Bemutatkoznak a képviselőjelöltek

BIOLÓGIA SZAKTERÜLET

CSÉMI ZOLTÁN – BIOLÓGIA BSC

Aktívan részt szeretnék venni a HÖK életében, ezzel segítve a hallgatók életének megkönnyebbítését az egyetemen. Közelebb hoznám a HÖK-öt a hallgatók további rétegeihez. Segítenék a rendezvények zavartalan, gyors megszervezésében, hogy az egyetem diákjai egyre jobb és jobb bulikban vehessenek részt.

HENKEY ZALÁN MÁRK - BIOLÓGIA BSC

– diákélet könnyítése az egyetemen
– az egyetem rendszerének „hallgatóbarátabbá” változtatása
– fogyatékossággal élo hallgatók segítése
– több ELTE rendezésu esemény támogatása
– környezettudatos életmód egyetemen belül illetve kívül
– több „érintkezés” biztosítása a HÖK és a hallgatók között pl.: fórumok

HORVÁTH TAMÁS – BIOLÓGIA BSC

Szeretném a Kar munkáját segíteni, de leginkább a szakterület és a Ti érdekeiteket képviselni. Egy mindenkiért mindenki egyért! Köszönöm elore is a bizalmatokat.

KOVÁCS FANNI – BIOLÓGIA BSC

Sziasztok!
Idén másodszorra indulok képviselonek, így már talán tapasztaltnak számítok. Foleg szakterületünk problémáival foglalkozom, illetve a HÖK muködésével. De bármikor bármilyen kérdéssel fordulhatok hozzám.

KOVÁCS TAMÁS – BIOLÓGIA BSC

Sziasztok!
Elsoéves biológus BSc-s hallgató vagyok. Már a kezdetektol sikerült belekóstolnom a HÖK muködésébe, feladataiba. A szakterületi, a tudományos és a tanulmányi csoport ülésein is részt vettem. Ezekben próbáltam aktív szerepet vállalni. Már ebben az idoszakban is több problémával találkoztam, foleg tanulmányi ügyek kapcsán. Leginkább ezen a területen szeretnélek segíteni benneteket.

SZABÓ TAMÁS ZOLTÁN – BIOLÓGIA BSC

Másodéves biológus hallgató vagyok, és szeretnék részt venni a mostani, mindannyiunk életét befolyásoló döntések megvitatásában. Szeretnék fellépni a jövonket érinto kérdések ügyében.

TÓTH RÓZA – BIOLÓGIA BSC

Sziasztok!
Az elmúlt évben mentorként, majd tisztségviseloként dolgoztam a TTK HÖK-ben. A továbbiakban, hogy a szakos érdekeket képviselhessem, szeretnék képviseloként részt venni a HÖK munkájában.

VÖRÖS ÉVA – BIOLÓGIA BSC

Szeretnék az ELTE életében még jobban részt venni.

 

ZOMBORÁCZ KITTI – BIOLÓGIA BSC

Sziasztok!
Jövore második évemet szeretném tölteni a hallgatói önkormányzat tagjaként. Ehhez kérném a segítségeteket. Eddig foleg szociális ügyekkel foglalkoztam a Kari Ösztöndíjbizottság tagjaként. Kéréseitekkel bármikor nyugodtan kereshettek. Köszönöm, ha megtisztelsz szavazatoddal :)

 

FIZIKA SZAKTERÜLET

BÉNI KORNÉL – FIZIKA BSC

A fizika szakterületen aktívan tevékenykedem, tagja vagyok a Mafihe ELTE Helyi Bizottság elnökségének, és az országos elnökségnek is. A HÖKben fizika szakterületi koordinátor vagyok, úgy érzem, az ehhez kapcsolódó feladataimat hatékonyabban tudnám ellátni képviseloként.

BERKI PÉTER – FIZIKA BSC

Berki Péter vagyok, elso éves fizikus. Nagyon érdekelnek a sportrendezvények, foleg ezek szervezésében szeretnék tevékenykedni.Szavazz rám! :)

ENYINGI VERA ATALA – FIZIKA BSC

Bár még csak másodéves vagyok, voltam (és remélem leszek) mentor, ebben az évben pedig képviseloként is tevékenykedtem. Voltam a mentorszervezoi csapat tagja gólyaként, és szerveztem gólyatábort. A Tanulmányi Csoportban próbáltam segíteni a tanulmányi elnökhelyettes munkáját. A szakterületen belül tevékenyen részt vettem a programok szervezésében, gólyaként az ELTE Helyi Bizottságában, idén pedig az országos Mafihe programfelelosként. Szeretném továbbra is folytatni ezeket a tevékenységeket.

