2016. évi képviselőjelöltek

A 2016. évi képviselőválasztás jelöltjei szakterületenként:

BIOLÓGIA SZAKTERÜLET (7 fő)

Ezen a szakterületen maximum 7 jelöltre lehet szavazatot leadni

Bauer Krisztina Rita

Sziasztok! 
Kiki vagyok, első éves bioszos hallgató. A Bódvarákói Geo-Bio gólyatábor óta belémplántált ELTE-s identitásnak megfelelően szeretném szakterületem és karom hallgatóinak érdekeit képviselni! :) A közéleti tevékenységből a középiskola alatt is kivettem részem. Az eddigi tapasztalataimat szeretném a társaim javára az egyetemi évek alatt is kamatoztatni! :)

Szavazzatok rám! ;)

Hausz Bálint Lóránt

Elsőkörben ténylegesen a ti érdekeiteket szeretném képviselni, úgyhogy akár személyesen, akár közvetett módon, várom az ötleteiteket, megoldandó próblémáitokat. Saját célként új, minőségi programok szervezését, illetve a meglévők színvonalának emelését tűztem ki. Ebbe beletartoznak mind a tanulmányi, a sport, illetve a szórakoztató programok, koncertek. "Fratelli e sorelle, Buona sera!"
 

Nagy Anikó Zsuzsanna

Nagy Anikó Zsuzsanna

Nagy Anikó, harmadéves biológia szakos hallgató vagyok. Az elmúlt évben már részt vehettem a közéleti munkában mint képviselő és szakterületi koordinátor. Ezeket a tevékenységeket szeretném a következő ciklusban is folytatni, hiszen még rengeteg ötletem és tervem van. Természetesen továbbra is szeretnék segíteni, ha valakinek bármilyen kérdése, gondja vagy bánata van. De a legfontosabb az, hogy szeretném a TI érdekeiteket képviselni!

Nagy Lőrinc

Nagy Lőrinc

"Sziasztok, Nagy Lőrinc vagyok, elsőéves biológus hallgató. Sok évfolyamtársamról tudom, hogy a TTK HÖK-öt valami megközelíthetetlen és az egyszerű hallgatóktól távol álló, rejtélyes szervezetnek gondolják. Nos, én szívesen vállalkozom annak bizonyítására, hogy ez koránt sincs így, illetve kész vagyok a közelebb hozni számotokra azt a szervezetet, mely elvileg elsősorban a Ti érdekeiteket szolgálja itt az egyetemen. A volt gimimből átmentet diákönkormányzati tapasztalataim tükrében és reménybeli mentorként úgy gondolom, hogy alkalmas leszek erre a feladatra. Emellett biztosíthatlak Titeket, hogy akár szakmai, akár kulturális vagy a kampusz mindennapjait érintő ötlettel, vagy éppen a legegyszerűbb hétköznapi problémával fordultok majd hozzám, annak mihamarabbi megoldását és megvalósítását szívügyemnek fogom tekinteni.
Szavazzatok rám, hogy harcolhassak a Ti érdekeitekért!"

Szebik Huba

Szebik Huba

Másodéves biológia alapszakos hallgató vagyok. Képviselővé választásom esetén szeretnék azért dolgozni, hogy a biológia szakos hallgatók számára az egyetemi évek minél hasznosabbak és tartalmasak legyenek mind tanulmányi, mind közösségi szempontból, a kari érdekképviselet pedig hatékonyan és a hallgatók elvárásainak megfelelően működjön.

Szente András

Szente András

"Sok gondolkodás után a biológia szakon kötöttem ki, és úgy érzem a helyemre kerültem. 
Leginkább a tropikus tengerbiológia érdekel, ebben az irányban szeretnék tovább tanulni BSC után."
 

Valánszki Luca

Valánszki Luca

Munkámmal elsősorban a szakterületi életet szeretném felpezsdíteni, mind hivatalos, mind pedig egyetemen kívüli keretek közt. A négy itt töltött félév alatt megszerzett tapasztalatomat felhasználva segíteném a hallgatói önkormányzat tevékenységét, különös tekintettel a szakterületet érintő felelős döntések meghozására. Szeretném, ha képviselőként legalább annyi segítséget nyújthatnék hallgatótársaimnak, mint amennyit én kaptam az itt töltött idő során.

