending and acquisition.

I was in charge of the management of parking requests, now it is managed via an application, which you can find following this url: https://ttkhok.elte.hu/parkolas-rend-valtozas

ELTE TTK HÖK Tanulmányi referens – Gombás AndrásTanulmányi referens – Gombás András

E-mail: tanulmanyi()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 11:00-12:30, Északi HALI // Telefon: 30/718-3307 // Kérdésem van, írok neki!

Feladatom általánosságban minden olyan üggyel és problémával foglalkozni amely a hallgatók tanulmányait érinti. Az én hatáskörömbe tartoznak a kari kreditátviteli-, tanulmányokhoz kapcsolódó méltányossági-, tárgyfelvételi-, vizsga-, átjelentkezési-, szakdolgozati-, záróvizsga- és kredittúlfutási ügyek is, valamint minden egyéb ami kapcsolódik a hallgatók tanulmányaihoz.

Szorosan együtt működök az ELTE TTK Tanulmányi Hivatallal és az EHÖK Tanulmányi alelnökkel. Feladatom továbbá, hogy biztosítsam a hallgatóknak érdekeik érvényesítését a személyük megnevezése nélkül, ha ez lehetséges. A korábban említett feladatok mellett pedig részt veszek általánosságban az érdekképviseleti feladatokban a kari tanulmányi ügyeket érintő bizottságokban és tanácsokban, valamint az EHÖK Tanulmányi Bizottság munkájában.

ELTE TTK HÖK Tudományos referens – Oelberg-Pánczél EmeseTudományos referens – Oelberg-Pánczél Emese

E-mail: tudbiz()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: e-mailben egyeztetett időpontban Déli Hallgatói Irodában

Tudományos Referensként legfőbb feladatom a Kar tudományos életének összefogása, illetve a különböző tudománynépszerűsítő programok szervezése, hirdetése, továbbá a hallgatók segítése TDK-munkájukban, de a tudományos pályázatokkal kapcsolatban is engem kereshettek.

Ha kérdésed van a kutatási lehetőségekkel kapcsolatban, esetleg érdekel a szakkollégiumi élet, vagy TDK-znál, de nem tudod hogyan kezdj neki, keress bátran és bizalommal!

ELTE TTK HÖK Kommunikációs referens – Horváth Orsolya MelindaKommunikációs referens – Horváth Orsolya Melinda

E-mail: kommunikacio()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 10:15-11:45, Északi HALI

Az ELTE TTK HÖK kommunikációs referenseként elsődleges feladatom, hogy az Egyetemen, és azon belül kiemelten a TTK-n zajló eseményekről, az Önkormányzat érdekképviseleti tevékenységéről tájékoztassam a kar hallgatóit. Az ELTE TTK HÖK, 5vös5km, TéTéKás GT, valamint a szakterületi Facebook-oldalak kezelésével én vagyok a felelős azért, hogy a fontos információk eljussanak A-ból B-be (pl. ösztöndíjkiírások, közelgő események, a Kar legfontosabb közéleti hírei). Emellett a kiemelt események (mint például a TéTéKás GT, Überfúzió vagy épp a Gólyabál) terjesztésének, felépítésének és szövegezésének is én vagyok a felelőse, továbbá néha egyéb HÖK-höz kapcsolódó események, kiírások szövegezése vagy azok grammatikai ellenőrzése is az én feladatom.

ELTE TTK HÖK Rendezvényszervező referens – Pádár KittiRendezvényszervező referens – Pádár Kitti

E-mail: rendbiz()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: szerda 16.00-18.00, Déli HALI // Telefon: 20/476-1223

A tisztség neve is eléggé árulkodó, feladatom a kari HÖK által szervezett rendezvények előkészítése és koordinálása. Ennek megfelelően leginkább a közösségi élet felpörgetésén munkálkodom, célom, hogy tartalmas és emlékezetes szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket teremtsek Nektek, melyek során számos ismeretséget is köthettek.

Ha bármilyen kérdésed vagy ötleted van a kar rendezvényeihez kapcsolódóan, keress bátran elérhetőségeim valamelyikén vagy személyesen!

ELTE TTK HÖK Esélyegyenlőségi és lakhatási referens – Németh Friderika BiankaEsélyegyenlőségi és lakhatási referens – Németh Friderika Bianka

E-mail: esely()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Szerda 12:30-14:30, Északi hallgatói iroda

diakjoleti@ttkhok.elte.hu

esely@ttkhok.elte.hu

lakhatas@ttkhok.elte.hu

Diákjóléti referensként feladatom a TTK HÖK esélyegyenlőségi és karitatív életének megszervezése és a hallgatók tájékoztatása az esélyegyenlőségi és kollégiumi lehetőségekről, illetve felhívni a figyelmet a környezettudatosság fontosságára.

