ELTE TTK HÖK Választmány

Ezen az oldalon a Hallgatói Önkormányzat Választmányának munkájáról találhatók információk, illetve erről az oldalról tudod letölteni az ELTE TTK HÖK Választmányainak meghívóit, tárgyalt anyagait, emlékeztetőit stb.

Az Önkormányzat működését az ELTE TTK HÖK Alapszabálya szabályozza: ebben van meghatározva, hogy milyen szervezeti struktúrában működik az Önkormányzat, illetve hogy az egyes döntések pontosan milyen mechanizmusok révén születnek.

Az ELTE TTK HÖK felépítése meglehetősen összetett: a legfőbb döntéshozó szerve a Küldöttgyűlés, a napi ügyeket pedig a Választmány, a különböző bizottságok és a tisztségviselők intézik.

A választmány

A Küldöttgyűlés egy félévben általában háromszor ülésezik, viszont az Önkormányzat ügyeivel kapcsolatban ennél lényegesen gyakrabban kell döntést hozni. Az Önkormányzat operatív döntéshozó testülete a Választmány. A Küldöttgyűlésnél lényegesen kisebb létszámú, ezért gyorsabb döntéshozatalra képes, és nem utolsósorban könnyebben összehívható testület. A szorgalmi időszakban általában hetente ülésezik. A Választmány dönt az Önkormányzat napi ügyeiről, de a Kari Tanács napirendi pontjaitól kezdve egészen a szakterületi rendezvények pályázataiig mindenről szó van az üléseken, és itt adnak heti szintű tájékoztatást is a tisztségviselők munkájukról.

Az ELTE TTK HÖK Választmányának jelenlegi összetétele:

Mig András elnök - tisztség alapján
Kása-Götz Kata Hanga elnökhelyettes - tisztség alapján
Müllner Tamás biológia-környezettudományi szakterület
Herczeg Flóra kémia szakterület
Kurucz Tamás tanárképzési szakterület
Laurán Borbála földrajz-földtudományi szakterület
Papp György Szabolcs matematika szakterület
Nováki Lóránt fizika szakterület

 

Választmányi meghívók, tárgyalt anyagok és jegyzőkönyvek alább

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.