 

FIZIKA SZAKTERÜLET (4 fő)

Ezen a szakterületen maximum 4 jelöltre lehet szavazatot leadni

Berekméri Evelin

Berekméri Evelin

Másodéves fizika szakos hallgató vagyok, az elmúlt évben pedig egyben a fizika szakterület koordinátora. Az utóbbi két ciklusban képviselőként is részt vettem a Hallgatói Önkormányzat munkájában, ezt a továbbiakban is folytatni szeretném.

Rácz Gergely

Rácz Gergely

"Ahhoz, hogy gördülékenyebben működjenek a dolgok a szakterületen egy jó megoldás, ha minél nagyobb az átfedés az EHB és a SzaB emberei között."" /Berekméri Evelin fizika szakterületi koordinátor/
Úgy gondolom, hogy EHB programfelelősként és képviselőként egyszerre még jobban bele tudnék folyni a szakterület életébe és közelebb tudnám hozni egymáshoz a TTK HÖK Fizika szakterületét és a Mafihe EHB-t."

Rádl Attila

Rádl Attila

Rádl Attila vagyok, harmadéves, fizika alapszakos hallgató. Az előző ciklusban is képviselőként vettem részt a döntéshozatalban. Célom továbbra is a fizika szakterület tevékenységének minél hatékonyabb fenntartása és serkentése, illetve tagjainak képviselete tanulmányi és minden egyéb téren. Kérlek szavazz rám, ha úgy gondolod, hogy ezeket meg tudnám valósítani!

Székely Gellért Zsombor

Székely Gellért Zsombor

"Kedves Fiziqshallgató!

Székely Gellért Zsombor vagyok, harmadéves, elméleti fizika szakirányon. Lelkes, sportos, életvidám :) de térjünk a tárgyra.
Két éve, mint Választási Bizottsági elnök kezdtem meg a munkámat az ELTE TTK Hallgatói Önkormányzatában. Azóta másfél éve a Sportbiztosi tisztséget töltöm be, s így temérdek időm volt belelátni Önkormányzatunk munkásságába, feladataiba. Mivel májusban leadom a tisztségem, az így felszabaduló időmet szeretném arra fordítani, hogy Téged képviseljelek. Szakterületi koordinátorunk munkásságát is segíteni kívánom, mert amit az elmúlt egy évben csinált és elért, hogy összefogta és fellendítette a szakterületet és a Mafihét valamint a szakterületi események számát és minőségét nagyban feljavította, az dicséretes és megszilárdítandó. Így a következő ciklust főképp ezzel tölteném, valamint amennyiben lehetőségünk lesz rá, a Fiziqs Gólyatábor háttérfeladataiban és érdekérvényesítésében tudnék és szeretnék komolyabban segíteni. 

Köszönöm, hogy elolvastad!
Amennyiben tetszenek az elképzeléseim és/vagy egyetértesz velem, kérlek szavazz rám!
Székely Gellért Zsombor"
 

FÖLDRAJZ-FÖLDTUDOMÁNY SZAKTERÜLET (16 fő)

Ezen a szakterületen maximum 10 jelöltre lehet szavazatot leadni

Berényi Alexandra

Berényi Alexandra

"Berényi Alexandra vagyok, harmadéves Földtudományi BSc-s hallgató, meteorológus szakirányon. Bár most jelentkezem elsőként képviselőnek, az eddigiek során is aktívan részt vettem a kari eseményeken, és igyekeztem minél jobban segíteni társaimat.
Köszönöm, ha megtisztelsz a szavazatoddal."
 

Böröndi Dávid

Böröndi Dávid

3 éve van szerencsém ,hogy szakterületünk hallgatói megtisztelnek bizalmukkal és képviselhetem őket, remélem igaznak bizonyul a mondás: "Három a magyar igazság és egy a ráadás " :)
 

Égerházi Bálint

Égerházi Bálint

Égerházi Bálint vagyok, másodéves földtudós hallgató, csillagász szakirányon. Lassan fél éve működöm az önkormányzaton belül, mint a TTK Mentorkoordinátora. Azért jelentkezek képviselőnek, mert bár eddig is aktívan tevékenykedtem a szakterületen és a TTK-n belül, szeretném kivenni részem a döntéshozásból is, továbbá szaktársaimtól is sok elképzelést hallok, amire a jövőben szeretnék megvalósítást, megoldást találni. A Mentorkoordinátorság mellett, tehát ezentúl szeretnék foglalkozni a hallgatókat mindennap érintő ügyekkel is, amire a képviselőség egy jó lehetőséget nyújt. Ha neked is vannak elképzeléseid a szakterületet érintő ügyekkel, vagy akár kari ügyekkel kapcsolatban, keress bátran!

