ELTE TTK HÖK Képviselőjelentkezés

Kedves érdeklődő!

Amennyiben szeretnél képviselőként tevékenykedni az ELTE TTK HÖK-ben, úgy ezen a felületen keresztül tudod leadni jelentkezésed. Ha jelöltállítási időszak után következő szavazáson kellő mennyiségű szavazatot szerzel, akkor bekerülsz a TTK HÖK legfőbb döntéshozó szervének szavazati jogú tagjai közé. További információt a képviselőválasztás kiírásában, illetve az Alapszabályban találsz. :)

Fontos, hogy a jelentkezésed csakis egy írásbeli nyilatkozattal lesz teljes, amit az Északi Hallgatói Irodában (HALI), az északi épület 0.75-ös termében tudsz aláírni vagy elküldheted scannelve a vbelnok@ttkhok.elte.hu címre 2018.03.25.  23:59-ig.

Sikeres és örömmel teli közéleti aktivitást kívánunk! :)

A TTK HÖK csapata

CsatolmányMéret
PDF icon nyilatkozat-a-kepviselojelentkezesrol.pdf185.42 KB
Személyes adatok:
Kérlek teljes nevet adj meg!
Kérlek add meg, hogy mely szakterületen kívánsz elindulni képviselőnek (amennyiben több szakon van hallgatói jogviszonyod, úgy ezek közül választhatsz). A szakterületi besorolást ide kattintva találhatod meg.Osztott rendszerű tanárképzésben tanuló hallgatók az alapszakjukat jelöljék meg!
Amennyiben nem egyezik az állandó lakcímmel.
Kérlek "30/123-4567" formában add meg a telefonszámod!
Kérlek 350x450 mm-es képet tölts fel!
A fájlok mérete legfeljebb 2 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.
Az a felhasználónév, amit a wifi használathoz gyártottál. Amennyiben nem rendelkezel ilyennel, az ugykezelo.elte.hu oldalon neptunos belépést követően tudsz készíteni. A képviselői levelezéshez kötelező!
Egyéb adatok:
Megjelenik a Tétékás Nyúzban és a ttkhok.elte.hu honlapon is!
A pályázat során megadott személyes adatok kezelésére, illetve feldolgozására az ELTE TTK HÖK Választási Bizottság tagjai jogosultak. Ezen adatok kizárólag a leadott pályázat feldolgozásához kerülnek felhasználásra A személyes adatok kezelése az ELTE Adatvédelmi, adatbiztonsági és adatkezelési szabályzata rendelkezéseinek megfelelően zajlik. A személyes adatok kezelésével, védelmével kapcsolatban a pályázó a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat, továbbá bírósági jogorvoslattal élhet
ELTE HÖK Alapszabály 2. számú melléklet 1.§ (5):A hallgatói önkormányzatok és a részönkormányzatok tisztségviselői, hallgatói képviselői nem lehetnek tagjai politikai pártnak, politikai párt ifjúsági szervezetének, politikai párt ifjúsági tagozatának, szakszervezetnek, szakszervezet ifjúsági szervezetének, szakszervezet ifjúsági tagozatának.
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.