Parkolási engedély igénylés

A Lágymányosi Kampusz parkolói sorompóval zártak. A Lágymányosi Főmérnökség és a 3 lágymányosi kar HÖK-je közötti megállapodás értelmében a hallgatók kaphatnak behajtási engedélyt. Ehhez szükséges, hogy az alábbi adataitokat megadjátok (kártyátok számát értelemszerűen csak akkor, ha rendelkeztek tanszéki vagy egyéb belépőkártyával), amit mi rendszeresen továbbítunk a Főmérnökség felé. A rendszerbe beérkező kérelmek folyamatos feldolgozás alatt állnak, az igényléstől számítva körülbelül 2-3 napos átfutási idővel kell számolni.

  • A jelenlegi engedélyek  2018 február 4.-ig szólnak. Az engedélyeket minden félévben meg kell újítani, mivel a parkoló kizárólag aktív hallgatók számára elérhető.

A behajtáshoz meg kell nyomnotok a gombot a sorompofonon, ezáltal ellenőrzik az autó rendszámát, és behajthattok a parkolóba. Az engedély szerint egyszerre a 3 karról összesen legfeljebb 100 hallgató tartózkodhat a parkolóban, ezért fontos, hogy ellenőrzés során kiszűrjük azokat a hallgatókat, akik a félévre nem rendelkeznek aktív jogviszonnyal.

  • Hiányosan kitöltött kérelmeket nem áll módunkban elfogadni, ebben az esetben e-mailben értesíti az igénylőket a TTK HÖK Titkára, továbbá szükség lesz a parkolási felület újbóli kitöltésére.
  • Sikeres parkolási igénylés leadása esetén visszajelző e-mailt nem küldünk!!!!!

Bármilyen kérdés, hiba, javaslat esetén írjatok a gazdasagi(kukac)ttkhok.elte.hu-ra.

Ezen a felületen a Természettudományi Kar hallgatónak igényléseit várjuk. Az Informatikai Kar és a Társadalomtudományi Kar hallgatói a saját kari honlapjukon tudnak igényelni! Más karról érkező kérelmeket nem áll módunkban feldolgozni.

  • Az adataitok megadásával hozzájárultok ahhoz, hogy a TTK HÖK Titkára és a P.Dussmann Kft Biztonsági Szolgálata az adatvédelmi és adatkezelési jogszabályok betartásával kezeli az adataitokat.
Személyes adatok
Csak akkor töltsd ki, ha már van belépőkártyád.
Gépjármű adatai
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.