Győrödi Lajos

 

 

Győrödi Lajos

 

 

"Sziasztok!
Tudományos biztosként folyamatosan olyan programok, rendezvények hirdetésével és szervezésével foglalkozok, hogy nektek több tudományos lehetőségeitek legyen. E mellett képviselőként is igyekeztem a ti érdekeiteket képviselni. 
Tervem, hogy továbbra is a ti érdekeitekért tegyek és folyamatosan magasabb szinten.
Kérlek szavazatoddal támogass engem és a tudományos tevékenységemet, hogy továbbra több és jobb lehetőségeitek legyen."

Horváth Bence 

Horváth Bence 

Sziasztok! Horváth Bence elsőéves földrajzos hallgató vagyok.Mentoros jelentkezésem miatt ajánlották,hogy érdemes képviselőnek is jelentkeznem,mivel a mentoros munkám révén első kézből értesülök a bejövő évfolyam gondjaival, problémaival és ezeket képviselőként egyből továbbítani tudom az illetékes embereknek.Másik indok,ami miatt a képviselői munkát szeretném választani,hogy érdekel a szakterületem és szeretném ezzel is minél jobbá és emberközelibbé tenni.

Horváth Maximilián

Horváth Maximilián

Max vagyok, harmadéves földrajz szakos hallgató. Az egyetem kezdete óta veszek részt aktívan a szakterület közéletében, így két mentorsággal és egy képviselői ciklussal a hátam mögött továbbra is az a célom, hogy a szakterület érdekeit a lehető legjobban képviselhessem. Köszönöm, ha rám szavazol. :)

Lázár Krisztina

Lázár Krisztina

Kihívásnak tekintem. Képviselőként első kézből tudhatok majd információkat és ez módfelett hasznos lesz mentorként is.  Továbbá szívesen képviselem hallgatótársaimat.

Lukács Károly

Lukács Károly

Lukács Károly vagyok, 2010 óta hallgatótársatok. Az elmúlt ciklusban is bizalmatokat élveztem a küldött gyűlésben. Több mint két éve jelen vagyok a Kari tanácsban is. Ha ismételten megtiszteltek bizalmatokkal az évek során felhalmozott tapasztalatomat kiaknázva fogom ellátni érdekképviseletetek. Ne felejtsetek el szavazni! :)

Meszleny Lilla

Meszleny Lilla

Az ELTE TTK Földtudomány szakra járok elsőévesként. Jobban részese szeretnék lenni az egyetemi életnek. Szeretném a hallgatók érdekeit képviselni. Érdekel a közélet és remek lehetőségnek látom, hogy ezáltal kicsit beleszólhassak én is, valamint belátást nyerjek sok dologban, amely majd jobbá teheti a hallgatók életét, így az enyémet is.

Muliter Ádám János

Muliter Ádám János

Muliter Ádám vagyok, földrajz alapszakos hallgató, 2012 óta. Már 2014 óta képviselem a szakterületet a HÖK-ben, az azóta eltelt időben rengeteg tapasztalatot szereztem abban, hogy miképp tudok a hangotok lenni a HÖK-ben. Igyekeztem mindig nyitni a szakterület hallgatói felé, hogy minél jobb betekintésük legyen a HÖK mindennapjaiba. Ezt a munkámat szeretném tovább folytatni ha megválasztotok. Remélem újfent felruháztok a bizalmatokkal és egy újabb évig képviselhetlek titeket.

Novák Roland

Novák Roland

Roland vagyok, elsőéves földtudós hallgató. Fontosnak tartom, hogy a hallgatók ötletei és elképzelései mindenképpen nagy hangsúlyt kapjanak a döntéshozás során. Mindenképpen forduljatok hozzám bizalommal a szakterületet érintő ügyekben, mert úgy gondolom ez mindannyiunknak fontos. Ha bizalmat szavaztok nekem, igyekszem azokat a döntéseket támogatni, amik mind az egyetemnek, mind a hallgatóknak a legjobbak.