Ha bármi van, amiben a segítségedre lehetek, keress bátran!

ELTE TTK HÖK Ösztöndíjakért felelős referens – Mészáros DorottyaÖsztöndíjakért felelős referens – Mészáros Dorottya

E-mail: osztondij()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 13:30-15:00, Északi HALI // Kérdésem van, írok neki!

Az ösztöndíjakért felelős referens felelős a juttatásokkal kapcsolatos érdekképviseleti munka koordinálásáért. Segíti a hallgatókat a területén felvetődő problémáik megoldásában, folyamatosan tájékoztatja őket a vonatkozó szabályok változásáról, a különböző ösztöndíj-lehetőségekről.

ELTE TTK HÖK Ösztöndíjakért felelős bizottsági tag – Papp Gergely SándorÖsztöndíjakért felelős bizottsági tag – Papp Gergely Sándor

E-mail: osztondij()tthok.elte.hu // Fogadóóra: szerda 16:00-17:30 Déli HALI

Ösztöndíjakért felelős bizottsági tagként feladatom a hallgatók megkeresésére, hatékony és gyors válaszadás, problémamegoldás, valamint a kari bírálók koordinálása.

ELTE TTK HÖK Külügyi referens – Novák ZsófiaKülügyi referens – Novák Zsófia

E-mail: kulugy()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Előzetes egyeztetés alapján online // Telefon: +36709678877

Külügyi referensként én gondoskodom a külföldre utazó hallgatók informálásról, a külföldi ösztöndíjas információk terjesztéséről.

Ha bármi kérdésed van keress bizalommal.

As commissioner for foreign affairs I am responsible for informing students from mobility programs, and scholarships and also distributing the information from those.

ELTE TTK HÖK Külügyi Mentorkoordinátor – Tóth Katalin ZsófiaKülügyi Mentorkoordinátor – Tóth Katalin Zsófia

E-mail: kulkoordinator()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 13:00-15:00, Északi HALI // Telefon: +36303235599

A Külügyi Mentorkoordinátor feladata a mobilitási programok (Erasmus, Stipendium Hungaricum, Campus Mundi, stb.) keretében itt tanuló hallgatók számára kiépített mentorrendszer irányítása.

A külügyi mentorrendszerbe olyan hallgatók jelentkezését várjuk mentornak, akik nem riadnak vissza az angol nyelven való kommunikációtól. Akik szeretnék megismerni az ideérkező külföldi hallgatókat és segíteni a beilleszkedésüket az egyetemi életbe - még, ha csupán egy félévről is van szó. Továbbá vállalják egy képzés teljesítését, amely során elsajátítják az ehhez szükséges készségeket és tudást.

Ha bármi kérdésed van, vagy csak további információra lenne szükséged, keress bizalommal!

ELTE TTK HÖK Főszerkesztő – Szász Boglárka DorottyaFőszerkesztő – Szász Boglárka Dorottya

E-mail: foszerkeszto()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: csütörtök 10:00-11:45, Déli HALI, 05.25-én elmarad // Telefon: 20/392-7939

A kari újságunk, a TéTéKás Nyúz főszerkesztőjeként az én feladatom a lap rendszeres megjelentetése, a szerkesztői csapat munkájának koordinálása és emellett a sok új tervünk megvalósítása a tagok segítségével.

Ha úgy érzed, benned is van egy kis írói véna, zavarnak a helyesírási hibák, vagy netán szeretsz fotózni, videózni, akkor keress bátran, egész évben várjuk a lelkes jelentkezőket ezekre a feladatokra és még sok másikra! Ha érdeklődnél, vagy csak kérdésed lenne, keress bátran személyesen vagy a megadott elérhetőségeken!

ELTE TTK HÖK Mentorkoordinátor – Kovács Andrea ÉvaMentorkoordinátor – Kovács Andrea Éva

E-mail: mentorkord()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 14:00-16:00 Északi HALI // Telefon: 06205635102

Mentorkoordinátorként a mentorrendszer irányítása a feladatom. Olyan lelkes, segíteni vágyó hallgatókat keresünk, akik vállalják, hogy vezető szerepet vállalnak az újonnan érkező gólyák közéletbe történő beintegrálásában; illetve a képzésük során elsajátítanak minden olyan készséget, amely a sikeres mentori munka elvégzéséhez szükséges. A mentorképzés során átfogó ismereteket sajátíthatsz el főként a tanulmányi, az ösztöndíjas, a kollégiumi és egyéb ügyekben; valamint nagy hangsúlyt fektetünk a jelöltek problémamegoldó és közösségépítő képességük fejlesztésére is. Ezen információkon túl pedig a saját szakterületedet továbbá a Hallgatói Önkormányzatot érintő információk is a birtokodba juthatnak. Ha bármi kérdésed van, vagy csak további információra lenne szükséged, fordulj hozzám bizalommal!

