ELTE TTK HÖK Képviselőválasztás 2011.

Az ELTE TTK HÖK Választási Bizottsága képviselőválasztást ír ki a 2011-2012-es választási ciklusra vonatkozóan, melynek során az ELTE TTK HÖK Küldöttgyűlésének tagjai kerülnek megválasztásra.

Képviselőnek indulhat az ELTE TTK minden hallgatója. (A Kar hallgatójának számít a Karon minor szakirányon, illetve tanári modulon tanulmányokat folytató hallgató is.)

Felhívjuk a képviselőjelöltek figyelmét, hogy a 2011. tavaszi félévében BSc/BA, MSc/MA vagy korábbi rendszerű képzésbeli tanulmányaikat lezáró, de a Karon tovább tanulni szándékozó hallgatók – függetlenül attól, hogy a Kar mely képzésében kívánják folytatni tanulmányikat – azon a szakterületen jelentkezzenek képviselőnek, ahol BSc/BA, MSc/MA vagy korábbi rendszerű képzésbeli tanulmányaikat végzik.

A jelöltállítási időszak: 2011. március 28. – 2011. április 15.
A szavazási időszak: 2011. április 28. – 2011. május 12., 9-16 óra között

A szavazás helyszínei: Északi épület Kémia porta, Déli épület Nyugati porta. Az állandó helyszínek mellett mozgóurnás szavazásra is lehetőség lesz, melynek pontos helyét és idejét a Választási Bizottság legkésőbb 2011. április 25-ig kihirdeti.

A képviselőjelöltek jelentkezési lapot az Északi Hallgatói Irodában (É 0.75) tudnak kérni, vagy http://ttkhok.elte.hu/ weboldalról tudják letölteni.

A jelentkezési lapokat az Északi Hallgatói Irodában lehet leadni az iroda nyitvatartási idejében. A leadás végső határideje 2011. április 15. 14 óra.

Szükség esetén – a szavazási időszak után – a Választási Bizottság pótválasztásokat ír ki.
A képviselőválasztás eredménye ellen a kihirdetéstől számított 3 munkanapon belül fellebbezésnek van helye, melyet az ELTE TTK HÖK Ellenőrző Bizottsága részére megjelölés mellett, az Ellenőrző Bizottság elnökének és az ELTE TTK HÖK székhelyére címezve (ELTE TTK Hallgatói Iroda; 1117 Budapest, Pázmány sétány 1/A., Északi tömb 0.75), névvel, értesítési címmel és elektronikus levélcímmel ellátva, ajánlott levélként postai úton kell benyújtani.

Budapest, 2011. március 22.

Jánosi Attila
a Választási Bizottság elnöke

A képviselőjelöltek bemutatkozása.

CsatolmányMéret
Microsoft Office document icon valasztasi_jelololap2011.doc85.5 KB
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.