Tisztségviselők

Alább a 2019-2020-as mandátumévben a Hallgatói Önkormányzat tisztségviselői, elérhetőségei és a fogadóórák időpontjai találhatók.
Vizsgaidőszakban a tisztségviselők e-mailes (vagy telefonos) egyeztetés alapján tartják fogadóóráikat, míg tanítási szünet alatt fogadóórák nincsenek (de tisztségviselőink természetesen továbbra is elérhetőek e-mailen és/vagy telefonon keresztül).

  • Az Északi Hallgatói Iroda, vagyis az Északi HALI az északi épület földszintjén a lifteknél található 0.75-ös helyiség;
  • a Déli Hallgatói Iroda, vagyis a Déli HALI a déli épület -1. szintjén található 00.732-es helyiség;
  • a Hallgatói Alapítvány déli irodája, vagyis a Déli Alapítvány a déli épület -1. szintjén található 00.734-es helyiség;
  • míg a MAFIHE iroda az északi épület 2. emeletén található 2.106-os helyiség.

 


 

ELTE TTK HÖK Elnök - Lekics LászlóElnök - Lekics László

E-mail: elnok()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 10:00-11:30 Északi HALI // Telefon: 30/204-2018

Az elnök feladata a TTK HÖK operatív irányítása, a tisztségviselők munkájának koordinálása illetve a Kar valamennyi hallgatójának képviselete a kari, egyetemi és egyéb fórumokon.

Ha úgy érzed, hogy a megfelelő tisztségviselő már nem tud rajtad segíteni, problémát érzel a munkájukban, vagy egyszerűen csak azt gondolod, hogy velem kell megbeszélned, keress nyugodtan!

ELTE TTK HÖK Elnökhelyettes - Somodi CsengeElnökhelyettes - Somodi Csenge

E-mail: elnokhelyettes()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint // Telefon: -

Az elnökhelyettes feladata az elnök tevékenységének segítésén túl a

tisztségviselők munkájának koordinációja, valamint az érdekképviseleti munkára vonatkozó továbbképzése, az érdeklődő

hallgatók tevékenységünkről való tájékoztatása, a szervezet munkájába való bekapcsolódásuk elősegítése.

Mindemellett részt vesz az érdekképviseleti munkában is, az elnök akadályoztatása esetén képviseli az Önkormányzatot.

ELTE TTK HÖK Gazdasági referens - Ungi BalázsGazdasági referens - Ungi Balázs

E-mail: gazdasagi()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: 10.17-én elmarad | csütörtök 14:15-15:45, Északi HALI // Kérdésem van, írok neki!

Feladataim közé tartozik az Önkormányzat költéseinek és beszerzéseinek átlátható és felelősségteljes tervezése, az ilyen igények felmérése, ebből kifolyólag pedig a folyamatos kapcsolattartás az ELTE HÖK Gazdasági Alelnökével és a Kancellária Közbeszerzési/Beszerzési osztályával.

Én felelek a parkolási igények intézéséért is, hiszen minden Lágymányosi polgár használhatja a rendelkezésre álló parkolókat, azonban ez regisztrációhoz kötött. Igény esetén a következő felületen lehet jelentkezni: http://ttkhok.elte.hu/parkolasi-engedely-igenyles

ELTE TTK HÖK Tanulmányi referens - Darányi Éva ÁgnesTanulmányi referens - Darányi Éva Ágnes

E-mail: tanulmanyi()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Szerda 14.00 - 16.00 // Kérdésem van, írok neki!

A Tanulmányi Információkért felelős referens feladata a többi tisztségviselővel és a hallgatókkal való hatékony kommunikáció. Fő feladat érdeksérelmi ügyek és tanulmányi kérdések közvetítése és megoldása. Ezenfelül folyamatosan figyelemmel kíséri az OHV-t és a tantervmódosítások ügyét. Minden vizsgaidőszak után összegzi a felmerült problémákat, a félév során előkerült legfontosabb információkat.