Sipos Fanni

Sipos Fanni

Sipos Fanni vagyok, másodéves Földtudományi alapszakos hallgató. Jelenleg mint Szakterületi koordinátor tevékenykedek a Földrajz- és Földtudományi szakterületen. Előző félévben mint mentor segítettem az elsőéveseket, tavaly május óta, pedig képviselő vagyok. Szeretném az elkövetkezendő ciklusban folytatni munkámat, amennyiben megtiszteltek bizalmatokkal.

Sipos Réka

Sipos Réka

Sipos Réka vagyok, harmadéves földrajzos hallgató, regionális elemző szakirányon. Két mentorságom alatt, illetve már gólyaként is aktív tagja voltam a szakterületnek, így mostantól szeretném a TTK HÖK küldöttgyűlésén is képviselni a földes hallgatók érdekeit. Ha alkalmasnak találsz, kérlek szavazz rám! :)

Skobrák Tibor

Skobrák Tibor

"Sziasztok!
Skobrák Tibornak hívnak, elsőéves csillagász mesterszakos vagyok és földtudományi alapszakon végeztem. Anno voltam mentor, mentorfelelős, képviselő, illetve egy rövid, de velős időszakban szakterületi bizottsági elnök. Többen kérték, hogy jelentkezzek újra képviselőnek, így ennek eleget teszek, de nem fogok nagy ígéreteket tenni: tanulmányaim miatt nem leszek annyira aktív, mint voltam első ízben. Ennek ellenére igyekszem tapasztalatom és kiállásom a szakterület hasznára váltani!
További világbékében gazdag éveket kívánok mindenkinek!"
 

Varga Dávid

Varga Dávid

Sziasztok, Varga Dávid vagyok 2. éves Földrajz szakos hallgató Terület és településfejlesztés szakirányon. Idén azért jelentkezem képviselőnek, mert úgy érzem most már jobban átlátom az ELTE rendszerét többnyire a mentorságomnak köszönhetően, így többet is tudok tenni értetek.

Vízi Zsófia Julianna

Vizi Zsófia Julianna

"Sziasztok!
Vizi Zsófia vagyok, másodéves földrajz szakos hallgató. Elsőévesként korán bekerültem a hallgatói közéletbe, immáron harmadszorra jelentkezek képviselőnek; valamint mentornak is másodszorra az idén. Úgy gondolom, az utóbbi egy évben sok tapasztalatot szereztem, így ezekkel gyarapodva és ezekből tanulva szeretnék a jövőben a Küldöttgyűlés munkájában részt venni. Amennyiben továbbra is alkalmasnak találsz erre a feladatra, kérlek támogass egy szavazattal! :)"

KÉMIA SZAKTERÜLET (6 fő)

Ezen a szakterületen maximum 5 jelöltre lehet szavazatot leadni

Balogh Dániel

Balogh Dániel

"Sziasztok!
1. éves vegyész MSc-s hallgató vagyok, és most már 3-ik képviselő ciklusomra jelentkezem. Jelenleg a TTK HÖK ösztöndíjakért felelős biztosa vagyok, így képviselőként is egyik fő feladatomnak tekintem, az ösztöndíj rendszer további csiszolását és a hallgatók tájékoztatását. Ezenfelül, mint vegyész hallgató, továbbra is szeretném képviselni a kémia BSc-s és vegyész MSc-s hallgatók érdekeit, ahogyan ez idáig tettem, pl: folyamatos egyeztetés a Kémia alapjai tárgyról Tóth Gergellyel.
Ha úgy gondolod, hogy eddig megfelelően képviseltem az érdekeidet, akkor kérlek szavazz rám, hogy ezt továbbra is tudjam folytatni."

Borbély Eliza

Borbély Eliza

Lizi vagyok, másodéves kémia szakos hallgató. Tavaly tavasszal bizalmat szavaztatok nekem, azóta pedig úgy érzem, sokat tanultam az érdekképviseletről, aktívan részt vettem a szakterület munkájában, valamint mentorként segítettem az elsőéves hallgatókat. Jelenleg újra a mentorjelöltek sorát erősbítem, valamint szeretném szakterületünket továbbra is képviselni. Hogy miért? Mert hamár sokat beszélek, akkor fordítsam azt valami jóra is! :D

Kozma Luca

Kozma Luca

Kozma Luca vagyok, kémia szakos hallgató, 2015. szeptember óta az egyetem polgára. Elsőévesként nagyszerű volt az érzés, hogy a szakterületi csoport gyűlésein és a TTK HÖK Küldöttgyűlésén rendszeresen részt vehettem, ott véleményt formálhattam, valamint megismerkedhettem a HÖK működésével és felépítésével. Az éves tapasztalataimat hasznosítva szeretném hatékonyan képviselni a kémiás hallgatókat, mert hiszem, hogy a HÖK értünk van.  Remélem, bizalmat szavaztok nekem!

