Pályázat elnöki pozícióra

Elnöki pályázat leadása

A pályázati felhívást itt találod.

Fontos, hogy a jelentkezésed csakis a nyilatkozat leadásával lesz teljes, amit személyesen tudsz leadni az Önkormányzat Északi Hallgatói Irodájában (1117, Budapest Pázmány Péter sétány 1/a, 0.75) 2023. 03. 22. 23:59 óráig.

Kérlek teljes nevet adj meg!
A fájlok mérete legfeljebb 2 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg png.
A fájlok mérete legfeljebb 2 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: pdf doc docx odt.
A pályázat során megadott személyes adatok kezelésére, illetve feldolgozására az ELTE TTK HÖK Választási Bizottság tagjai jogosultak. Ezen adatok kizárólag a leadott pályázat feldolgozásához kerülnek felhasználásra A személyes adatok kezelése az ELTE Adatvédelmi, adatbiztonsági és adatkezelési szabályzata rendelkezéseinek megfelelően zajlik. A személyes adatok kezelésével, védelmével kapcsolatban a pályázó a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat, továbbá bírósági jogorvoslattal élhet
ELTE HÖK Alapszabályának 4.§ (5)-e: Az Önkormányzat és a részönkormányzatok tisztségviselői, hallgatói képviselői nem lehetnek tagjai politikai pártnak, politikai párt ifjúsági szervezetének, politikai párt ifjúsági tagozatának, szakszervezetnek, szakszervezet ifjúsági szervezetének, szakszervezet ifjúsági tagozatának.
CAPTCHA
Robot vagy?
17 + 3 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.