KOVÁCS OLIVÉR - FIZIKA BSC

Sziasztok!
Olivér vagyok, harmadéves fizikus hallgató, tanári szakirányon. Továbbra is szeretnék a szakos tanulmányi ügyekben képviseloként tevékenykedni!

PINTÉR ÁDÁM BALÁZS – FIZIKA BSC

Ebben az évben nyertem felvételt az ELTE-re, fizika alapszakra. Eddigi tapasztalataim alapján nagyon tetszik az egyetemi élet, éppen ezért szeretnék aktívabban részese lenni. Ha megválasztotok, minden erommel azon leszek, hogy a Ti, fizikus társaim érdekeit hatékonyan képviseljem.

RADNAI TAMÁS – TANÁRI MA

Sziasztok!

Radnai Tamás vagyok másodéves tanári mesterszakos hallgató fizika és matek szakokkal. Az utóbbi években háromszor voltam mentor és kétszer képviselo. Ha szeretnéd, hogy a munkámat tovább folytassam, szavazz rám.

TÓTH ZSOLT – FIZIKA BSC

Már évek óta aktívan tevékenykedem a Mafihében és az ELTE Helyi Bizottságában, évekig mentorként segítettem a gólyák beilleszkedését, gólyatábort is terveztem. A továbbiakban is szeretnék segíteni a fizikushallgatóknak. A könnyebb kollégiumi beilleszkedést tudnám elosegíteni, programszervezoi és kreatív tapasztalatom hasznosnak bizonyulhat a szakterület életében.

 
   

FÖLDRAJZ-, FÖLDTUDOMÁNYI SZAKTERÜLET

CSUTKA BOGLÁRKA - FÖLDRAJZ BSC

Sziasztok, Bogi vagyok. :) 2009-ben
fújt ide a keleti szél. Igaz nem vagyok már mai gólya, de három év tapasztalatának fényében úgy gondolom, kelloképp tudnám képviselni a hallgatói
érdekeket a nagyközönség elott! Célom a HÖK imázsának javítása a hallgatók
körében, illetve a szakterület népszerusítése és méltó képviselete a Küldöttgyulésen! Ui.:Kérhetsz tolem bármit, de
most én kérlek, hogy szavazz Rám! :)

DOMJÁN CSABA - FÖLDRAJZ BSC

Sziasztok!
Domján Csaba vagyok első éves Földrajz BSc hallgató.
Harry Potter legyőzte Voldemortot. Frodo elvitte és
elpusztította a gyűrűt, és most rajtunk a sor, hogy valami
hatalmasat alkossunk! Kérlek benneteket, szavazzatok rám!

FINDER BALÁZS- FÖLDRAJZ BSC

Sziasztok!
Balu vagyok, földrajz szakon a 6. félévemet töltöm. 1 éve vagyok képviselo és a Kari Ösztöndíjbizottságban tevékenykedem. Bulikon már találkozhattatok velem, valamint Bódvarákón is adtam nektek pozitív energiákat.Támogassatok szavazatotokkal, mert az jó lesz nektek és még én is örülni fogok neki. Köszi!

HAJDU VIVIEN - FÖLDTUDOMÁNYI BSC

Sziasztok!
Vivi vagyok, harmadéves földtudós.Jelenleg szociális elnökhelyettesként az
ösztöndíjakkal foglalkozom a Karon. Korábban két évig mentor és ebben az évben már képviselo is voltam. Szeretném, ha idén is megtisztelnétek a bizalmatokkal, hogy tovább folytathassam a HÖKben végzett munkámat :)

JESCH GYÖRGY - FÖLDTUDOMÁNYI BSC

Sziasztok! Jesch György vagyok, másodéves földtudományi szakos hallgató, térképész és geoinformatikus szakirányon. Az elmúlt évben mandátumos hallgatói képviselo voltam, beleláttam a Kari Ösztöndíj Bizottság munkájába, illetve a Bódvarákói Gólyatábor egyik foszervezoje lettem. Alapvetoen a közösségi élet színvonalának emelését érzem
feladatomnak. Ha megszavazzátok nekem a bizalmat, úgy az eddigi tapasztalataimat felhasználva folytatom a munkát.

