Újbudai Hallgatói Startup Pályázat

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata pályázatot hirdet innovatív ötleteken alapuló, startup vállalkozások létrehozására vagy támogatására.

A kétkörös pályázaton 35 év alatti, a kerületben campusszal rendelkező egyetemek graduális vagy posztgraduális képzésein résztvevő hallgatók indulhatnak egyénileg vagy csapatban. Csapatban való jelentkezésnél elegendő, ha a csapat egy tagja tanul olyan egyetemen, amelyiknek van campusa a XI. kerületben, így az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói is pályázhatnak.

A pályázat feltétele, hogy a hallgatói ötleteken alapuló vállalkozások a XI. kerületben jöjjenek létre, de kivétel nélkül minden pályázótól olyan elképzeléseket várunk, melyeket piaci termékekké lehet formálni.

A négy millió forintos összdíjazású pályázat témáját illetően megkötés nincs, az azonban fontos, hogy a pályázat egy kidolgozott pénzügyi tervet is tartalmazzon.

A benyújtási határidő: 2014. november 9.
Díjazás: a támogatás mértéke: 4x1 millió forint.

A pályázat kidolgozásához igény esetén az ELTE Tudás- és Technológiatranszfer Irodája segítséget nyújt előzetesen egyeztetett időpontban. Ehhez kérjük az ötlet néhány soros leírását e-mailben elküldeni erre az e-mailcímre: varga.attila@rekthiv.elte.hu

A pályázat részletei az alábbi linket találhatók:
http://www.ujbuda.hu/startup

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.