Képviselőjelöltek bemutatkoznak

BIOLÓGIA SZAKTERÜLET

DARVAS ALEXANDRA – BIOLÓGIA BSC

Kulturális programok számának növelése, közösségi élet jraszervezése, mentorcsoportok erősebbé tétele, Zöld Egyetem fogalmának tudatos(abb)á válása.

KOPCSÓ DÁNIEL - BIOLÓGIA BSC

3. éves biológus hallgató vagyok, és szeretném segíteni munkámmal a biológia szakterület terveinek megvalósítását. Kérlek, tisztelj meg bizalmaddal, és szavazz rám!

FADEL NADIN – BIOLÓGIA BSC

Sajnos nem jut szembe semmilyen jó kampányszöveg, mivel a választásokon már ellőtték azokat. De ahol és amikor csak tudok: segítek, szervezek, intézkedek és a nap is fényre derül.

KRÁL ADRIENN – BIOLÓGIA BSC

Sziasztok! Král Adrienn vagyok, negyedéves BSc-s hallgató. Az eddigi években mentorként és képviselőként igyekeztem segíteni hallgatótársaimat. Szeretnék továbbra is képviselőkét tevékenykedni és aktívan részt venni a biológia szakterületi csoport munkájában. Köszönöm, ha rám szavazol.

FEJES BÁLINT – BIOLÓGIA BSC

Már egy éve dolgozom a HÖKben, mint képviselő, november óta tisztségviselőként is. Szeretném tovább folytatni a munkámat és a rendezvényszervezés irányába is dolgozni.

LAKATOS BARBARA – BIOLÓGIA BSC

Szavazzatok rám, ha még mindig szeretitek a meséket, ha ti is úgy gondoljátok, hogy attól még, hogy egyetemre járunk nem kell komoly felnőttként viselkednünk. Nincs még tapasztalatom képviselőként, de hamar belenövök a szerepbe, mint Simba. Ha kell ravasz leszek, mint Vukk, vagy kívülről félelmetes, de belülről kedves, mint Süsü. Azt nem ígérem, hogy az ELTE-t a második gyerekszobátokká varázsolom, mert félek, hogy megnő az orrom, mint Pinokkiónak, de az biztos, hogy ha megszavaztok olyan boldog leszek, hogy repülni tudok majd, mint Dumbó.

FÖLDI MÁTYÁS – BIOLÓGUS

Szeretném a tanácsaimmal tovább szolgálni a szakterület érdekeit.

SIK ZSUZSANNA BRIGITTA – BIOLÓGIA BSC

Sziasztok! Szeretném tovább folytatni az eddigi munkámat a HÖKben, főleg a külügyi és a tanulmányi csoportban. Köszönöm, ha rám szavazol!

GRÓNÁS PETRA – BIOLÓGIA BSC

Sziasztok! Ebben az évben is képviselő voltam, szeretném ezt a munkásságomat folytatni. Remélem továbbra is bizalommal fordultok hozzám.

SZAKÁCS DÁVID – BIOLÓGUS MSC

Ismerem a biológia BSc-sek problémáit, és már volt „szerencsém” az MSc-sekébe is belekóstolni. Eddig dolgoztam a BSc-mintatanterv felülvizsgálatán és a Biológia Intézeti Tanácsban, most tovább szeretném segíteni a biológia szakos hallgatók boldogulását és a minőségi diploma megszerzéséért folytatott küzdelmüket.

 

 

   

FIZIKA SZAKTERÜLET

SÁNDOR  MÁTÉ   CSABA – FIZIKA  BSC

Legjobb képességeim szerint szeretném képviselni fizikus hallgatótársaim érdekeit a többi szakos képviselővel együtt. Korábban részt vettem már a NUK-DB munkájában, így tapasztalataim is vannak a területen. Szóval szavazz rám… is

FERDINANDY  BENCE – FIZIKA  BSC

BSc-n idén végzek, jövőre reményeim szerint fizika MSc-n folytathatom tanulmányaimat. Az elmúlt egy évben mind a HÖK, mind a Mafihe munkájában részt vettem, és ezt az elkezdett munkát szeretném a következő tanévben folytatni. Legfontosabb feladatomnak azt érzem, hogy minél több hallgatót bevonjak a közéletbe.

SZALKAI  DÓRA – FIZIKA

Leginkább a szociális ügyek intézése, mint szoctám-igénylés, kollégiumi jelentkezés az, ami kívánnivalót hagy szerintem maga után, én ezen a területen szeretnék ténykedni.

