Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Csapatvezetői jelentkezés ELTE TTK Orientációs Napok 2023

Csapatvezetői jelentkezés

ELTE TTK

Orientációs Napok

2023

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar Orientációs Napjainak az elsőéves hallgatók egyetemi közegbe való beilleszkedését, az egyetem hagyományinak- és nemcsak szak-, hanem évfolyamtársainak megismerését kell segítenie/szolgálnia, mely folyamatban az Orientációs Napok szervezői és az ott dolgozó hallgatók az ELTE szellemiségének megfelelő viselkedéssel példát mutatnak, segítik/odafigyelnek az elsőéves hallgatókra és minden körülmények között rendelkezésre állnak, hogy az elsőéves hallgatók tudjanak kihez fordulni, szükség esetén.

Ez az űrlap kizárólag a csapatvezetői jelentkezésre szolgál.

Kitöltési határidő: 2023. 07.01. (Szombat éjfél)

Az Orientációs Napok tervezett időpontja: 2023. 09.06. – 2023.09.09.

Szervezői feladatok és vállalások:

- Az Orientációs Napok alatt minden körülmények között beszámítható állapotban elérhető vagy.

- Vállalod, hogy a csapatvezetői feladatkörrel járó további szervezői eseményeken részt veszel. (Mentortábor /időpontja: 2023.07.17.-2023.07.20./, szervezői/csapatvezetői megbeszélések)

- A jelentkezésedet, mint pályázat kezeljük, kérjük a szükséges dokumentumokat megfelelő formában csatold. Pályázatod benyújtása csapatvezetői pozícióra nem biztosítja, hogy csapatvezetőként tudsz majd részt venni az Orientációs Napokon, de szervezői/állomástartó feladatok ellátására a későbbiekben lesz lehetőség jelentkezni, így be nem válogatásod esetén számítunk rád!

 

A csapatvezető feladata:

- A csapatvezető fő feladat a főszervezők, szervezők és mentorok közötti információáramlás segítése, valamint a gyors és megfelelő kapcsolattartás. Feladatköre és szerepe nem egyenlő a mentorok és mentorfelelősök feladatkörével és szerepével.

- Kérdés, kérés és baj esetén tisztában van azzal, hogy hogyan kell cselekednie, kiket kell keresnie.

- A csapatvezetőnek ismernie kell a Mentoretikai Kódexet, amit ide kattintva érhető el. - A csapatvezető nem hozhat olyan döntést, ami a szabályokkal, programtervvel és főszervezői utasítással nem egyezik.

- A csapatvezetőnek a gördülékeny információáramlás érdekében a teljes Orientációs Napok alatt elérhetőnek kell lennie.

 

Csapatvezetői jelentkezés menete:

Kérlek a pályázatod PDF formában csatold és tartalmazza az eddigi tevékenységeidet, tapasztalataidat közösségi eseményeken, motivációdat, illetve egy képet magadról!

A leadott pályázatok elbírálását követően, július első hetében sor kerül személyes elbeszélgetésre is. A jelentkezést követően kapni fogsz egy visszaigazoló e-mail-t, ebben fogjuk ismertetni veled a személyes elbeszélgetés pontos időpontját és helyszínét. A személyes elbeszélgetés során felmérjük a jelentkező kompetenciáit, problémamegoldó-képességét különböző szituációkat illetően, melyek előfordulhatnak mind a szervezői előkészületek során, mind pedig az Orientációs Napok alatt.

A személyes elbeszélgetést követő 2 napon belül kerülnek kiküldésre majd az e-mailek, melyben ismertetni fogjuk veletek a csapatvezetői válogatás eredményeit.

Fontos! A személyes elbeszélgetést követően kerülnek kiválasztásra a csapatvezetők, akiknek kötelező jelleggel részt kell venniük a fentebb már említett Mentortáborban is!

 

CsatolmányMéret
PDF icon csapatvezetoi-jelentkezes2.pdf167.81 KB
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.