ELTE TTK HÖK Képviselőválasztás 2013 - képviselőjelöltek

Szakterületek:

BIOLÓGIA SZAKTERÜLET (9 fő)

Ezen a szakterületen maximum 7 jelöltre lehet szavazatot leadni

ANNÁR DORINA

Sziasztok! Annár Dorina vagyok, elsőéves biológushallgató. Szeretném segíteni a biológia szakterületen a szakmai programok (kirándulások, terepgyakorlatok) és a közösségi események (gólyaavató, gólyatábor) szervezését, háttérmunkáit.

BOHÁR BALÁZS

Sziasztok! Bohár Balázs vagyok, másodéves biológia BSc-s hallgató. KCSSK-ban lakom. A jövőben a tengerbiológiával szeretnék foglalkozni, mint tengerbiológus. Tavaly, mentorként próbáltam a gólyák életét megkönnyíteni és a visszajelzésekből leszűrve jó munkát végeztem és nagyon tetszett is a mentorkodás, sok embert megismerhettem. Idén képviselőként még jobban szeretnék részt venni a TTK HÖK életében. Idén nemcsak a gólyák életét szeretném segíteni, mint mentor, hanem az egész biológia szakterületet, mint biológiai szakterületi képviselő. Bármilyen kérdéssel, problémával, észrevétellel bátran forduljatok hozzám.

BUKULI VANDA

Szeretnék aktív tagja lenni a hallgatói közéletnek, és ezzel segíteni/közvetíteni hallgatótársaim igényeit.

FLAISZ FANNI PÁLMA

Az évfolyamomból (2012) a legtöbbekkel jó kapcsolatot ápolok, másod- és harmadéves ismerőseimmel is. Ez, és a mentorkodás remélem segíteni fognak a bioszos érdekek képviselésében.

KOVÁCS FANNI

Már az elmúlt időszakban is képviseltem a biológia szakterületet, idén is folytatnám. Ha bármi kérdésetek van, szívesen válaszolok. Pacsi, F

 

SZABÓ PÉTER

A következő őszi félévben leszek harmadszorra mentor, így a szakterületemen főleg a gólyákkal kapcsolatban megszerzett tapasztalatommal segíteném. Továbbá fontosnak tartom a hallgatók képviseletét a tanulmányi sérelmeikkel kapcsolatban.

 

SZABÓ TAMÁS

Tavaly óta, mint bioszos képviselő részt vehettem az ELTE TTK HÖK munkájában, és a biológia szakterületi csoport életében. Úgy érzem fontos dolgot csinálunk, és szeretném folytatni, ehhez kérném a segítségeteket. Köszönöm!

 

TÓTH RÓZA

Sziasztok! :) Tóth Róza vagyok, harmadéves biológus-palánta. Régóta aktívan részt veszek a hallgatói közélet, a TTK HÖK és a bioszos szakterületi csoport munkájában. Kétszer voltam mentor, foglalkoztam ösztöndíj ügyekkel, esélyegyenlőséggel, illetve képviselőként a szakos érdekek képviseletére is lehetőségem nyílt, melyet a következő tanévben is szívesen folytatnék. Bármilyen kérdéssel, problémával keressetek bátran.

VÖRÖS ÉVA

Sziasztok! Ismerhettek mentorként, képviselőként, vagy a Nyúz hasábjairól rovatvezetőként és cikkíróként is. Jelenleg delegált vagyok a Biológiai Intézeti Tanácsban, illetve a Tanulmányi és Oktatási Bizottságban is. Szívesen folytatnám tovább a munkámat ezeken a területeken, illetve a Szakterületi Bizottságban is minél inkább a hallgatók érdekeit szeretném érvényhez juttatni. Remélem, idén is megtiszteltek bizalmatokkal!

 

FIZIKA SZAKTERÜLET (7 fő)

Ezen a szakterületen maximum 4 jelöltre lehet szavazatot leadni

BARANYI MARCELL

Sziasztok! Baranyi Marcell, első éves, leendő alkalmazott fizikushallgató vagyok. Jelenleg a Mafihe Ehb tagjaként tevékenykedem. Azért jelentkeztem képviselőnek, hogy megkönnyítsem egyetemi ügyeitek intézését, és hogy a felmerülő egyetemi problémáitokban segítségetekre legyek. Szavazataitokkal kérlek, támogassatok.