ELTE TTK HÖK Kommunikációs referens - Tuza BenedekKommunikációs referens - Tuza Benedek

E-mail: kommunikacio()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Kiírása folyamatban

Az ELTE TTK HÖK kommunikációs referenseként elsődleges feladatom, hogy az Egyetemen, és azon belül kiemelten a TTK-n zajló eseményekről, az Önkormányzat érdekképviseleti tevékenységéről tájékoztassam a kar hallgatóit. Az ELTE TTK HÖK, 5vös5km, TéTéKás GT, ELTE TTK Hallgatói Alapítvány, valamint a szakterületi Facebook-oldalak kezelésével én vagyok a felelős azért, hogy a fontos információk eljussanak A-ból B-be (pl. ösztöndíjkiírások, közelgő események, a Kar legfontosabb közéleti hírei). Emellett a kiemelt események (mint például a TéTéKás GT, TéTéKás Halloween vagy épp a gólyabál) terjesztésének, felépítésének és szövegezésének is én vagyok a felelőse, továbbá néha egyéb HÖK-höz kapcsolódó események, kiírások szövegezése vagy azok grammatikai ellenőrzése is az én feladatom.

ELTE TTK HÖK Diákjóléti referens - Keszthelyi SzilviaDiákjóléti referens - Keszthelyi Szilvia

E-mail: esely()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: szerda 15:45-16:30, Északi HALI // Telefon: -

diakjoleti@ttkhok.elte.hu

esely@ttkhok.elte.hu

lakhatas@ttkhok.elte.hu

Diákjóléti referensként feladatom a TTK HÖK esélyegyenlőségi és karitatív életének megszervezése és a hallgatók tájékoztatása az esélyegyenlőségi és kollégiumi lehetőségekről, illetve felhívni a figyelmet a környezettudatosság fontosságára.

Ha bármi van, amiben a segítségedre lehetek, keress bátran!

ELTE TTK HÖK Ösztöndíjakért felelős referens - Dohány-Juhos NikolettÖsztöndíjakért felelős referens - Dohány-Juhos Nikolett

E-mail: osztondij()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: szerda 11:00-12:30 Északi HALI / 2019.10.16-án betegség miatt elmarad // Kérdésem van, írok neki!

Az ösztöndíjakért felelős referens felelős a juttatásokkal kapcsolatos érdekképviseleti munka koordinálásáért. Segíti a hallgatókat a területén felvetődő problémáik megoldásában, folyamatosan tájékoztatja őket a vonatkozó szabályok változásáról, a különböző ösztöndíj-lehetőségekről.

ELTE TTK HÖK Külügyi referens - Dénes DorottyaKülügyi referens - Dénes Dorottya

E-mail: kulugy()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfő 10:00-11:00 Északi HALI // Telefon: +36205006444

Külügyi referensként én gondoskodom a külföldre utazó hallgatók informálásról, a külföldi ösztöndíjas információk terjesztéséről, valamint a mobilitásukat töltő hallgatók integrációjának segítéséről.

As commissioner for external relations I am responsible for informing students from mobility programs, and scholarships and also distributing the information from those. I keep contact with ELTE ESN to help the integration of foreign students spending their mobility at ELTE.

ELTE TTK HÖK Főszerkesztő - Kulik LauraFőszerkesztő - Kulik Laura

E-mail: foszerkeszto()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Csütörtök,11:30-13:30 Déli Hallgatói Iroda (00.732) // Telefon: 30/878-3373

Mint a TéTéKás Nyúz főszerkesztője, én felelek a lap rendszeres megjelenéséért és a lapnál dolgozó szerkesztők munkájának koordinálásáért. Lapunkhoz egész félév alatt várjuk a csatlakozni kívánó hallgatókat. Ha cikket írnál, olvasószerkesztenél, tördelőszerkesztenél, fotóznál, videóznál nyugodtan keress a megadott elérhetőségeken, egészen a pontosan a foszerkeszto@ttkhok.elte.hu e-mail címen, a 06/30-878-3373 telefonszámon, valamint személyesen, a fogadóórámon minden csütörtökön 11:30 és 13:30 között a Déli Hallgatói Irodában. Ha szimplán csak kérdésed lenne, ebben az esetben is ezeken az elérhetőségeken találsz meg.

ELTE TTK HÖK Informatikus - Balga GáborInformatikus - Balga Gábor

E-mail: informatikus()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Kedd, 9:45-11:45 Északi HALI // Telefon: 20/5651517

Informatikusként a feladatom a HÖK eszközparkjának karbantartása, működtetése, illetve a hivatalos levelezés és weblapok megigénylése és fenntartása. Amennyiben a HÖK tisztségviselőinek informatikai jellegű problémája van, nekem kellene elhárítanom. Amennyiben valakinek ".elte.hu"-s hivatalos honlapra van szüksége, hozzám tud fordulni. Azonban tanrendes és neptunos problémákkal feleslegesen zaklattok, az nem az én hatásköröm! :)

ELTE TTK HÖK Rendezvényekért felelős referens - Körtefái DóraRendezvényekért felelős referens - Körtefái Dóra

E-mail: rendezveny()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Szerda 11:30-13:00 Északi HALI // Telefon: 30/235-18-21

A tisztség neve is eléggé árulkodó, feladatom a kari HÖK által szervezett rendezvények előkészítése és koordinálása. Ennek megfelelően leginkább a közösségi élet felpörgetésén munkálkodom, célom, hogy tartalmas és emlékezetes szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket teremtsek Nektek, melyek során számos ismeretséget is köthettek.

