Gyertek TDK-zni!

Kedves Hallgatók!

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói az ország legjobb természettudományos képzésében részesülnek. Ennek remek lenyomata, hogy az elmúlt években kimagaslóan jó eredményeket érnek el a Kar hallgatói a TDK, OTDK eseményein, valamint más magas színvonalú versenyeken is. Mindemellett szeretnénk minél több hallgatót ösztönözni, lelkesíteni, hogy kapcsolódjanak be a Kar magas szintű kutatási projektjeibe, még jobban erősítve az ELTE TTK hírnevét!

Ezért a magas szaktudással, kutatási tapasztalatokkal, jó versenyeredményekkel rendelkező hallgatókat, valamint munkáikat szeretnénk bemutatni nektek,  a "Gyertek TDK-zni" előadássorozat keretei között.

Az előadássorozatban azok a hallgatók számolnak be tudományos eredményeikről, akik az ELTE TTK valamely kutatócsoportjában, tanszékén tudományos munkát végeznek, és már részt vettek valamilyen megmérettetésen, vagy éppen készülnek rá. Ezzel szeretnénk segíteni a hallgatóknak a versenyekre való felkészülésben, illetve szeretnénk, ha tapasztalataik, tanácsaik megosztásával hozzájárulnának, hogy minél több hallgatót sikerüljön bevonni a Kar tudományos életébe, TDK munka végzésébe.

Szeretnénk megkérni azokat a lelkes hallgatókat, akik részt vettek, vagy készülnek részt venni bármilyen tudományos versenyen (TDK, OTDK, stb.), vagy konferencián (pl.: Bolyai konferencia), és szívesen megosztanák kutatómunkájuk témáját, eredményeiket és tapasztalataikat hallgatótársaikkal, hogy keressenek meg a tudbiz@ttkhok.elte.hu e-mail címen! 

Az időpontok még szervezés alatt állnak, olvashatóak lesznek itt, illetve a TTK-s Tudományos Programok facebook csoportban is. Az eseménysorozat online platformon (előreláthatólag Microsoft Teams felületeten) kerül megrendezésre.

Üdvözlettel,

Tudományos referens

ELTE TTK HÖK

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.