Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Állomásos jelentkezés ELTE TTK Orientációs Napok 2023

Állomásos jelentkezés

ELTE TTK

Orientációs Napok

2023

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar Orientációs Napjainak az elsőéves hallgatók egyetemi közegbe való beilleszkedését, az egyetem hagyományainak- és nemcsak szak-, hanem évfolyamtársainak megismerését kell segítenie/szolgálnia, mely folyamatban az Orientációs Napok szervezői és az ott dolgozó hallgatók az ELTE szellemiségének megfelelő viselkedéssel példát mutatnak, segítik/odafigyelnek az elsőéves hallgatókra és minden körülmények között rendelkezésre állnak, hogy az elsőéves hallgatók tudjanak kihez fordulni, szükség esetén.

Ez az űrlap kizárólag az állomásvezetői jelentkezésre szolgál.

Kitöltési határidő: 2023. augusztus 13. (Vasárnap éjfél)

Az Orientációs napok tervezett időpontja: 2023.09.06. – 2023.09.09.

Az állomásvezetői feladatok és vállalások:

- Az állomásvezető fő feladata az Orientációs Napok programjaként szolgáló állomásos túra során egy olyan állomás biztosítása, mely szórakoztató feladatok megoldására motiválja a gólyacsapatok.

- Az állomásvezető egy megadott pontrendszer szerint értékeli az adott csapatok teljesítményét, ettől nem térhet el!

- Az állomások feladatai nem lehetnek olyanok, melyek sértik, vagy szembe mennek az egyetemi és főszervezői szabályzatokkal; illetve az állomásvezető nem hozhat olyan döntést, ami a szabályokkal, programtervvel és főszervezői utasítással nem egyezik! Ennek megsértése, következményeket vonhat maga után!

- Az állomásvezető vállalja, hogy részt vesz az Orientációs Napok logisztikai szervezésében IS! - Az Orientációs Napok alatt minden körülmények között beszámítható állapotban elérhető.

- Illetve vállalja, hogy a szervezői összejöveteleken/tájékoztatókon részt vesz, és az Orientációs Napokat megelőző napon segíti az előkészületeket. .

Állomásvezetői jelentkezés menete:

Kérlek, az állomásvezető pályázatodat PDF formátumban csatold. A pályázatod tartalmazza az állomásod főbb paramétereit:

- állomás neve, - állomásvezető- és állomáson segédkezők neve, - feladat leírás, - eszköz igény, - hány embert tud foglalkoztatni, - mennyi ideig tartana, - milyen az ideális helyszín (pl.: vízkapcsolat szükséges hozzá, erdős rész, mező, stb.).

Egy állomást minimum 2 és maximum 4 ember tarthat, és a feladat teljesítéséhez szükséges idő maximum 20 perc lehet.

(pl: „Állomásvezető: Példa Béla. Állomás segítői: Forigzempül Felícia, Béka Barbi”)

CsatolmányMéret
PDF icon allomasvezetoi-jelentkezes.pdf547.84 KB
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.