DOLOGH BENCE ERVIN

Üdv! Dologh Bence Ervin vagyok, negyedéves BSc-s hallgató. Idén negyedszer leszek mentor, de szeretném még jobban segíteni a hallgatótársaimat, és úgy érzem, képviselőként erre még több lehetőségem lenne.

ENYINGI VERA ATALA

Enyingi Vera Atala vagyok, harmadéves fizika BSc-s, fizikus szakirányon. Az egyetemi közéletben második éve a Mafihe programfelelőseként, HÖK képviselőként és mentorként tevékenykedem. Szeretném, ha továbbra is lenne lehetőségem a hallgatók felé közvetíteni a hallgatói érdekképviselet eredményeit, és segíteni nekik eligazodni az egyetemi élet tanulmányi és szociális útvesztőiben.

HEGEDÜS DÁVID

Sziasztok! Hegedüs Dávidnak hívnak és új elhatározásaim közé tartozik, hogy szeretnék részt venni a TTK közéletében a szakom hallgatóinak képviseletével. Fizikusi tanulmányaim mellett fontos számomra a sport és a közélet és leginkább ezek mellett szeretném elkötelezni magam.

KOVÁCS OLIVÉR

Kovács Olivér vagyok, negyedéves fizika alapszakos hallgató, kémia minor tanári szakiránnyal. Idén negyedszer vagyok mentor. Szeretném továbbra is képviselni a szakot a Hallgatói Önkormányzatban, valamint folytatni szeretném az eddigi munkámat a szakos tanulmányi ügyekben!

MIKLÓS-KOVÁCS JANKA

Sziasztok! Janka vagyok, elsőéves Fizikushallgató. Február óta Fizika szakterületi koordinátorként tevékenykedem a TTK HÖK-ben. Emellett viszont szeretnék a Küldöttgyűlés munkájában is aktívan részt venni, ilyen módon is képviselve a hallgatók érdekeit. Köszönöm, ha rám szavazol. :)

PINTÉR ÁDÁM BALÁZS

Sziasztok! 2012 őszétől képviselőként, illetve a Kari Ösztöndíjbizottság póttagjaként vagyok jelen a Hallgatói Önkormányzatban. Kérlek, támogass szavazatoddal, hogy a következő tanévben is megtarthassam képviselői mandátumomat.

 

FÖLDRAJZ-FÖLDTUDOMÁNY SZAKTERÜLET (11 fő)

Ezen a szakterületen maximum 8 jelöltre lehet szavazatot leadni

BÁLINT SÁRA

Sziasztok! Bálint Sára vagyok, földrajz szakos. Aktívan részt veszek a közösségi életben, sok hallgatótársamat ismertem meg, ezért úgy érzem, hogy a Hallgatói Önkormányzatban képviselni tudom a hozzám fordulók érdekeit.

BÖRÖNDI DÁVID

Sziasztok! Böröndi Dávid vagyok, elsőéves földrajz szakos hallgató. Azért szeretnék képviselő lenni, hogy többet tehessek a hallgatótársaimért és a szakterületemért, illetve szeretnék részese lenni a HÖK-nek, s munkájának. Remélem, majd elnyerem tetszésetek. :)

BUDAFAI VIKTÓRIA

Sziasztok! Nevemmel eddig legtöbben talán a kari újság oldalain találkozhattatok, de megtalálható vagyok a legtöbb TTK-s, illetve szakos rendezvényen is. A legfiatalabb generációnak talán leginkább, Bódvarákóról vagyok ismerős, ahol tavaly nyáron mentorként voltam jelen. Mint mentor, feladataim közé tartozik gólyáim segítése minden téren. A következő évben szakterületünket is ugyanígy szeretném segíteni, valamint érdekeinket képviselni a küldöttgyűlésen. Ehhez azonban szükségem van a segítségetekre. Kérlek Titeket, előlegezzétek meg nekem bizalmatokat. Köszönöm, ha rám szavaztok! Puszipacsi :)

CSÓKA KRISZTIÁN

Szakterületi koordinátorként már jelentős belepillantást kaptam a HÖK működésébe, szeretném, mint képviselő ezt folytatni, hogy még több lehetőségem legyen a földesek képviseletében.