Török Mátyás

Török Mátyás

"Sziasztok!
Immár két cikluson keresztül voltam képviselője a kémia szakterületnek. Első megválasztásom óta egyetlen Küldöttgyűlést sem hagytam ki, és mindegyik ülésen többször felszólaltam. Azon túl, hogy az Önkormányzatnak tisztségviselője is vagyok, rendkívül fontosnak tartom hallgatótársaim véleményét közvetíteni, minden olyan ügyben, ahol ki kell állni az érdekükben. A Kémia BSc-s hallgatókon túl immár az Anyagtudomány MSc-seket is érinti ez, mivel már ennek a szaknak a hallgatója vagyok. Kérlek, szavazz rám, ha úgy érzed, hogy megfelelően tudnálak képviselni! :)"

Ungi Balázs

Ungi Balázs

"Sziasztok! 
Balázs vagyok, elsőéves kémia szakos hallgató. Gólyaként még frissek az emlékeim a gimnáziumban eltöltött könnyed éveimről. Azonban az egyetemisták élete nem csak játék és mese. Sok nehézséggel kell megküzdenünk és bármennyire is szeretnénk elérni a céljainkat, akadályokba ütközünk. Pontosan ebben szeretnék segíteni Nektek, hogy rajtam keresztül minél könnyebbek legyenek az egyetemi évek!"

Vajda Levente

Vajda Levente

"Sziasztok!
Vajda Levente vagyok, harmad éves kémia BSc-s hallgató. Szeptember óta én vagyok a Kémia Szakterületi koordinátor, így én felelek a kémiás közéletért. A kezdeti lelkesedésem nem hagyott alább és továbbra is szeretném, ha az érdekképviseleti munkámhoz döntési jogkör is tartozhatna. Szeptember óta, sok változáson ment át a szakterületi profil; megújult a kémiás honlap, üzemlátogatásokat szervezek és folyamatban van egy új, oktatói előadás megszervezése. Ezen felül a közösségi programok terén és újat hozott a tavasz, elindult a Kémiás Játékest. A zenés-táncos rendezvények pedig tavasszal lesznek megrendezve, kezdve a Tavaszköszöntő Vegyészbulival, mely április elején lesz.
Remélem meg vagytok elégedve az eddigi munkámmal, így továbbra is élvezhetem a támogatásotokat!
Baráti üdvözlettel,
Vajda Levente"

KÖRNYEZETTUDOMÁNYI SZAKTERÜLET (3 fő)

Ezen a szakterületen maximum 3 jelöltre lehet szavazatot leadni

Hellner Anna

Hellner Anna

Hellner Anna vagyok első éves környezettanos hallgató. Amikor elhatároztam, hogy elindulok ezen a választáson az cél vezérelt, hogy a tanulás mellett valami mást is tegyek. Valami hasznosat, amivel talán segíteni tudom mindannyiunk egyetemi éveit. Úgy érzem, képes vagyok arra, hogy meghallgassam észrevételeiteket, javaslataitokat. Képes vagyok arra is, hogy érdekeiteket, gondjaitokat képviseljem a HÖK-ben.  Szeretnék minden olyan döntésben részt venni, amelyek érintenek minket. Szeretném, ha az egyetemi évek nekem és hallgató társaimnak, ne csak a kemény tanulást, hanem a kellemes közösségi élményt is jelentsék. Ha bizalmat kapok, akkor nem felejtem el, hogy kiktől és miért kaptam ezt a megbízatásomat.

Pacsmag Regina

Pacsmag Regina

Pacsmag Regina vagyok, elsőéves környezettanos BSc-s hallgató. Legfőbb célom, hogy a szakom hallgatóinak érdekeit aktívan képviseljem a jövőben. Szeretném magam kipróbálni, mint képviselő, hogy ezzel is segíteni tudjam a szakterületem munkáját. Azaz minél jobban belelátni az egyetemi élet másik oldalába,és ezáltal hallgatótársaimnak a segítségére lenni. Fontosnak tartom, hogy olyan közösségben teljenek napjaink, melyben mindenki jól érzi magát. A jövőben a gólyákat is szeretném segíteni, ezért jelentkeztem mentornak is. Kérlek segíts szavazatoddal, hogy a jövőben majd segíthessek!