 

KOZMA MÁRTON – FÖLDTUDOMÁNYI BSC

Célom és motivációm, hogy én is képviselo lehessek, az hogy az egyetemi életet minden hallgató társam számára kényelmesebbé tegyem és olyan lehetoségekhez segíteni oket, amelyekkel céljaikat könynyebben elérhetik. Legyen szó a tanulmányi kérdésekrol vagy éppen a feszültség levezeto eseményekrol, én minden területen készen állok a feladatok elvégzésére, és remélhetoleg lesz lehetoség tovább növelni az egyetem hírét és nevét a hallgatók és tanárok között országszerte.

MIHÁLY ESZTER – FÖLDRAJZ BSC

Sziasztok! Az idén a Nyúz oldalain találkozhattatok a nevemmel. Jövore képviseloként szeretnék a HÖK-ös oldalakra is cikkeket írni a különbözo bennetek érinto döntésekrol, hogy elso kézbol tudjam biztosítani megfelelo
informáltságotokat. Terveim között szerepel a kommunikáció javítása. Megszavazott bizalmadat elore is köszönöm!

MOLNÁR ZSOLT – FÖLDRAJZ BSC

Ingyen élet, örök sör!

PRIKRILL ODETT – FÖLDRAJZ BSC

Sziasztok! Elsoéves hallgató vagyok, és nagyon szívesen dolgoznék azon, hogy még több felejthetetlen élményben legyen részetek az ELTE-s rendezvényeken, mint az eddigiekben. Emellett a tanulmányi ügyek intézésében is szeretnék részt vállalni.

TÁJMEL DÁNIEL – FÖLDRAJZ BSC

Sziasztok! Tájmel Daninak hívnak. Jelenleg Külügyi Fomentorként koordinálom a külügyi mentorokat, és segítem a beérkezo külföldiek egyetemi és egyetemen kívüli életét. A következo félévben még jobban szeretnék belelátni a HÖK muködésébe, valamint tevolegesen részt venni a szervezetben. Hajrá TTK! Szavazzatok rám! :)

ZAKARIÁS BARBARA - FÖLDTUDOMÁNYI BSC

Sziasztok! Zakariás Barbi (Zaki) vagyok, elsoéves földtudós hallgató. Reményeim szerint jövore mentorként segíthetem majd a
gólyákat, hogy felfedezzék az egyetemi élet örömeit, bánatait és belerázódjanak egy fantasztikus közösségbe itt az ELTE-n. Mivel szívügyem a sport, így nem csupán a közéleti kérdésekben, de a sportélet szervezésében is szeretném segíteni a HÖK munkáját. Kérlek, támogass szavazatoddal!

 

   

KÉMIA SZAKTERÜLET

ADORJÁN GÁBOR - KÉMIA BSC

Sziasztok!

Adorján Gábor vagyok, harmadéves kémia BSc hallgató. Immáron két
éve dolgozok tisztségviseloként az ELTE TTK HÖK-ben, ezen munkámat szeretném folytatni, köszönöm, ha rám szavaztok!

BARÁT VIKTOR - VEGYÉSZ MSC

Sziasztok! Barát Viktor (Maci) vagyok, vegyész MSc hallgató. Már harmadik éve
vagyok HÖK-ös, ez ido alatt Gólyatábort szerveztem, illetve tevékenykedtem a rendezvényes, külügyi és a mentorszervezoi csoportban.

BOROS NIMRÓD – KÉMIA BSC

Még ma is tapasztaljuk a 2010-es rendszerváltozás
hátrányait, ennek és az újabb rendszerváltás (ETR-rol
NEPTUN-ra) felmerülo problémáinak megoldását, szeretném
segíteni. Célom hogy az újabb váltás alatt semmilyen
hátrányt ne szenvedjenek a hallgatók. Sot, az új rendszer új
lehetoségeket jelenthessen a hallgatóknak.

BOZSÉR BERNADETT – KÉMIA BSC

Sziasztok, Betti vagyok, nagyon lelkes
képviselojelölt.
Nem akarom megváltani a világot,
csak az ELTE-t. Na, de komolyra fordítva
a szót, szeretnélek Titeket jól képviselni és
segíteni Nektek, hogyha túljutottunk a sok
problémán egy jót bulizhassunk együtt.

ÉRSEK GÁBOR - KÉMIA BSC

Azért jelentkeztem képviselonek,
mert az egyébként is remekül muködo
egyetemi életben, a tanulmányi/szakma
ügyek frontján szeretném kivenni foleg
a részem a munkából. Célom, hogy
könnyebb szívvel juthasson el az ember
szomjoltó kombinátba az ELTE-rol.

