ELTE TTK HÖK Képviselőválasztás 2012.

Az ELTE TTK HÖK Választási Bizottsága képviselőválasztást ír ki a 2012-2013-es választási ciklusra vonatkozóan, melynek során az ELTE TTK HÖK Küldöttgyűlésének tagjai kerülnek megválasztásra.

Képviselőnek indulhat az ELTE TTK minden hallgatója. (A Kar hallgatójának számít a Karon minor szakirányon, illetve tanári modulon tanulmányokat folytató hallgató is.)

Felhívjuk a képviselőjelöltek figyelmét, hogy a 2012. tavaszi félévében BSc/BA, MSc/MA vagy korábbi rendszerű képzésbeli tanulmányaikat lezáró, de a Karon tovább tanulni szándékozó hallgatók jogviszonyának megszűnésével a képviselői mandátumuk is megszűnik. Ezen ok miatt a fent említett hallgatók jelentkezését nem tanácsoljuk.

A jelöltállítási időszak: 2012. április 24. – 2012. május 8.
A szavazási időszak és a szavazás helyszínei később kerülnek kihirdetésre a TTK HÖK weboldalán és lapjában.

A képviselőjelöltek jelentkezési lapot az Északi Hallgatói Irodában (É 0.75) tudnak kérni, vagy http://ttkhok.elte.hu/ weboldalról tudják letölteni.

A jelentkezési lapokat az Északi Hallgatói Irodában lehet leadni az iroda nyitvatartási idejében. A leadás végső határideje 2012. május 8. 16:30.

Szükség esetén – a szavazási időszak után – a Választási Bizottság pótválasztásokat ír ki.
A képviselőválasztás eredménye ellen a kihirdetéstől számított 3 munkanapon belül fellebbezésnek van helye, melyet az ELTE TTK HÖK Ellenőrző Bizottsága részére megjelölés mellett, az Ellenőrző Bizottság elnökének és az ELTE TTK HÖK székhelyére címezve (ELTE TTK Hallgatói Iroda; 1117 Budapest, Pázmány sétány 1/A., Északi tömb 0.75), névvel, értesítési címmel és elektronikus levélcímmel ellátva, ajánlott levélként postai úton kell benyújtani.

További információ vb(kukac)ttkhok.elte.hu e-mail címen kérhető.

Budapest, 2012. április 24.

Péntek András
a Választási Bizottság elnöke

CsatolmányMéret
Microsoft Office document icon valasztasi_jelololap2012.doc83 KB
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.