TTK DÖK

Kedves TTK-s Doktorandusz! Kedves Doktorjelölt!

Új félév kezdődött és vele együtt eljött a doktorandusz képviseletek megújításának ideje. A TTK-n a jelöltállítás szeptember 8. és 19. között, a képviselő-választás szeptember 22. és október 3. között zajlik munkanapokon.

Az Egyetemi Doktorandusz Önkormányzat (EDÖK, http://edok.elte.hu/portal/) az EHÖK-höz hasonló szervezet, melynek feladata a doktoranduszok érdekeinek képviselete, részvétel a döntéshozatalban, valamint a doktoranduszok és doktorjelöltek tájékoztatása az őket érintő ügyekben. Az EHÖK-től eltérően viszont az ELTE polgárainak egy szűkebb rétegével áll szorosabb kapcsolatban és az anyagi keretei is csekélyebbek ennek megfelelően.

Az EDÖK minden egyetemi karon rendelkezik egy küldöttgyűléssel, ennek a tisztújítása érkezett el a napokban. A képviselők sokszínű feladatokat látnak el: részt vesznek a kar és az intézetek vezetésében és bizottságaiban, kapcsolatot tartanak a többi kari DÖK-kel és természetesen saját szakterületük doktoranduszaival. Ezen felül bármi másban részt vehetnek, szakterületek közötti konferenciáktól kezdve pályázatokról tartott tájékoztatókon át országos és nemzetközi szervezetekkel való kapcsolattartásig terjed a lehetőségek köre.

Ha a fentiek felkeltették érdeklődésedet, szeretnél tenni kollégáidért, szívesen megismerkednél a többi szakterület sokszínűségével, esetleg már van hasonló körben szerzett tapasztalatod, jelentkezz képviselőnek! Jelentkezésedet a http://edok.elte.hu/portal/index.php/onkormanyzati-valasztasok/ webcímen található űrlap kitöltésével jelezheted szeptember 19-ig. Minél többen jelentkeznek, annál nagyobb az esélye, hogy a választások eredményesek lesznek és felállhat az új képviselet.

Együttműködésetekben bízva:

Biró László

elnök

ELTE TTK DÖK

CsatolmányMéret
Fájl A 2014-es választás kiírása69.9 KB
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.