Szól a szöveg

Sokan vagyunk ezen az egyetemen, akik szeretnénk minél több szakmai szöveget olvasni és ezek segítségével fejleszteni szakmai tudásunkat. Azonban bizonyos esetben ezek a szakszövegek nehezen értelmezhetőek, vagy több kérdést is felvetnek bennünk.

Mi most megadjuk a lehetőséget, hogy ezeket a szakcikkre vagy kérdésekre megkapjátok a választ. Ezért kérünk titeket, hogy írjátok meg, mely cikk, értekezés, amely titeket érdekel. Mi megkeresünk olyan szaktekintélyt, aki a kérdéseitekre szívesen választ ad.

 

Tudományos csoport

Ide írd le a szakcikk írójának nevét.
Kérünk titeket, hogy amennyiben tudjátok, a cikk pontos címét írjátok meg. Ha a pontos címet nem ismeritek, akkor írjátok zárójelbe, hogy nem pontos cím. Ha több cikkre is kíváncsi vagy a fent megnevezett szakembertől, pontosvesszővel válaszd el a címeket.
A folyóirat címét ide írd le. Ha több szaklapban is megjelent az érintett cikk, akkor pontosvesszővel válaszd el folyóiratok nevét.
Ha a cikkel kapcsolatban kérdésed van, akkor írd meg a kérdésed. Így az előadó a kérdések megválaszolására is fel tud készülni.
Ha a szakcikk megvan neked valamilyen formában, vagy ismered a DOI azonosítóját kérlek add meg nekünk, ezzel sokat segítesz.
Kérünk titeket, hogy a adjátok meg az elérhetőségeteket. Így hamar tudunk titeket értesíteni az előadás időpontjáról, valamint így el tudjuk kérni a szakcikket, amennyiben az megvan nektek.
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.