GÓTH ROLAND

Sziasztok, Góth Roland vagyok elsőéves földtudományos hallgató. Egy év nem számít sok időnek, de mégis elég volt ahhoz, hogy a hallgatókat érintő kérdések a szívügyemmé váljanak. Szeretnék ezekbe az ügyekbe mélyebben belefolyni és mind szavaimmal mind pedig szavazataimmal támogatni a jó döntések meghozatalát. Kellő motivációt érzek emellett a rendezvények, bulik megszervezésében való közreműködéshez, így segítve egy jobb, színesebb életet számunkra, TTK-s diákok számára.

LENDVAI PÉTER TAMÁS

Első évem végét taposom a földrajz szakon, célom a Ti érdekeitek képviselése és megvalósítása. A célok eléréséhez Rátok van szükségem. Tarts Velem, egységben a kétség!

LUKÁCS KÁROLY

Kedves Választó! Karunkat és szakunkat is közvetlenül érintik a felsőoktatási átszervezések. Idén ősszel sorozatban ötödszörre kezdenek a gólyák az előző évitől eltérő tantervvel. Célom a képzésünkkel kapcsolatos kérdések napi közbeszédbe emelése. A körlevelek mellett a párbeszédes probléma-megismerés meghonosítása, minél több érintett bevonásával. Fontos, hogy ott legyünk a minket, és tanulmányainkat érintő kérdések tárgyalásánál, és ehhez felelős képviselőket válasszunk. Szavazz rám!

MIHÁLY ESZTER

Sziasztok! Eszti vagyok, másodéves földrajzos hallgató és KCSSK-s lakó. Szavak helyett beszéljen a munkám. Szóval, ha idén elégedett voltál velem, kérlek, támogass szavazatoddal most is! Forduljatok hozzám továbbra is bizalommal! :)

 

SKOBRÁK TIBOR

Szia! Skobrák Tibor (Tibi) vagyok, harmadéves földtudományi szakos hallgató csillagászat szakirányon. Kétszer voltam mentor előző években, most pedig szakos segítőként tevékenykedem a szakterületünknél. Azért jelentkeztem, mert úgy gondolom, hogy egyetemi pályafutásom alatt elegendő tapasztalatot gyűjtöttem ahhoz, hogy megfelelően tudjalak titeket képviselni. Szavazz rám! :)

VARA BÁLINT

A célom az, hogy jó legyek, Hű társaim oldalán, oly sok a harc, a küzdelem, De győzelem vár ránk

 

ZAKARIÁS BARBARA

Sziasztok! Zakariás Barbara vagyok, másodéves földtudós hallgató. Azért jelentkeztem képviselőnek, mert szeretnék segíteni nem csupán a szakterületi élet zökkenőmentes működésében, hanem a kar fontosabb tanulmányi, közéleti és sport ügyeit érintő döntésekben. Másodszori mentorrá válásom után remélem idén is bizalmat szavaztok nekem a képviselőválasztáson!

 

KÉMIA SZAKTERÜLET (5 fő)

Ezen a szakterületen maximum 4 jelöltre lehet szavazatot leadni

BOZSÉR BERNADETT

Sziasztok, Bozsér Bernadett vagyok, harmadéves kémia alapszakos hallgató, mentoranyu, rocker, és kocka. Tavaly lehetőséget kaptam, hogy képviselhessem a szakterületemet a Küldöttgyűlésben és az Intézeti Tanácsban, remélem, idén is bizalmat szavaztok Nekem. Hiszen, amíg a Föld kerek...

ÉRSEK GÁBOR

Sziasztok! Érsek Gábor vagyok, 2. éves hallgató. Eddig egy cikluson keresztül képviseltem a szak érdekeit a Küldöttgyűléseken. Ez után is szeretném kivenni a részem a TTK HÖK-ben folyó munkából, hogy nyugodt szívvel és megelégedéssel távozhasson bárki akár haza, akár a hangulatfokozó kombinátokba.

GARAMSZEGI GERGŐ

Garamszegi Gergő elsőéves BSC-s kémiahallgató vagyok. Azért jelentkeztem képviselőnek, mivel szeretném a kémiás hallgatókat jobban belevonni az önkormányzat mindennapjaiba. Illetve szeretném jobban megismerni a HÖK működését és nagyobb rálátással szeretnék lenni az egyetemi életre.

