CCUSA

A CCUSA szervezet idén ünnepli 26. évét Magyarországon. ’Officially designated visa sponsor’-ként, azaz hivatalosan kijelölt vízumszponzorként eddig több mint 6000 magyar résztvevőt küldtünk külföldre dolgozni és utazgatni. Lehet, hogy idén Te is kijutsz velünk? A következő programokat ajánljuk figyelmedbe:

Camp Counselors USANyári amerikai gyermektáboroztatás (camp@ccusa.hu)

 

9 hét (54 munkanap) felett az extra napokért jár:

45 USD/nap (Support staff)

35 USD/nap (Counselor)

 

ENNYIT FIZETSZ:

2016. Márc. 1-ig

2016. Márc. 1. után

With Flight opció

450 EURO

500 EURO

Own Flight opció

250 EURO

300 EURO

 

 

 

 

 

ENNYIT KERESEL:

9 HÉT/54 nap

Support Staff:

Counselor 18 yrs

Counselor 19/20 yrs

Counselor 21+

With Flight opció

1100 USD

700 USD

850 USD

1000 USD

Own Flight opció

1650 USD

1285 USD

1550 USD

1645 USD

           

RÉSZLETFIZETÉS: 150 EURO a sikeres interjú után, a fennmaradó összeg pedig 2016. Március 1-ig esedékes.

A programra jelentkező fiatalokat nyári amerikai gyerektáborokban helyezzük el, ahol az alábbi 2 pozíció közül választhatnak:

1. *Support Staff (kisegítő személyzet), azaz mint konyhai dolgozó, karbantartó, takarító, lovász, stb. lehet elhelyezkedni. Ezen munkák mindegyike könnyen megtanulható feladatkörrel jár, és elvégzésükhöz kevésbé fontos a jó angol nyelvtudás, ugyanakkor fizikailag megterhelő (napi 8-10 óra).

2. Counselor (gyermekfelügyelő) -erre a pozícióra főként olyan jelentkezőket várunk, akik jól beszélnek angolul és járatosak valamely sport területén (vívás, úszás, tenisz, lovaglás stb.), esetleg már rendelkeznek oktatói tapasztalattal, képzettséggel.

A több mint 900 táborral vagyunk kapcsolatban, a legtöbbjük természeti környezetben található. A munka általában 9-11 hétig tart (ez alatt a résztvevők szállást, teljes ellátást, zsebpénzt kapnak, valamint szervezetünk intézi a J1-es vízumot és a repülőjegyet). Lehetőség van a repülőjegy saját megvételére is (Own Flight Opció).

 

Work Experience USA – Vendéglátós nyári munkák az USA-ban (MircsiM@ccusa.hu)

Programdíj: 600 EURO (Independent opció)

700 EURO (Placement opció)

Fizetés: amerikai órabérben, minimum 7-10 USD/ óra

Ez a program olyan *diákoknak szól, akik komolyabb munkatapasztalat szerzése céljából szeretnének kimenni az USA-ba, és hogy amerikai órabérekben kapjanak fizetést. A Placement opciónkat választva a hotelekben, vidámparkokban, nemzeti parkokban helyezünk el, (páros elhelyezés garantált, de felállíthatsz preferenciás listát is a munkaadók között). Az Independent opción résztvevő diákjaink saját maguk által szervezett vendéglátós munkát vállalhatnak, szervezetünk ilyen esetben csak vízumszponzor. Segítséget ilyenkor is adunk, keressétek a több mint 300 munkaadót bemutató térképet CCUSA weboldalunk WEUSA Independent szekciójában.

 

*WEUSA és a Camp USA-Support staff programokra csak aktív, nappali tagozatos egyetemista vagy főiskolás hallgatók jelentkezhetnek! A 2016 júniusában végző diákok még megfelelnek ennek a kritériumnak.  OKJ vagy felsőfokú szakképzős diákok, illetve passzív hallgatók sajnos nem, őket a Camp Counselors Canada programra tudjuk fogadni.

Camp Counselors CANADA – kanadai nyári gyerektáboroztatás NEM CSAK DIÁKOKNAK (KatalinP@ccusa.hu)

10 hét felett az extra napokért: 38 CAD/nap (Support staff)

36 CAD/nap (Counselor)

* A Camp Canada programdíj repülőjegyet nem tartalmaz.

 

ENNYIT FIZETSZ:

2016. Márc. 1-ig

2016. Márc. 1. után

 

 

*Programdíj:

499 EURO

549 EURO

 

 

 

 

 

 

 

 

ENNYIT KERESEL: 10 HÉT

Support Staff 19/20 yrs

Support Staff 21+

Counselor 19/20 yrs

Counselor 21+

Counselor 21+ with Lifeguard certification

Zsebpénz 2016-ban:

1750 CAD

1850 CAD

1450 CAD

1550 CAD

1650 CAD

                 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyári táboroztatás, Support Staff és Counselor pozíciók Kanadában, hasonlóan az USA tábori programhoz. Ez az új program azok számára is elérhető, akik nem nappali tagozatos diákok. A kanadai kormány csak egy regisztrációt kér a munkavállalótól (magyar jelentkezők számára ingyenes); itt ez a vízum. A táborok Toronto és Montreal közelében helyezkednek el. A korhatár Counselor-ok esetében 19-27 év, míg a Support Staff-nál 19-28 év. Párok közös elhelyezése garantált! A korán jelentkezők programdíjkedvezményt kapnak, a 2016. február 15. után jelentkezőket pedig idén először a ’Travel Assistance Opció’-val segítjük. Részletek, és bővebb infó: KatalinP@ccusa.hu

 

Egyéb programjaink 2016-ban:  


- Practical Training USA: Gyakornoki év /másfél év/ az USA területén, csak végzett diákoknak

- Camp California in Croatia: Nemzetközi táboroztatás Horvátországban, tapasztalt táboroztatóknak       

 

Valamennyi programunkra online lehet jelentkezni a www.ccusa.hu weboldalon. Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, keressétek iskolátokban a helyi CCUSA Területi képviselőket (akik már mind részt vettek valamelyik CCUSA programon, és szívesen mesélnek élményeikről). Központi irodánkban pedig a fenti címen, telefonszámon állunk rendelkezésetekre.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          https://www.facebook.com/ccusahungary

                                                                                                                                                      

A CCUSA Magyarország Csapata                                                                                                    Fővárosi Munkaügyi Központ engedély szám: 46537-4/2004-0100-319

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.