Ha bármilyen kérdésed vagy ötleted van a kar rendezvényeihez kapcsolódóan, keress bátran elérhetőségeim valamelyikén vagy személyesen!

ELTE TTK HÖK Mentorkoordinátor - Józsa KornélMentorkoordinátor - Józsa Kornél

E-mail: mentorkord()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: hétfó 10:00-12:00, Északi HALI // Telefon: 205776670

A Mentorrendszer irányítása a feladatom Mentorkoordinátorként. Olyan lelkes hallgatókat keresünk, akik vállalják, hogy a képzés során minden olyan készséget elsajátítanak, ami egy sikeres mentori tevékenységhez szükséges.

Egy mentor a Karunkra érkező gólyáknak segít a beilleszkedésben.

A képzés során átfogó ismereteket szerezhetsz a tanulmányi, szociális, kollégiumi és egyéb ügyekről. Ezen felül komoly hangsúlyt fektetünk a mentorok problémamegoldó és csapatépítő készségeinek fejlesztésére is. A képzés során az Egyetemről szóló ismereteken túl megszerzhetsz a saját szakterületedet és a Hallgatói Önkormányzatot érintő információkat is.

Ha bármi kérdésed van, vagy bármiben segíthetek, fordulj hozzám bátran!

ELTE TTK HÖK Biológia- és környezettudományi Szakterületi Koordinátor - Gugyerás ÁdámBiológia- és környezettudományi Szakterületi Koordinátor - Gugyerás Ádám

E-mail: bioszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Keddenként 11:00-12:45 Északi hallgatói irodában // Telefon: 30/546-5927 // Kérdésem van, írok neki!

Biológia- és Környezettudományi Szakterületi Koordinátorként az egyik legfontosabb, hogy megfelelően képviseljem a biológia és környezettudomány szakos hallgatók érdekeit minden felületen. Ezen felül a folyamatos tájékoztatás is elengedhetetlen része a feladatkörömnek, ennek szerves részét képezi a szakterület közéletének megszervezése a Szakterületi Csoporttal.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, vagy egyszerűen csak be szeretnél kapcsolódni a szakterület munkájába, keress bizalommal!

ELTE TTK HÖK Fizika Szakterületi Koordinátor - Kovács ZoltánFizika Szakterületi Koordinátor - Kovács Zoltán

E-mail: fizikaszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Szerda 12:00-14:00 Északi HALI // Telefon: 30/200-7718 // Kérdésem van, írok neki!

Fizika Szakterületi Koordinátorként legfontosabb feladatom, hogy a fizikushallgatók érdekeit megfelelően képviseljem a Hallgatói Önkormányzatban. A folyamatos kommunikációs és tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy a szakterület hallgatói mindig naprakész információval rendelkezzenek. Az érdekképviselet mellett fontos feladatomnak tekintem a szakterület közéletének szervezését is, amit hallgatótársaimmal közösen igyekszünk színesebbé tenni.

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran az elérhetőségeim egyikén vagy személyesen!

ELTE TTK HÖK Földrajz- és Földtudományi szakterületi koordinátor - Jelenleg betöltetlenFöldrajz- és Földtudományi szakterületi koordinátor - Jelenleg betöltetlen

E-mail: foldtudszk()ttkhok.elte.hu // Telefon: - // Kérdésem van, írok neki!

A szakterület koordinátoraként fő feladatom a szakterületünk közéletének összefogása, annak képviselete, hallgatóink segítése és számukra programok, rendezvények szervezése, illetve képviselőink és mentoraink irányítása.

Célom, hogy egy jól működő, barátságos és jó hangulatú közösséget alakítsunk ki, és általunk mindenki megtalálhassa a neki megfelelő programot. :)

Ha bármi kérdésed, ötleted, gondod van, nyugodtan keress meg!