ELTE TTK HÖK Biológia- és környezettudományi szakterületi koordinátor – Szolnoki FanniBiológia- és környezettudományi szakterületi koordinátor – Szolnoki Fanni

E-mail: bioszk()ttkhok.elte.hu // Telefon: 70/4149208 // Kérdésem van, írok neki!

Biológia- és környezettudományi szakterületi koordinátorként a feladataim közé tartozik egy olyan barátságos és aktív légkörű szakterületi közélet kialakítása a Szakterületi Csoport közreműködésével, ahol a hallgatók megfelelően tájékoztatva vannak és igazán jól tudják érezni magukat egyetemi éveik alatt. Ezen kívül fontos számomra még, hogy a hallgatók érdekeit képviseljem minden téren.

Ha bármi kérdésed merülne fel, esetleg problémáid akadnak, vagy csak néhány ötleted lenne a szakterület színesítésével kapcsolatban, akkor keress bátran!

ELTE TTK HÖK Fizika szakterületi koordinátor – -Szabó BenceFizika szakterületi koordinátor – -Szabó Bence

E-mail: fizikaszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: -csütörtök, 14:15-15:45, Északi HALI // Telefon: -06 30 855 9081 // Kérdésem van, írok neki!

Fizika Szakterületi Koordinátorként legfontosabb feladatom, hogy a fizikushallgatók érdekeit megfelelően képviseljem a Hallgatói Önkormányzatban. A folyamatos kommunikációs és tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy a szakterület hallgatói mindig naprakész információval rendelkezzenek. Az érdekképviselet mellett fontos feladatomnak tekintem a szakterület közéletének szervezését is, amit hallgatótársaimmal közösen igyekszünk színesebbé tenni.

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran az elérhetőségeim egyikén vagy személyesen!

ELTE TTK HÖK Földrajz-, és Földtudományi szakterületi koordinátor – Laurán BorbálaFöldrajz-, és Földtudományi szakterületi koordinátor – Laurán Borbála

E-mail: foldtudszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Kedd 12:30 - 14:00, Északi HALI // Kérdésem van, írok neki!

A szakterület koordinátoraként fő feladatom a szakterületünk közéletének összefogása, annak képviselete, hallgatóink segítése és számukra programok, rendezvények szervezése, illetve képviselőink és mentoraink irányítása.

Célom, hogy egy jól működő, barátságos és jó hangulatú közösséget alakítsunk ki, és általunk mindenki megtalálhassa a neki megfelelő programot.

Ha bármi kérdésed, ötleted, gondod van, nyugodtan keress meg!

ELTE TTK HÖK Kémia szakterületi koordinátor – Deák TamásKémia szakterületi koordinátor – Deák Tamás

E-mail: kemiaszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: péntek 11:00-13:00, Északi HALI // Telefon: 30/282-0120 // Kérdésem van, írok neki!

Feladatom a szakterület mindennapi életének koordinálása, a delegáltak és mentorok munkájának felügyelete, a tanulmányi ügyek intézése illetve a felmerülő problémák lehető leggyorsabb megoldása.

Fontosnak tartom, hogy a bármilyen kérdés vagy megjegyzés felmerül a munkámmal kapcsolatban, akkor azt a lehető legjobban megválaszoljam, illetve szívesen fogadok bármilyen ötletet. Ezekkel kapcsolatban keress bátran a fent megadott elérhetőségeken, vagy személyesen is.

ELTE TTK HÖK Matematika szakterületi koordinátor  – Polónyi RichárdMatematika szakterületi koordinátor – Polónyi Richárd

E-mail: matekszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Kedd 14 - 16, Északi Hali // Telefon: 30/976-8026 // Kérdésem van, írok neki!

Szakterületi koordinátorként feladataim közé tartozik a matematika szakos hallgatók érdekképviselete minden felületen, megfelelő tájékoztatásuk, a képviselőink és mentoraink irányítása, és a Szakterületi Csoporttal közösen különböző programok és rendezvények szervezése.

Ha bármilyen kérdésed vagy ötleted van keress bátran a fentebb megadott elérhetőségemen, vagy személyesen.

ELTE TTK HÖK Tanárképzési szakterületi koordinátor – Juhász Anna TímeaTanárképzési szakterületi koordinátor – Juhász Anna Tímea

E-mail: tanarszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: 04.19-én elmarad, helyette 04.21. 12:00-13:30 I szerda 11:30-13:30, Északi HALI

Szakterületi koordinátorként a tanárszakos hallgatók érdekeit képviselem a Hallgatói Önkormányzatban és egyéb fórumokon. Az érdekképviselet mellett a feladataim közé tartozik a hallgatók megfelelő tájékoztatása és a szakterületi hallgatói élet megszervezése, koordinálása a Szakterületi Csoport közreműködésével.