FÜZESI ZSANETT – KÉMIA BSC

Az ELTE D max csapatának kapitányaként
szeretnék több sportrendezvényt,
gondolván itt az éjszakai sportra és
hogy több nemzetközi tornán induljanak
egyetemünk csapatai. Több szakos buli
szervezése, minél több összejövetel szervezése,
foleg azt értem ez alatt, hogy a felvett gólyák minél
hamarabb be tudjanak kapcsolódni az egyetemi életbe.

HEGEDŰS GYÖRGY – KÉMIA BSC

Sziasztok! Hegedüs György vagyok két éve tevékenykedem a TTK HÖK-ön belül és szívesen folytatnám . Ehhez kérném a ti szavazataitokat és együtt erosek vagyunk mint a hidrogénkötés. Szavazz rám!

NAGY KATALIN – KÉMIA BSC

Halihó! Nagy Kata vagyok, másodéves kémia BSc-n, és ha minden igaz, idén másodszorra leszek mentor. Szeretnék nem csak a gólyáknak, de a szak hallgatóinak is segíteni, ezért megtisztelnétek, ha rám szavaztok.

PÁLFY GYULA – VEGYÉSZ MSC

Pálfy Gyula vagyok, másodéves vegyész MSc szakos hallgató, már lassan két éve képviselo a TTK HÖK-ben. Ahogy eddig, ezután is szeretnék tenni az oktatás
színvonalának növekedéséért és képviselni a magas szintu tudományos pályára
készülo hallgatókat is. Ezen kívül az egyetemi közéletbe illo szakmai programok
szervezésével szeretnék tenni azért, hogy egyetemünkrol ne csak jó szakemberek, hanem valódi értelmiségiek kerüljenek ki. Kérlek, Te is támogass szavazatoddal, amit elore is köszönök!

SIMON FLÓRA– KÉMIA BSC

Szeretném színesíteni, elorelendíteni a HÖK-öt. Továbbá szeretném, ha a hallgatók és a HÖK közötti információáramlás szintet lépne. Amúgy meg jóság van, és ha megválasztotok jóság lesz továbbra is!

TÓTH LÁSZLÓ - KÉMIA BSC

Szeretnék a számomra fontos közösség életében
aktívan részt venni, mélyebb szinten is. Ugyanakkor sok
jóképességu, kiváló hallgató oldalán dolgozni. Közelebb
kerülhetek Gyurihoz. És mindent tolem telhetoen a legjobban
végrehajtani igyekszem. Bármiben szívesen segédkezem.
Képviselonek lenni jó.

 
   

KÖRNYEZETTUDOMÁNYI SZAKTERÜLET

BÉRCES BENCE- KÖRNYEZETTAN BSC

Képviselni fogom a szakterület érdekeit,
ha törik, ha szakad!

GERE KÁLMÁN - KÖRNYEZETTAN BSC

Gere Kálmán vagyok másodéves környezettanos hallgató
Eloször indulok a képviselo választáson de már van
tapasztalatom a HÖK-kel kapcsolatban. Tavaly mentor és idén
is szeretnék az lenn illetve a szakterületi csoport aktív tagja
vagyok. Nagyon érdekelnek a tanulmányi és a tudományos,
úgyhogy ha bizalmat szavaztok nekem ezekkel a dolgokkal
szeretnék a HÖK-ön belül dolgozni. Úgy érzem, hogy tudnám
támogatni a szakunkat, elkötelezett vagyok és hiszek benne
hogy ebben a szakterületben van jövo. Mindenkit szeretnék
kérni, hogy aki alkalmasnak lát a posztra az menjen el szavazni
és szavazzon rám!!

GREBENÁR BETTINA – KÖRNYEZETTAN BSC

Sziasztok!


Böbe vagyok, másodéves környezettanos
hallgató. Mentorjelöltként és
a HÖK fenntarthatósági megbízottjaként
is fontosnak tartom a hallgatók
érdekképviseletét egyetemi éveik során.
Kklubos pályafutásom alatt próbálok arra törekedni, hogy
munkám egyre inkább szolgálja a hallgatók érdekeit, a
környezettudatosságot és egy élhetobb, jobb egyetemi élet
megteremtését. Képviseloként is szeretném folytatni ezt
a fajta tevékenységet. Ha kapok egy lehetoséget, a tolem
telheto legjobbat szeretném nyújtani hallgatótársaimnak. :) 

KOCZÚR SZILVIA – KÖRNYEZETTAN BSC

Sziasztok!