ELTE TTK HÖK Kémia szakterületi koordinátor - Barcza BónisKémia szakterületi koordinátor - Barcza Bónis

E-mail: kemiaszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: csütörtök 10:00-12:00, Északi HALI // Telefon: +36/20 667-9289 // Kérdésem van, írok neki!

Feladatom a kémiás hallgatók érdekképviselete a HÖK-ben. Ezen felül koordinálom a Szakterületi Csoport munkáját.

Ha bármi problémád vagy kérdésed akad keress nyugodtan e-mailben vagy akár személyesen, előre megbeszélt időpontban.

ELTE TTK HÖK Matematika Szakterületi koordinátor  - Szandi NándorMatematika Szakterületi koordinátor - Szandi Nándor

E-mail: matekszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Szerda 11:50-13:50, Északi Hallgatói Iroda // Telefon: +3620/410-2632 // Kérdésem van, írok neki!

ELTE TTK HÖK Tanárképzési Szakterületi Koordinátor - Lőrincz PéterTanárképzési Szakterületi Koordinátor - Lőrincz Péter

E-mail: tanarszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: szerda 11:00-13:00 Északi HALI 09.11 elmarad

Szakterületi koordinátorként a tanárszakos hallgatók érdekeinek képviselem a Hallgatói Önkormányzatban és egyéb fórumokon. Az érdekképviselet mellett a feladataim közé tartozik a hallgatók megfelelő tájékoztatása és a szakterületi hallgatói élet megszervezése, koordinálása a Szakterületi Csoport közreműködésével.

Ha bármilyen kérdésed vagy probléméd lenne, keress bátran!

ELTE TTK HÖK Ellenőrző bizottság tagja - Deák PéterEllenőrző bizottság tagja - Deák Péter

E-mail: eb()ttkhok.elte.hu

Az Ellenőrző bizottság tagjaként feladatom az bizottság vezetése, munkájának koordinálása és képviselése az EHÖK Ellenőrző Bizottságában. A bizottság felügyeli a Hallgatói Önkormányzat munkáját, szabályos működését. Ezen kívül ellenőrzi a tisztségviselők munkáját, fogadóóráiknak megtartását és részt vesz a Küldöttgyűlés valamennyi, illetve a Választmány lehetőleg minden ülésén.

Ha bármely kérdés, illetve panasz merülne fel a Hallgatói Önkormányzattal kapcsolatban – vagy csak kíváncsiak lennétek működésére –, kérem, írjatok a bizottság elektronikus levélcímére, esetleg keressetek meg személyesen fogadóórámon; illetve előzetes konzultáció alapján fogadóórámon kívül is állok rendelékezésetekre.

ELTE TTK HÖK Ellenőrző bizottság tagja - Kovács DánielEllenőrző bizottság tagja - Kovács Dániel

E-mail: eb()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Péntek 14:00-15:00, északi HALI

Ellenőrző bizottsági tagként fő feladatom a Tisztségviselők és Bizottságok munkájának folyamatos figyelemmel kísérése, annak az aktuális törvényeknek, jogszabályoknak, egyetemi és kari szabályoknak, valamint az Önkormányzat Alapszabályának való megfelelésének ellenőrzése. Szem előtt kell tartanom azt is, hogy az egyes döntések ne sértsék a hallgatók érdekeit.

ELTE TTK HÖK Ellenőrző bizottság tagja - Jelenleg betöltetlenEllenőrző bizottság tagja - Jelenleg betöltetlen

E-mail: eb()ttkhok.elte.hu // Telefon: -

A pozíció jelenleg betöltetlen.

ELTE TTK HÖK ELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi elnök - Józsa KornélELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi elnök - Józsa Kornél

E-mail: elnok()alapitvany.elte.hu

Az Alapítvány stratégiai döntéseit annak (TTK HÖK által megválasztott) kuratóriuma hozza. Ennek a testületnek az üléseit hívom össze és vezetem, illetve kifelé képviselem az Alapítványt. Amennyiben szeretnél többet tudni rólunk és hogy mi mindent csinálunk, látogass el az alapitvany.elte.hu oldalra.

ELTE TTK HÖK ELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi titkár - File ÁgnesELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi titkár - File Ágnes

E-mail: titkar()alapitvany.elte.hu

Az Alapítvány kapcsán a mindennapi működés során fellépő ügyek intézésében veszek részt.

Ezen felül tagja vagyok az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány 5 fős kuratóriumának (döntéshozó szervének), amely üléseinek jegyzőkönyveit én készítem.

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.