Ha bármilyen kérdésed vagy problémád lenne, keress bátran!

ELTE TTK HÖK Ellenőrző bizottság elnöke – Nagy Fruzsina RékaEllenőrző bizottság elnöke – Nagy Fruzsina Réka

E-mail: eb()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: kedd 14:00-16:00, Északi HALI

Sziasztok, Nagy Fruzsina Réka vagyok az Ellenőrző Bizottság jelenlegi elnöke. Feladatom a Ellenőrző Bizottság munkájának koordinálása, képviselete az EHÖK Ellenőrző Bizottságában valamint annak ellenőrzése, hogy a HÖK a szabályzatoknak megfelelően működik. Ha valami szabálytalanságot vélsz felfedezni vagy szükséged van segítségre a szabályzatok értelmezésében, akkor keress minket bizalommal akár személyesen, akár emailben!

ELTE TTK HÖK Ellenőrző bizottság tagja – Kóczán GergelyEllenőrző bizottság tagja – Kóczán Gergely

E-mail: eb()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: csütörtök 14:00-15:30 Északi HALI

Ellenőrző bizottságként felelünk a Hallgatói Önkormányzat átláthatóságáért, a szabályszerű működéséért, továbbá tájékoztatjuk az önkormányzat tagjait az esetleges személyi vagy szabályzatbeli változásokról.

Ha úgyérzed a Hallgatói Önkormányzat bármiféle eljárásrendjében hátrányos megkülönböztetés ért, vagy egy tisztviselő nem szabályzathűen végzi a munkáját, keress minket bizalommal !

ELTE TTK HÖK Ellenőrző bizottság tagja – Hegedűs DávidEllenőrző bizottság tagja – Hegedűs Dávid

E-mail: eb()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Kedd 12:00-13:00 Északi hali // Telefon: 70/953-0554

Az Ellenőrző Bizottság tagjaként a feladatunk felügyelni, hogy a Hallgatói Önkormányzat a szabályzatoknak megfelelően működjön. Ezen kívül hallgatói megkeresésre vizsgálatokat folytatunk le a hallgatói önkormányzaton belül.

ELTE TTK HÖK Jegyzőkönyvvezető – Jelenleg betöltetlenJegyzőkönyvvezető – Jelenleg betöltetlen

E-mail: jegyzokonyv()ttkhok.elte.hu

A poszt jelenleg betöltetlen. Ha érdekel ez a tisztség, keresd meg az Önkormányzat elnökét valamely elérhetőségén. Feladatom a Küldöttgyűléseken, a Választmányokon és a Kari Ösztöndíjbizottság ülésein jegyzőkönyvet vezetni, ezekről a megadott határidőn belül emlékeztetőt készíteni.

ELTE TTK HÖK ELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi elnök – Horváth Luca KingaELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi elnök – Horváth Luca Kinga

E-mail: elnok()alapitvany.elte.hu

Az Alapítvány stratégiai döntéseit annak (TTK HÖK által megválasztott) kuratóriuma hozza. Ennek a testületnek az üléseit hívom össze és vezetem, illetve kifelé képviselem az Alapítványt. Amennyiben szeretnél többet tudni rólunk és hogy mi mindent csinálunk, látogass el az alapitvany.elte.hu oldalra.

ELTE TTK HÖK ELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi titkár – Rádl AttilaELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi titkár – Rádl Attila

E-mail: titkar()alapitvany.elte.hu

Az Alapítvány kapcsán a mindennapi működés során fellépő ügyek intézésében veszek részt.

Ezen felül tagja vagyok az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány 5 fős kuratóriumának (döntéshozó szervének), amely üléseinek jegyzőkönyveit én készítem.

ELTE TTK HÖK Elnöki Referens – Kása Kata HangaElnöki Referens – Kása Kata Hanga

E-mail: elnokiref()ttkhok.elte.hu // Telefon: 30/835-8277

Feladataim közé tartozik az önkormányzat tisztségviselőinek munkájának segítése, a szervezet fejlesztéséhez szükséges elemzések készítése és különböző adminisztratív feladatok.

ELTE TTK HÖK Informatikus – Götz ÁdámInformatikus – Götz Ádám

E-mail: informatikus()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Hétfő, 10:00-11:30 Északi HALI // Telefon: 30/413-7766

Informatikusként a feladatom a HÖK eszközparkjának karbantartása, működtetése, illetve a hivatalos levelezés és weblapok megigénylése és fenntartása. Amennyiben a HÖK tisztségviselőinek informatikai jellegű problémája van, nekem kellene elhárítanom. Amennyiben valakinek ".elte.hu"-s hivatalos honlapra van szüksége, hozzám tud fordulni. Azonban tanrendes és neptunos problémákkal feleslegesen zaklattok, az nem az én hatásköröm! :)

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.