TUDJA ÉVA – TANÁRI  MA: MATEMATIKA–FIZIKA

Szeretném képviselni azoknak az „elvetemült” évfolyamtársaimnak az érdekeit, akik arra vállalkoztak, hogy hozzám hasonlóan fizikatanári pályára adják a fejüket. A HÖKbe szeretném segíteni a tanárképzés helyzetének javítását.

LAKATOS DÓRA – FIZIKA BSC

Az elmúlt évben a Mafihe elnökeként és HÖK-ös képviselőként próbáltam minél többet tenni az aktívabb halgatói életért, ezt a tevékenységet a jövő évben is folytatni seretném, remélhetőleg már MSc-sként.

RADNAI TAMÁS – FIZIKA BSC

Szeretném folytatni a HÖK-ben a fizikus hallgatók érdekeinek képviseletében végzett munkámat.

LUKÁCS FERENC – FIZIKA BSC

Szeretném a HÖK működését segíteni és a TTK-s hallgatók érdekeit érvényesíteni.

 
   

FÖLDRAJZ-, FÖLDTUDOMÁNYI SZAKTERÜLET

BERECZKI LÁSZLÓ – GEOLÓGUS

MAMMUT!!!

BOLDIZSÁR MÁRTON – GEOGRÁFUS

Bódvarákói gólyatábor, Gólyabál, földrajz- és földtudományi szakterületi csoport, szakos rendezvények, LEN, 5vös 5km, Sportfesztivál. Néhány dolog, amiben részt vettem képviselőségem egy éve alatt. Emelle tt továbbra is kulcskérdésnek tartom a pontos és hiteles informálást, másfél év főszerkesztőség után is ezen dolgozom a Nyúznál, illetve a LOL-nál. Ha tetszettek a fentiek, tisztelj meg egy ×-szel a szavazólapon! B25!

FERENCZI ZITA - FÖLDRAJZ BSC

Másodéves földrajz szakos vagyok. Már egy éve mentorrendszer szerves tagja. Rendszeresen részt veszek az egyetem életében, tanulmányi és szervezői szinten is. Remélem szavazatoddal hivatalosan is részt vehetek, illetve tovább színesíthetem a Hallgatói Önkormányzatot.

SLIMBARSZKI RÉKA - FÖLDTUDOMÁNYI BSC

Sziasztok, már két éve a földrajz és földtudományi szakterület képviselője vagyok, többek között a Kari Ösztöndíjbizottságan is tevékenykedek. Szívesen segítek hallgatótársainak problémáik megoldásában. Ha szimpatikus vagyok, kérlek idén is támogass szavazatoddal! Köszönöm!

JÁNOSI ATTILA – FÖLDRAJZ-TÖRTÉNELEM

Harmadik éve vagyok képviselő, előtte mentorként segítettem a gólyákat. Főleg tanulmányi, érdekképviseleti vonalon dolgoztam, mostanában meg mindenféle érdekel, ami a hallgatói közélettel kapcsolatos. Ha úgy gondolod, jól végeztem a munkám, adj még egy esélyt.

TABAJDI PÉTER – FÖLDRAJZ BSC

Immáron három éve aktívan részt veszek a Szakterület életében. Mint egykori mentor, képviselő és szakterületi koordinátor, úgy vélem hatékonyan tudnám a jövőben is segíteni a földrajzos-földtudós képviselői csoportunk, ami a hallgatókért, értetek dolgozik. Kérlek, támogass – rajtam keresztül – minket a szavazatoddal, hogy eddigi munkánkat folytathassuk. Köszi, Pene.

LAZA BORBÁLA – FÖLDTUDOMÁNYI BSC

Bódvarákó-szervezőként eddig igyekeztem tenni a közösségért, ezt most képviselőként is szeretném folytatni. Sok egyetemi rendezvényről (Gólyabál, LEN) is ismerhettek. Meteorológia szakirányon tanulok, tervem, hogy MSc-n is maradok: a HÖK leendő tagjaként szaktársaimnak különösen segítenék, de a földrajz-földtudományi hallgatók is bátran fordulhatnak hozzám.

VARGA ERNA – FÖLDRAJZ BSC

Sziasztok! Az elmúlt években aktívan részt vettem szakterületem életében ezt a munkát szeretném folytatni a HÖK keretein belül. Remélem segítesz a szavazatoddal.

