Parkolási engedély igénylés

A Lágymányosi Kampusz parkolói sorompóval zártak. A Lágymányosi Főmérnökség és a 3 lágymányosi kar HÖK-je közötti megállapodás értelmében a hallgatók kaphatnak behajtási engedélyt. Ehhez szükséges, hogy az alábbi adataitokat megadjátok (kártyátok számát értelemszerűen csak akkor, ha rendelkeztek tanszéki vagy egyéb belépőkártyával), amit mi rendszeresen továbbítunk a Főmérnökség felé. A rendszerbe beérkező kérelmek folyamatos feldolgozás alatt állnak, az igényléstől számítva maximum 1 hetes átfutási idővel kell számolni.

  • A jelenlegi engedélyek  2018 július 6.-ig szólnak. Az engedélyeket minden félévben meg kell újítani, mivel a parkoló kizárólag aktív hallgatók számára elérhető.
  • A nyári időszakra is lehet parkolást igényelni, azok az engedélyek a szorgalmi időszak kezdetéig lesznek érvényesek, kizárólag aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezők számára.

A behajtáshoz meg kell nyomnotok a gombot a "sorompofonon", ezáltal ellenőrzik az autó rendszámát, és behajthattok a parkolóba. Az engedély szerint egyszerre a 3 karról összesen legfeljebb 100 hallgató tartózkodhat a parkolóban, ezért fontos, hogy ellenőrzés során kiszűrjük azokat a hallgatókat, akik a félévre nem rendelkeznek aktív jogviszonnyal.

Bármilyen kérdés, hiba esetén írjatok a gazdasagi(kukac)ttkhok.elte.hu-ra.

Ezen a felületen a Természettudományi Kar hallgatónak igényléseit várjuk. Az Informatikai Kar és a Társadalomtudományi Kar hallgatói a saját kari honlapjukon tudnak igényelni! Más karról érkező kérelmeket nem áll módunkban feldolgozni.

  • Az adataitok megadásával hozzájárultok ahhoz, hogy a TTK HÖK Tisztségviselői és a P.Dussmann Kft Biztonsági Szolgálata az adatvédelmi és adatkezelési jogszabályok betartásával kezelje azokat.
Személyes adatok
Amennyiben az osztatlan tanárképzést jelölted meg, add meg az egyik szakodat!
Kérlek add meg, melyik doktori iskolában tanulsz!
Csak akkor töltsd ki, ha már van belépőkártyád.
Gépjármű adatai
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.