Pánczél Balázs

Pánczél Balázs

Sziasztok! Pánczél Balázs vagyok, másodéves környezettan szakos hallgató. Lassan egy éve képviselem a szakterületet képviselőként, remélem inkább több, mint kevesebb sikerrel. Mint láthatjátok, ez az egy év nem volt elég arra, hogy megtörjek, folytatnom kell az önsanyargatás ezen módját. Nektek egy tollvonás, nekem küldöttgyűlés-éjszakázás. A mókát félretéve, ha a nevem mellé is tesztek egy tintafoltot, igyekszem továbbra is lelkiismeretesen ellátni a szerepkörrel járó feladatokat! Köszönöm!

 

MATEMATIKA SZAKTERÜLET (6 fő)

Ezen a szakterületen maximum 5 jelöltre lehet szavazatot leadni

Fellner Máté

Fellner Máté

Fellner Máté vagyok, jelenleg a második évemet töltöm az ELTE hallgatójaként, alkalmazott matematikus szakirányon tanulok. Voltam már mentor, akkor kerültem szorosabb kapcsolatba a Matematika Szakterület munkájával, a hallgatótársaim véleményeivel, javaslataival, gondjaival. Ezen érdekeket véleményem szerint megfelelően tudnám képviselni a TTK HÖK-ben, ehhez kérem a támogatásotokat.

Horváth Luca

Horváth Luca

Horváth Luca vagyok, jelenleg végzős alkalmazott matematika szakirányos hallgató.  Idén másodjára és utoljára jelentkezem képviselőnek.  Az elmúlt fél évben, mint képviselő és matematika szakterületi bizottsági elnök vettem ki a munkából a részem, de ezen kívül voltam már kétszer mentor is. Különböző intézményi testületekben is láttam/ látok el hallgatói érdekképviseletet, többek között tagja voltam/vagyok  az Intézeti Tanácsnak, a Tanulmányi és Oktatási Bizottságnak  és a Kari Tanácsnak. Időmhöz mérten segítek rendezvények szervezésében, különböző csoportok munkáiban, meg éppen, amiben lehet. Számomra nagyon fontos az érdekképviselet, kötelességemnek érzem, hogy szoros kapcsolatot tartsak a matekos hallgatókkal. Eddig is jutottak el hozzám hallgatói problémák, ötletek, amelyeket legjobb tudásom szerint képviseltem a különböző fórumokon. Amennyiben megtiszteltek bizalmatokkal, továbbra is folytatnám a munkát a TTK HÖK Küldöttgyűlésének  ülésein is.

Kiss Tibor

Kiss Tibor

Kiss Tibor vagyok, másodéves hallgató alkalmazott matematika szakirányon. Az előző ciklusban képviselőként és Intézeti Tanács delegáltként vettem részt a szakterület érdekképviseletében, illetve az elmúlt bő egy évben aktívan részt vettem a szakterületi csoport munkájában is. Fontosnak tartom, hogy a Karon minél jobb, minél megfelelőbb környezetet, lehetőségeket teremtsünk a hallgatók számára, ezért szeretném képviselői munkámat a továbbiakban is folytatni.

Schőn Tímea

Schőn Tímea

A metekos élet megszervezése a Szakterületi Csoport ülésein kezdődik, de egyáltalán nem ott ér véget. Célom elsősorban a hallgatók érdekképviselete és megfelelő tájékoztatása. Ehhez alkalmas tisztségviselőkre van szükség, így feladatomnak érzem azt is, hogy mindig a szakterületünk igényeinek megfelelő jelölteket támogassam. Mentorként eddig is képviseltem a gólyák érdekeit, a TTK HÖK arra ad lehetőséget, hogy ne csak egy évfolyam, de egy egész szak, egy egész kar jobban működhessen általunk.

Seres Ákos

Seres Ákos

"Seres Ákos vagyok, jelenleg másodéves Matematika BSc hallgató. Az előző ciklusban képviselő voltam, ezt szeretném a továbbiakban is folytatni. Célom elsősorban a Matematika Szakterület tagjainak megfelelő képviselete,a szakterület segítése.
Köszönöm, ha megtisztelsz bizalmaddal!"