PÉTER KRISZTIÁN – FÖLDRAJZ BSC

Sziasztok! Már elsőévesként megfogott az a közösségi élet és a sok különböző program amivel az ELTE-n találkoztam. Mivel jó ötletnek tartom ezeket, szeretnék ezentúl a szervezésben is részt venni. Továbbá eddigi iskoláimban szerzett diákönkormányzatos tapasztalataimat is tudnám hasznosítani a Ti képviseletetekben. Úgy érzem elég jó a meggyőző képességem és van elég gyakorlatom a tanárokkal való kapcsolattartásban és ”problémás ügyek” megoldásában.

VARGA SÁNDOR – FÖLDRAJZ BSC

Harmadéves földrajz szakos hallgató vagyok, egy éve a HÖK tagja. Az elmúlt évben dolgoztam a Nyílt Napokon és kisebb munkákat vállaltam el. Tagja vagyok a Tanulmányi Csoportnak, így tudtam továbbítani azokat az észrevételeket, problémákat, melyekkel hozzám fordultak, vagy személyesen tapasztaltam. Javaslataimat, ötleteimet jleztem a BSc tanterv módosításakor a TCS-ben, Szeretnék a következő évben is képviselő lenni, ezért kérem a támogatásotokat. Köszönöm azoknak, akik tavaly rám szavaztak és kérlek támogassatok az idén is. Köszönettel: Varga Sándor.

POLAI DÓRA – FÖLDRAJZ-TÖRTÉNELEM

Sziasztok! Egy éve dolgozom a HÖK-ben irodavezetőként és titkárként. A továbbiakban képviselőként is szeretném a hallgatók érdekeit képviselni. Kérlek, támogass a szavazatoddal!

VÁRY ZSOLT – FÖLDRAJZ BSC

Sziasztok! Itt ülök egy sörpadnál, ilyenkor az embernek mindig óriási tervei vannak… Segíts, hogy megvalósíthassam őket.

   

KÉMIA SZAKTERÜLET

ADORJÁN GÁBOR - KÉMIA BSC

Hello mindenki, Adorján Gábor vagyok, kémiás elsőéves hallgató és kollégista. Azért jelentkezem, mert szeretnék közösségi dolgokkal foglalkozni, rendezvényszervezésben részt venni, segíteni embereknek, esetleges problémákat megoldani és nem utolsósorban egy jó társaságba kerülni. Azt hiszem, mindenkinek jól esik egy-egy jól megszervezett buli vagy kirándulás után arra gondolni, hogy ő is részt vett a munkában.

HORDÓS DORINA - KÉMIA BSC

Jövőre is szeretném folytatni HÖK-ös tevékenységem, és előre is köszönöm, ha ebben Te is támogatsz!

BARÁT VIKTOR – KÉMIA BSC

Sziasztok! Barát Viktor (Maci) vagyok, harmadéves kémiás hallgató. Két éve szervezem már a szakos gólyatábort, és most szeretném magam a HÖK-ben is kipróbálni. Az egyetemi bulikban nyomokban, (másnap meg darabokban az egyetemen) megtalálható vagyok.

LÖVEI KLÁRA – KÉMIA BSC

Köszönöm, hogy tavaly bizalmat szavaztál nekem! A megkezdett munkát jövőre is szeretném folytatni, ehhez kérem a segítségeteket, támogatásotokat!

TÓTH MÁTÉ - KÉMIA BSC

Sziasztok! Tóth Máté vagyok, harmadéves kémia BSc szakos hallgató. Már egy éve képviselem az érdekeinket a HÖK Küldöttgyűlésében, szeretném ezt tovább folytatnia következő félévben. Bizalmatokat előre is köszönöm!

PÁLFY GYULA – KÉMIA BSC

Pálfy Gyula vagyok, harmadéves a kémia BSc szakon. Szeretnék tenni az oktatás színvonalának növekedéséért, a HÖK képviselőjeként azon hallgatókat képviselni, akik magas szintű tudományos pályára készülnek. Ezen kívül fontosnak tartom, hogy egyetemünkről ne csak a jó szakemberek, hanem valódi „értelmiségiek” kerüljenek ki, akik a szakismereten túl a hétköznapi élet más kérdéseiben is járatosak. Ennek érdekében az egyetemi élet kereteibe illő programok szervezésében is aktívan részt vennék. Kérlek, Te is támogass szavazatoddal!

EMŐDI FLÓRA – KÉMIA BSC

Emődi Flóra vagyok, harmadéves vegyész szakirányos hallgató. Ebben a tanévben kémia szakterületi koordinátorként vettem részt a HÖKben. Szeretném továbbra is segíteni a szakterület közéleti munkáját. Kérem ehhez a támogatásotokat!