Koczúr Szilvia vagyok, másodéves környezettanos
hallgató. Tavaly szeptember óta
vagyok szakunk egyik képviseloje, illetve én
látom el a TTK HÖK külügyi biztosi tisztségét is.
Szavazz rám, hogy továbbra is aktívan
segíthessem a hallgatói érdekképviseletet! :)

LÁSZLÓ DÁVID – KÖRNYEZETTAN BSC

Sziasztok!


Idén az ELTE TTK HÖK szervezo
elnökhelyettese voltam, ezt a munkát jövore
szeretném folytatni. Képviseloként úgy
érzem könnyebb a rendezvényeket szereto
hallgatók érdekeit képviselni, sot talán az
ingyen sör is elérheto lesz valamikor. :)

LÁSZLÓ DORINA – KÖRNYEZETTAN BSC

Sziasztok!


László Dorina vagyok, környezettanos
hallgató, tanári szakirányon. Az idei évhez
hasonlóan jövore is szeretnék képviselo
lenni, hogy részt vehessek a Küldöttgyuléseken
és képviselhessem az érdekeinket.
:) Ha ez megvalósul, várom a Ti ötleteiteket, észrevételeiteket,
hogy hogyan tehetnénk jobbá a rendszerünket. :)
LENn találkozunk! :)

MÁTHÉ ÁGNES RÉKA – KÖRNYEZETTAN BSC

Sziasztok!

Rutinos, ötödéves környezettanos
hallgató vagyok, egy éve tevékenykedem
a HÖK-ben képviseloként. Leginkább a
tanulmányi- és külügyekkel foglalkozom,
ezt folytatnám a jövoben is. Ha szeretnéd,
hogy a továbbiakban is képviseljem a hallgatók érdekeit,
kérlek, szavazz rám! Köszönöm! :) 

SIPŐCZ LÁSZLÓ – KÖRNYEZETTAN BSC

Sziasztok!
Sipocz László vagyok elso éves Környezettan BSc-s
hallgató. Harry Potter legyozte Voldemortot. Frodo elvitte
és elpusztította a gyurut, és most rajtunk a sor, hogy valami
hatalmasat alkossunk! Kérlek benneteket szavazzatok rám!

   

MATEMATIKA SZAKTERÜLET

DANYLUK TAMÁS – MATEMATIKA BSC

Sziasztok!
Elso éves matematika alapszakos
hallgató vagyok. Jelenleg a szakterületünk
honlapját szerkesztem, és mentorjelöltként
tevékenykedem. Szabadidomben
bulizni és szakkollégiumi szemináriumokra
egyaránt járok. Úgy gondolom, a sok csapatépíto
tréning, a különbözo érdeklodésu hallgatókkal
ápolt jó kapcsolat és a kitartó munka képessé tesz arra,
hogy Titeket képviseljelek a közgyulésben. Munkám során a
közösségépítést, a szakok, szakirányok közötti együttmuködést
tartom legfontosabbnak. Ha Te is nyitnál az új emberek
felé, támogass szavazatoddal! – Ja és instant 5-öst analízisbol!

DIENES PETRONELLA – MATEMATIKA BSC

Sziasztok!
Nelli vagyok, elso éves matematika BSc
szakos hallgató. A Szakterületi Csoport aktív
tagjaként részt veszek a programok szervezésében
és lebonyolításában. További lelkes
munkámat a HÖK-ben szeretném folytatni, hogy ott segítsek
Nektek, ahol csak tudok!
Kérlek, bízz bennem és támogass szavazatoddal!
Köszönöm szépen!

DUKÁN ANDRÁS FERENC – MATEMATIKA-TÖRTÉNELEM TANÁRI MA

A hozzám érkezo kérdéseitek megválaszolását,
problémáitok megoldását, a matekos-
fizikus évzáró bográcsozás szervezését,
egyéb eddigi tapasztalataim matekosok érdekében
történo kamatoztatását és az éves napsütéses órák
számának növelését a továbbiakban is szeretném folytatni.
Fontosnak tartom, hogy az érdekképviselet ne szakadjon el a
hallgatóktól és megmaradjon, tökéletesedjen a HÖK önkéntes,
mozgalmi jellege. Ha egyetértesz céljaimmal, szavazz rám!