Tóth Marcell Dávid

"Sziasztok!
Tóth Marcell Dávid vagyok, második félévemet töltöm matematika Bsc-n. Matekosként lételemem a dolgok mélyére tekinteni, a rendszert összefüggéseiben megérteni, a működtetőket megismerni, ezért jelentkezem most szakterületi képviselőnek. Célom, hogy társaim és az utánunk jövőknek támogatást tudjak nyújtani a HÖK-ön keresztül, hogy a hallgatók és az Önkormányzat kapcsolatát szorosabbra fűzzem szakos és kari programok során. :)"

 

Tanárképzési szakterület (9 fő)

Ezen a szakterületen maximum 8 jelöltre lehet szavazatot leadni

File Ágnes

File Ágnes

File Ági vagyok, harmadéves osztatlan tanárin, matek-fizika szakpárral. Több mint másfél éve vagyok a szakterület aktív hallgatója, részt veszek a szakterületi eseményekben, mentorként segítettem a gólyáknak az egyetemi beilleszkedésben. Ezen kívül az előző ciklus óta már mint képviselő vettem részt az egyetem életében. Célom, hogy az eddig szerzett tapasztalataim segítségével minél jobban és hatékonyabban állhassak ki a tanárszakos hallgatók érdekei mellett.

Józsa Kornél

"Sziasztok!

Józsa Kornél

Józsa Kornél vagyok, másodéves matematika-fizika szakos tanáris hallgató. eddigi mentori, Ellenőrző Bizottsági munkáim miatt ismerhettek páran, a többieknek pár szóban bemutatkoznék: aktív szerepet vállalok jó néhány ELTE TTK HÖK-öt övező feladatból, nagyon szeretek a közösségért tenni.
Az előző ciklus kezdetétől február elejéig Ellenőrző Bizottsági tag voltam, így minden Küldöttgyűlésen részt vettem, alaposan átláttam a dolgokat. Meglátásom szerint túl lassan haladt a döntéshozás, apróságokon rengeteget vitáztunk. Ezek néha fontos, gyakrabban nüasznyi dolgok voltak, és úgy gondolom ezen változtatni kell. Emellett a képviselőknek a Ti véleményeteket kell figyelembe venni mindenek előtt, ugyanis az Önkormányzatunk feladata elsősorban a hallgatók érdekvédelme. Éppen ezért szeretnék idén képviselő lenni, hogy a Ti véleményeiteket figyelembe véve, azt hangoztatva segítsem a HÖK munkáját. A tanári szakterület még fiatal, sok véleménnyel hamarabb nyerhetünk több tapasztalatot. Mondd el nekem a véleményed, ha úgy érzed fontos lenne a Küldöttgyűlésnek tudnia róla, bármikor nyitott vagyok meghallgatni Titeket.

További szép napot: Józsa Kornél

""Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban"""

Lukács Márton

Lukács Márton

Az elmúlt két évben a képviselőtársakkal folyamatosan arra törekedtünk, hogy a tanárképzéssel kapcsolatos problémákat, felvetéseket, javaslatokat feltárjuk és a megfelelő fórum elé vigyük. Úgy érzem, hogy a szakterület ülésein mindig konstruktívan szóltam hozzá a tanárképzést érintő problémákhoz, és igyekeztem aktívan részt venni a közéletben is. Törekedéseinknek köszönhetően több szakterületi program is létrejött, (pl. Tanári Napok; Tanári Télapó; Tanári Piknik) melyekre büszke vagyok. Ahogyan eddig, továbbra is szeretném képviselni a tanárszakos hallgatók érdekeit, és szorgalmazni a képzés zavaros részleteinek feltárását, valamint a felmerülő problémák gyors megoldását.