TISCHLER ORSOLYA – KÉMIA BSC

Tischler Orsi vagyok, végzős kémia BSc-s. Az idei ciklusban voltam először képviselő. A HÖK-ben szociális ügyekkel és külüggyel foglalkozom, és az Ellenőrző Bizottságnak is a tagja vagyok. A legfontosabbnak tartom a kémia szakterület érdekképviseletét, programjainak szervezését, a hallgatói élet és a tanulmányok segítését: ezért szavazz rám!

TOLNAI SÁRA – KÉMIA BSC

Sziasztok! Másodéves kémia BSc-s hallgató vagyok. Egy éve vagyok mentor és képviselő. Továbbra is szeretnék a HÖK tagja lenni és képviselni a hallgatók érdekeit. Előre is köszönöm, ha ehhez hozzájárulsz egy szavazattal!

HEGEDŰS GYÖRGY – KÉMIA BSC

Elsőévesként és leendő mentorként úgy vélem, vérfrissítést tudok hozni a képviselőgárdába. Bár nem ígérhetek a rám szavazóknak habos kakaót a szünetben, de azt igen, hogy szívvel-lélekkel fogom csinálni, úgyhogy szavazz rám!

GONDA ZSOMBOR – VEGYÉSZ

 

 
   

KÖRNYEZETTUDOMÁNYI SZAKTERÜLET

BERTA MÁRTON - KÖRNYEZETTAN BSC

Eddig mentorként, gólyatáborszervezőként, és képviselőként segítettem a környezettan szakos hallgatók ügyeit. Terveim közt szerepel többek közt a biciklitárolók kibővítésének kezdeményezése. Szavazz Rám!

LÁSZLÓ DORINA - KÖRNYEZETTAN BSC

Sziasztok! László Dorina vagyok, elsőéves környtanos hallgató. Elsősorban azért jelentkeztem képviselőnek, hogy bármilyen problémával megkereshessetek, és, hogy valamilyen módon mindenképpen orvosolni tudjuk a bajt.

NÉMETH DÁVID – KÖRNYEZETTAN BSC

Sziasztok! Dávid vagyok, eddigi ELTE-s pályafutásom során sok helyen megfordultam, néha teleporttal. Elsőévesként megtapasztalha ttam az egyetemi életet, és betekintést nyerhettem a HÖK életébe is. Ennek szeretnék ezek után aktív tagja lenni, és képviselni az érdekeiket.

CSENKI TAMÁS – KÖRNYEZETTAN BSC

Sziasztok! Az idei évben úgy érzem, hatékonyan képviseltem a hallgatók érdekeit. Megszerzett tapasztalataimat felhasználva szeretném folytatni a munkámat a következő évben is.

POZSONYI ALEXANDRA – KÖRNYEZETTAN BSC

HAMOW KAMIRÁN ÁRON – KÖRNYEZETTAN BSC

Immár negyedik éve segítem a hallgatótársaim az egyetemen, szeretném továbbra is ezt tenni. Elsősorban a tanulmányi és érdekképviseleti, illetve külügyi témakörökben szeretnék továbbra is segíteni nektek. Szavazz rám, és bulizzunk együtt a LEN-en.

KIRÁLYHIDI PANNA – KÖRNYEZETTAN BSC

Mivel én is idén voltam első éves, így a gólyák érdekeit szeretném elsősorban képviselni. A sportot is a szívemen viselem, így a sporttal kapcsolatos dolgokat, rendezvényeket is szem előtt tartanám. Az egyetemen és a bulikon megtalálhattok!

LÁSZLÓ DÁVID – KÖRNYEZETTAN BSC

Sziasztok! Egy éve vagyok hallgatói önkormányzati képviselő, és közel ennyi ideje a környezettudományi szakterület koordinátora. Szeretném megkezdett munkámat folytatni, LENdületesnek LENni!

   

MATEMATIKA SZAKTERÜLET

ÁRENDÁS ÁKOS TUZSON – MATEMATIKA BSC

ELTE-s toll: 210 Ft ELTE-s pulcsi: 3500 Ft Az élmény, ha megint képviselő lehetek: megfizethetetlen :) Egy éve vagyok szakterületi képviselő, a HÖK-ön belül szakterületi koordinátor. Azért szeretnék ismét képviselő lenni, mert szeretném folytatni a hallgatók informálását minden téren és szeretném tovább felelősen képviselni a hallgatói érdekeket mind a HÖK-ön belül, mind az oktatók felé. Ezen kívül rendkívül fontosnak tartom egy szakterületi honlap létrehozását, amin az aktuális közéleti rendezvényeken kívül megtalálhatók lesznek a szakirányokra vonatkozó legfontosabb tanulmányi információk, hivatalos tantervi hálók is. Ezeken kívül van még sok jó dolog, amit szeretnék megvalósítani. Ha egyetértesz elképzeléseimmel (vagy ha nem :) ), akkor szavazz rám!