HEGEDÜS GYÖRGY

Szervusztok! Hegedüs György vagyok, mint ahogy fentebb is láthatjátok immáron többször voltam mentor, is vagy képviselő. Jelenleg kémiai intézeti tanács és kari tanács delegált is és a szakterületi koordinátori tisztséget is volt időm egy rövid ideig betölteni. Hogy miért döntöttem úgy hogy újra elindulok képviselőnek? Mert úgy gondolom a hallgatói érdekképviselet sarok köve. Fontosnak tartom ezen felül a gördülékeny vérfrissítést a HÖK-ön belül és persze az újoncok megfelelő támogatását. Továbbá elsődleges szempont számomra természetesen az, hogy olyan felelős döntések szülessenek a Küldöttgyűlésen, ami a Ti javatokat szolgálja. Ezért kérlek Titeket, hogy szavazzatok, mert most a döntés a Ti kezetekben van.

NAGY KATALIN

Sziasztok! Nagy Kata vagyok, kémia BSc szakos hallgató. Az itt töltött féléveim alatt kétszer voltam mentor, a tavalyi ciklusban képviselő, jelenleg pedig a tanulmányi elnökhelyettesi tisztséget töltöm be a TTK HÖK-ben. Mivel a kezdetektől érdekeltek az egyetemen folytatható közéleti tevékenységek, az eddigi tapasztalataimat szeretném a következő ciklusban is kamatoztatni és a TTK HÖK működését segíteni. Amennyiben úgy gondolod, méltóan tudom képviselni a kémia szakterület érdekeit, kérlek, szavazz rám!

 

KÖRNYEZETTUDOMÁNYI SZAKTERÜLET (5fő)

Ezen a szakterületen maximum 4 jelöltre lehet szavazatot leadni

BÉRCES BENCE ISTVÁN

Szeretném képviselni a Környezettudományi Szakterület érdekeit. Megválasztásom esetén forduljatok hozzám bizalommal!

KOCZUR SZILVIA

Sziasztok! Koczur Szilvia vagyok, harmadéves környezettan szakos hallgató geológia szakirányon. 2012 januárja óta dolgozom külügyi biztosként, a Kari Tanács egyik hallgatói delegáltja vagyok, illetve 2011 szeptembere óta tevékenykedem képviselőként és szeretném a következő évben is a környezettanos hallgatókat képviselni a karon. Kérdés esetén keress bátran! :)

LÁSZLÓ DORINA

László Dorina vagyok, környtanos hallgató, tanári szakiránnyal. :) Idén még egyszer szeretnék nekifutni a képviselőségnek, hogy megválthassuk a világot. :) LENn találkozunk! :)

 

MÁTHÉ ÁGNES RÉKA

Hali! Két éve képviselem a hallgatókat, ezt jövőre Környezettudomány MSc-s hallgatóként szeretném folyatni. Köszönöm, ha szavazol rám! :)

VISNOVITZ MÁRTON

Sziasztok! Visnovitz Márton vagyok, másodéves tanárhallgató informatika-környezettan szakon, és szeretnék a HÖK-ben képviselni minden környtanost, különös tekintettel a tanár szakosokra. Amellett, hogy mentorként segítem a gólyákat, szeretnék hangot adni a Ti ötleteiteknek, gondolataitoknak! :)

MATEMATIKA SZAKTERÜLET (9 fő)

Ezen a szakterületen maximum 6 jelöltre lehet szavazatot leadni

ÁGOSTON DÓRA CSENGE

Sziasztok! Ágoston Dóra (Dórika) vagyok, matematika Bsc-s hallgató. Szeretem az embereket, szeretek velük foglalkozni, meghallgatni őket, kíváncsi vagyok rájuk, ezért gondoltam úgy, hogy jelentkezem képviselőnek, mert így tovább tudom adni a szaktársaim és a TTK-s hallgatók véleményeit, és az ELTE falai között tenni tudnék értük valamit! :)

FÁKI ANNA

Sziasztok! Anna vagyok, első éves matematika BSc szakos hallgató. Képviselőként eddig még nincs tapasztalatom. Igyekszem segíteni a programok szervezésében és lebonyolításában. További lelkes munkámat a HÖK-ben szeretném folytatni. Ha úgy érzitek, hogy kellőképpen tudnám értékeiteket képviselni, akkor szavazzatok rám.

HERMÁN DÁNIEL

Hermán Dániel vagyok és jelenleg biztosítási és pénzügyi matematika mesterszakra járok. Idén negyedszerre és utoljára jelentkezem képviselőnek. Voltam már tisztségben, a TTK HÖK-ben és azon kívül is, valamint most gólyatábor főszervezőként is ismerhettek. A matekos hallgatói érdekképviselet mindig is fontos volt számomra, képviselőként feladatomnak érzem, hogy szoros kapcsolatot tartsak a matekos közösségekkel. Ennek folytán több olyan ötlet és észrevétel is eljutott hozzám, amit képviselve most még jobb lehet matekosnak lenni. Ha szeretnéd, hogy képviselő legyek (vagy ha nem), akkor szavazz rám!