Maszlag Szilvia

Maszlag Szilvia

Szilvi vagyok, harmadéves tanár szakos hallgató, biológia-földrajz párosítással. Mióta az egyetemen vagyok, igyekeztem részt venni minél több közéleti dologban, így bőven akad már tapasztalatom a hatékony csapatmunka terén. Segítettem rendezvényeken, mentorként támogattam a gólyákat első lépéseikben, és – a ti bizalmatoknak köszönhetően – képviselőként is megpróbálhattam helytállni. Nyilván vannak elképzeléseim és terveim, melyek reményeim szerint segíthetik a hallgatók, leginkább a tanárképzésben résztvevők egyetemi életét, ezek megvalósításához azonban a ti segítségetekre is szükségem van. A képzésünk sok gonddal küzd ugyan, de a megfelelő érdekképviselet mellett a problémák nagy része megoldható. Fontos, hogy jelen legyünk, és közvetítsük a hallgatók problémáit. Ha megválasztásra kerülök, remélem, viszonozni tudom majd a belém vetett bizalmatokat. Képviselőnek lenni néha nem egyszerű, de mindig jó, és ami jó, az jó, ezt felesleges vitatni. ^-^

Őri Bálint

Őri Bálint

"Sziasztok!
Bálint vagyok, másodéves kémia-biológia tanárszakon. Gólyaként pályáztam a HÖK Ellenőrző Bizottságába, amelynek előbb tagjaként, később elnökeként kísértem folyamatosan figyelemmel a Hallgatói Önkormányzat működését. Most, hogy viszonylagos rálátással bírok már e téren, szeretnék képviselőként is kiállni az érdekeinkért, hogy egyre közelebb juthassunk egy igazságosabb, működőképesebb tanárképzéshez itt az ELTE-n.

Köszönöm, ha meg tudsz tisztelni bizalmaddal!"

Pintér Kornélia

Pintér Kornélia

"Sziasztok!
Pintér Kornélia vagyok, másodéves földrajz-történelem szakos hallgató. A tanárképzési szakterület megalakulása óta, és már azelőtt is aktívan részt vettem a szakos üléseken, programokon. Az elmúlt években segítettem a szakterületi programok megszervezésében, illetve az online felületek kezelésében is. Kétszeri mentorságom alatt ahol tudtam, segítettem és képviseltem a gólyákat. 2014 ősze óta a Szakterületi Bizottságban, 2015 márciusa óta pedig a Küldöttgyűlésen is rendelkezem szavazati joggal.2015 júliusától a Hallgatói Önkormányzat titkári tisztségét töltöm be, illetve majdnem egy hónapja a Tanárképzési Szakterületi Bizottság elnökének választottak. Szeretném továbbra is a tőlem telhető minden módon képviselni Nektek, tanárszakos hallgatóknak az érdekeit, hogy minél probléma-mentesebbé és gördülékenyebbé váljanak az egyetemen töltött éveitek."

Sudár Mariann

Sudár Mariann

Sudár Mariann, harmadéves matematika-fizika osztatlan tanár szakos vagyok. Az előző ciklusban képviselőként és szakterületi koordinátorként segítettem a Hallgatói Önkormányzat munkáját, úgy gondolom, hogy tudok még mit tenni a Tanárképzés javulásáért. Az előző évek képviselői tapasztalatimból kiindulva és új ötletek behozatalával szeretném előrre lendíteni a Szakterület és a HÖK életét a jövőben is. Ezért kérlek, támogassatok szavazatotokkal!

Szabó Áron

Szabó Áron

"Sziasztok!
Szabó Áronnak hívnak, másodéves földrajz-informatika szakos hallgató vagyok. A második szemeszterem óta aktívan veszek részt a szakterület életében, segítem annak munkáját. Az elmúlt félévben mentorként segítettem a gólyákat, és ezt a tevékenységemet az ősszel is folytatni szeretném. Egy rövid időre az Ellenőrző Bizottság tagja voltam (– amíg volt tagja LOL). Élveztem azt a tisztséget, és a negatív tapasztalatok nem szegték kedvemet a hallgatói közéletben történő szerepvállalástól, ezért szeretném a tanárszakos hallgatók érdekeit képviselni a HÖK munkájának során."

Vida Nikolett

Vida Nikolett

Vida Nikolettnek hívnak, harmadéves tanárszakos hallgató vagyok, angol-matematika szakpárral. Az elmúlt években aktívan részt vettem a szakterület életében, amit szeretnék most a hallgatók érdekeit képviselve folytatni. Előző évben mentorként igyekeztem segíteni a gólyákat, munkámat lelkiismeretesen végeztem, a szakterületi programokban legjobb tudásom szerint próbáltam segíteni, továbbá a Módszertani Mesék szervezésében is részt veszek. Úgy érzem nagyon lelkes és kitartó vagyok, szeretném eddigi tapasztalataimat felhasználva, legjobb tudásom szerint képviselni hallgatótársaim érdekeit. :)

 

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.