DUKÁN ANDRÁS FERENC – MATEMATIKA BSC

Az elmúlt évben az Ellenőrző Bizottság elnökeként, majd tanulmányi elnökhelyettesként tevékenykedtem. Igyekeztem a matekosokra kiemelt figyelmet fordítani, többek között részt vettem a BSc felülvizsgálatban, válaszoltam a hozzám érkező kérdésekre. Ezen kívül mentorkodtam, a kocsmatúra, a gólyaavató és más matekos bulik szervezője voltam. Ha elégedett vagy eddigi munkámmal, kérlek támogass továbbra is! Aki rám szavaz, annak jövőre mosolya ragyogóbb, bőre bársonyosabb, élete sokkal vidámabb lesz! Csak vidáman! Puszmány: DAF :)

FÓRIZS DOROTTYA – MATEMATIKA BSC

Fórizs Dorottya (Dotti) vagyok, harmadéves matematika BSc szakos hallgató. Reményeim szerint idén végzek, és szeptembertől is itt fogom folytatni a tanulmányaimat MA-n. Immáron egy éve, hogy a TTK HÖK kollégiumi biztosi tisztségét töltöm be. Két éve pedig a Kari Ösztöndíj Bizottság (KÖB) feladataiban segítek. Szeretnék továbbra is aktívan hozzájárulni a HÖK munkájához.

LAKÓ VIKTÓRIA -TANÁRI MA: MATEMATIKA-INFORMATIKA

S z i a s z t o k ! Má r h á r o m é ve vagyok képviselő és mentor a matematika szakterületen, főleg szakos, tanulmányi és tudományos ügyekkel foglalkozom. Találkozhattok velem MASZAT-on és a legtöbb rendezvényen is megtalálható vagyok. Köszönöm eddigi belém vetett bizalmatokat, amennyiben megszavaztok szeretném folytatni az eddig megkezdett munkát és továbbra is képviselni érdekeiteket az egyetemi fórumokon! Szakos problémáiddal fordulj hozzám bátran! Vica

PRIKOSZOVICH MIHÁLY – MATEMATIKA BSC

Üdv! Most Másodszor szeretnék képviselő lenni. Tavaly ellenőrző bizottsági tag voltam. Ezt a munkát szeretném folytatni, valamint a rendezvényszervezésből venném ki a részem továbbra is.

HEGEDŰS ENDRE – MATEMATIKA BSC

Eddig két évig voltam képviselő. Másfélszerezzük meg!

RING PÉTER DÁNIEL - MATEMATIKA-INFORMATIKA

Sziasztok! Három éve vagyok képviselő, ezen idő alatt megduplázódtak az Erasmus helyek számai, új nemzetközi szerződéseket és program csatlakozásokat sikerült elintéznünk! Kérlek segítsétek munkámat, hogy újra megválasztotok! És természetesen: Ingyen sör, örök élet és Erasmus ösztöndíj vár mindenkire, aki újra engem választ;)

HERMÁN DÁNIEL – MATEMATIKA BSC

Sziasztok! Két éve vagyok a HÖK tagja, mint hallgató. Most jött el az idő, hogy hatalmas tapasztalat menynyiségemet szeretném kamatoztatni a hallgatói érdekképviseletben. Legszívesebben tanulmányi ügyekben hasznosítanám. Kérlek, támogass voksoddal!

HERMANN GÁBOR – MATEMATIKA BSC

Három éve veszek részt a Hallgatói Önkormányzat munkájában, végig a rendezvények szervezésével foglalkoztam, szeretném ezt folytatni. Majd LEN találkozunk!

IVANCSÓ VERONIKA – MATEMATIKA BSC

Sziasztok! Szeretnék aktívabb szerepet vállalni a HÖK-ben, ezért kérem, hogy szavazz rám! Eddig is szerveztem és dolgoztam bulikon, voltam mentor, és szeretnék idén is az lenni. Amit ígérhetek, hogy lelkesen, mosolygósan és vidáman fogom a dolgomat végezni.

   

Doktorandusz szakterület

KISS BENCE – DOKTORANDUSZ

VARGA JÁNOS – DOKTORANDUSZ

GULYÁSSY PÉTER – DOKTORANDUSZ

   
   

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.