HOKSZA ZSOLT

Hoksza Zsoltnak hívnak, elsőéves matematikushallgató vagyok, és előreláthatólag elméleti matematikus szakirányon fogom megkezdeni a második évemet. Mindig is szívesen segítettem másoknak, így nyugodtan fordulhattak hozzám évfolyamtársaim bármilyen problémájukkal. Korábbi diák önkormányzati munkát követően mostanában főleg szakkollégiumi választmányi tagként és konferencia szervezőként igyekszem a hallgatókért tenni, de úgy érzem, erre remek lehetőség lenne a TTK HÖK-ben való érdekképviselet is. Ez persze a Ti támogatásotok nélkül nem megy. Köszönöm előre is a bizalmatokat!

KORSÓS DÁVID

Korsós Dávid vagyok, elsőéves matematika szakos hallgató. Mentorjelöltként egy eléggé átfogó kép alakult ki bennem a Hallgatói Önkormányzat tevékenységéről és munkájáról. Úgy érzem, hogy a türelmem és segítőkészségem még pluszban hozzájárul ahhoz, hogy a lehetőségeimhez mérten, a legjobban tudjam képviselni az érdekeiteket, illetve a hallgatói jóléteteket! :)

KUTI PÉTER

Sziasztok! Kuti Péternek hívnak, most töltöm harmadik évemet matematika alapszakon. Az elmúlt évben képviselőként, és matematika szakterületi koordinátorként igyekeztem segíteni a matekosok ügyeit, valamint a GyógyMatek GT 2013 egyik főszervezőjeként is megismerhettetek. Képviselőként mindig is próbáltam minél több ember véleményét, gondolatait összegyűjteni, és ezeket a lehető legjobban képviselni a TTK HÖK felé. Idén is ilyen motivációval indulok neki, szeretném még nagyobb arányban megismerni a matekos hallgatói igényeket, szükségleteket, és - tapasztalataimat felhasználva - ezeknek megfelelően próbálnám érvényre juttatni azokat a törekvéseket, melyek előre vihetik a szakterület hallgatóinak egyetemi életét. Bár fizikai kiterjedésem talán nem a legjobb irányban bővül, bízom benne, hogy látásmódom és képességeim halmaza igen, és ezt, amennyiben bizalmatokkal megtiszteltek, fogom majd tudni kamatoztatni az elkövetkezendőkben is :)

NAGY KLAUDIA IRÉN

Nagy Klaudia Irén vagyok, még elsőéves matematika BSc hallgató. Igazából mindig is érdekelt a különböző rendezvények szervezése, és imádok részt venni a közösségi életben, valamint szeretek emberekkel foglalkozni (szociális ügyek). A pár héttel ezelőtti HÖK-ös bevonótáboron pedig egy kevés betekintést kaptam ezekkel kapcsolatban. Igazából ez a két terület az, amiben szívesen tevékenykednék. Mivel még nem olyan régen vagyok egyetemi hallgató, így pusztán a középiskolás tapasztalataimra támaszkodhatok (DÖK, és kolis szervezetek) de még egy jó ideig itt leszek, és van még időm tanulni:)

NAGY RICHÁRD

Sziasztok! Másodéves Matematika alapszakos hallgató vagyok, tanári szakirányon, informatika minorral. Lassan egy éve tisztséget töltök be az Önkormányzatban, de úgy gondolom, fontos lenne, hogy képviselőként, szavazati joggal, is beleszólhassak a Hallgatókat érintő kérdésekbe. Örülnék, ha megtisztelnél bizalmaddal, azzal hogy leadod rám is a szavazatodat. Előre is köszönöm.

NYITRAI KÁROLY

Sziasztok! Nyitrai Károly vagyok, harmadéves matematika szakos hallgató, alkalmazott matematikus szakirányon. Idén másodszor indulok képviselőnek, a matematika szakterületi csoport tagjaként aktívan tevékenykedem valamint a Kari Ösztöndíjbizottság tagjaként szociális ügyekkel is foglalkoztam. Így csak annyit kérek, hogy szavazzatok rám.

 
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.