HERMAN DÁNIEL - BIZTOSÍTÁSI ÉS PÉNZÜGYI MATEMATIKA MSC

Sziasztoch!
Hermán Dániel vagyok biztosítási
és pénzügyi matematika mesterszakos
hallgató aktuárius szakirányon.
Hobbim az olvasás, festészet, érdeklodöm
a zene iránt is. Emellett szívesen
táncolok, de a raftingot még nem próbáltam
ki. Matematika szakterületen
szeretnék képviselo lenni, ugyanis azt
hallottam, hogy ez a legaktívabb, amelyik sokrétu, izgalmas
és változatos programpalettával büszkélkedik. Úgy
gondolom ezt, azért igazán érdemes lenne megtartani,
nem? De!/p>

IVANCSÓ VERONIKA - MATEMATIKA-FIZIKA TANÁRI MA

Sziasztok, Vera vagyok!
Másodévet fejezem be matek-fizika
tanári MA-n. Szeretem a csokit, focit és
BKV helyett biciklizem.
A HÖK-ben régóta tevékenykedek
mindenfélét és ezt szeretném folytatni,
amihez a ti támogatásotok is szükséges. A
képviseloség mellett eddig többek között
mentor, titkár, gazdasági elnökhelyettes, Kari Tanács és
Intézeti Tanács tag is voltam.
Bizalmatok esetén igyekszem felhotlen éveket biztosítani
számotokra! :)

KIS RÓBERT – MATEMATIKA-FIZIKA TANÁRI MA

Sziasztok, repetázni vágyó matekfizika
szakos tanárbácsi vagyok/leszek.
Úgy tartják, hogy eloször bekerülni
valahova könnyebb, mint másodjára
meg is tartani azt. Tavaly mentorrá váltam,
és nektek köszönhetoen a képviselok
közé is bekerültem. Firkászkodtam
az ELTE Online-nál, a BEAC lassan harmadik otthonommá
vált, de most rajtatok múlik rácáfoltok-e, vagy megerosítitek
a fenti hiedelmet!

KUTI PÉTER - MATEMATIKA BSC

Kuti Péternek hívnak, másodéves
Matematika BSc-s hallgató vagyok.
Gólyakorom óta figyelem a kari érdekképviselet
munkáját, melynek matematika
szakterületi részében azóta aktívan
tevékenykedem. Jelenleg a Matematika
szakterületi koordinátor tisztségét töltöm
be a TTK HÖK-ben, így a szakterület hallgatóit
az oket érinto kérdéskörökben képviselem,
segítem mind tanulmányaikat,
mind pedig közösségi életüket. A Küldöttgyulés tagjaként
mindenképpen szem elott tartanám a matekos hallgatók
érdekeit, melyet pozíciómból és tapasztalatomból adódóan
meglehetosen jól felismerek.

LENGER DÁNIEL ANTAL – MATEMATIKA BSC

Fo célom, a – HÖK-ben általában kevésbé képviselt –
matematikus-hallgatók képviselete. Ennek megfeleloen, a
bulik mellett a tudományos élet fellendítésében is segíteni
fogok.

NAGY RICHÁRD – MATEMATIKA BSC

Sziasztok!


Nagy Richárd vagyok, elso éves
matematikus hallgató. Eddig a Szakterületi
Csoport által igyekeztem tenni
leginkább a matematika szakos hallgatókért,
többnyire a szakos rendezvényekben
szervezkedtem. Úgy érzem
eljött az ideje, hogy ugyanezt próbáljam
meg, csak immár a TTK HÖK keretein
belül is. Ha érzitek, hogy kelloképpen
tudnám értékeiteket képviselni, akkor
szavazzatok rám.

NYITRAI KÁROLY – MATEMATIKA BSC

Sziasztok!

Nyitrai Károly vagyok,
másodéves matematika BSc szakos hallgató.
Képviseloként eddig még nincs tapasztalatom,
de szeretnék többet tenni a hallgatókért,
ezért kérlek támogass a szavazatoddal.

SZELLÁK ZSANETT TITANILLA – MATEMATIKA BSC

Sziasztok!
Szellák Zsanett vagyok, másodéves,
matematika alapszakos hallgató.
Körülbelül egy éve állok szoros kapcsolatban
az ELTE TTK HÖK-kel. A tavalyi
választási idoszakban megválasztottak
képviselonek, az elozo félévben mentor
voltam, illetve tavaly októbere óta én töltöm
be a TTK HÖK titkári tisztségét. Emellett
aktívan részt veszek a Matematika Szakterületi Csoport
munkájában is.
Kérlek támogass a szavazatoddal, hogy minél hatékonyabban
tudjam folytatni eddigi munkámat! :)

 
   
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.