2015.évi képviselőjelöltek

Szakterületek:

BIOLÓGIA SZAKTERÜLET (3 fő)

Ezen a szakterületen maximum 8 jelöltre lehet szavazatot leadni

Fetter Dávid

Dávid vagyok, harmadéves biológia szakos hallgató. Másfél éve veszek részt aktívan a hallgatói közéletben, és ez idő alatt sok hallgató fordult hozzám segítségért. Már fél éve képviselői és másfél hónapja a szakterületi bizottság elnöki pozíciójában is tevékenykedem. A múlt évben is lelkesen képviseltem a biológia szakterületet a Hallgatói Önkormányzatban és ezt a tevékenységemet szívesen folytatnám.

Nagy Anikó Zsuzsanna

Nagy Anikó, egy lelkes másodéves biológia szakos hallgató vagyok. Hogy miért jelentkeztem képviselőnek? Erre a válasz egyszerű. Eddig is szívesen segítettem, ha valakinek bármilyen kérdése, gondja vagy bánata volt, de igazából csak most érzem azt, hogy ez nem elég. Szeretnék jobban belelátni az egyetem működésébe, mivel így nagyobb hatékonysággal, illetve még jobb tanácsokkal tudom majd megkönnyíteni szaktársaim egyetemi éveit.

Németh László

Németh Lászlónak hívnak, újra felvett bioszos hallgató vagyok. Eddig két alkalommal voltam a Választási Bizottság tagja, ezért most már elég tapasztalatot szereztem ahhoz, hogy a hallgatótársaim érdekeit képviseljem a TTK HÖK Küldöttgyűlésében. Az utóbbi időben a biológia szakterület eléggé passzívá vált. Annak fényében, hogy mi vagyunk a földesek mögött a második legnagyobb szakterület, ez elég furának tűnhet. Ezért a hallgatói érdekképviselet mellett, a szakterület aktivizálását is segíteném, a többi bioszos képviselőtársammal egyetemben. Köszönöm, hogy elolvastad a terveimet, és esetleges szavazataiddal támogatsz engem és a többi bioszos képviselőjelöltet.
Ui.: Csak a biosz, csak a biosz, hej, hej! :)

FIZIKA SZAKTERÜLET (8 fő)

Ezen a szakterületen maximum 4 jelöltre lehet szavazatot leadni

Berekméri Evelin

Elsőéves fizika szakos hallgató vagyok és másodszor jelentkezem képviselőnek. Az előző ciklusban sokat fejlődtem és tanultam az érdekképviseletről, így továbbra is szeretném a Küldöttgyűlésben a szakterületem képviselni, amennyire csak lehet, a véleményüket tükrözni, illetve minél több embert a hallgatói közéletbe bevonni.

Hegedüs Dávid

Hegedüs Dávid vagyok, harmadéves, fizikus szakirányos hallgató. Lassan már két éve vagyok képviselő a TTK HÖK-ben és több mint egy éve Fizika Szakterületi koordinátor. Ezen idő alatt egyre elkötelezettebben képviseltem a fizikus hallgatók érdekeit és egyengettem a fizika szakterület útját. Ezért is akarok újra indulni, hogy a szakterületnek már egy otthonosabban mozgó tagjaként képviselhessem a szakom érdekeit. Fontosnak tartom, hogy legyen elég erő a fizika szakterületben ahhoz, hogy nem csak az alapvető funkcióját ellássa, hanem akár előrelépéseket tudjon tenni bármilyen téren, ami a hallgatókért van. Ezért tartom fontosnak, hogy minél több ember vegyen részt ezen építkezésben, és a jövőben szeretném egy kicsit közelebb hozni az emberekhez ezt a gondolkozást. Kari szinten inkább a tanulmányi és a tudományos élet munkálásában vennék részt aktívabban.

Horváth Bendek

Horváth Benedek vagyok, elsőéves hallgató fizika BSc szakon. A HÖK-ről bizonyára mindenki hall, és tudja, hogy létezik, azonban kérdés, hogy ezen felül kinek milyen képzetek élnek a fejében. Célom, hogy egy olyan testület munkáját segítsem, amely intenzíven és hatékonyan kommunikál mind a diáksággal, mind az egyetem vezetésével.

Miklós-Kovács Janka

Az elmúlt két ciklusban is képviseltem a fizikus hallgatók érdekeit. Ezt a tevékenységet szereném folytatni a jövőben is.

Német Anikó

Német Anikó (22 éves, fizikus hallgató) vagyok. Azért szeretnék a képviselőtök lenni, mert terveim között szerepel a HALLGATÓK (a Ti) ÉRDEKEI(TEK)nek képviselete a Kari Tanácson, a Szenátusban, valamint különböző egyetemi bizottságokban! Hallgatóként nekem is lennének ötleteim és diáktársaim javaslatait is előterjeszteném, hogy minél gördülékenyebb és színesebb legyen diáklétünk. :)

Pálma Péter

Pálma Péter vagyok, másodéves fizikushallgató. Az előző ciklusban bizalmat szavaztatok nekem, így tagja lehettem a fizikus képviseletnek a HÖK-ben. Továbbra is fontosnak tartom az információ áramlását a Hallgatók és a Hallgatói Önkormányzat között. Munkámat továbbra is szeretném folytatni. Célom, hogy a hallgatói érdekeket képviseljem a Küldöttgyűléseken. Hiszen a Ti véleményetek nagyon is számít!

Rádl Attila

Rádl Attila vagyok, másodéves, fizika alapszakos hallgató. Eddig is igyekeztem a HÖK-ben zajló érdekképviseleti munkába minél jobban bekapcsolódni, azonban korábban ezt nem képviselőként tettem. Céljaim kifejezetten a fizika szakterület tevékenységének minél hatékonyabb fenntartása és serkentése, illetve tagjainak képviselete tanulmányi és minden egyéb téren. Kérlek szavazz rám, ha úgy gondolod, hogy ezeket meg tudnám valósítani!

Udvarnoki Zoltán András

Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a TTK HÖK továbbra is ilyen színvonalasan tudjon működni. Szívesen segítenék mindenkinek megismerni a HÖK tevékenységét, mert úgy gondolom, sokan nem tudják, mivel is foglalkoznak pontosan. Célom, hogy mindig logikus, ésszerű és a hallgatók érdekeinek megfelelő döntések szülessenek.

FÖLDRAJZ-FÖLDTUDOMÁNY SZAKTERÜLET (15 fő)

Ezen a szakterületen maximum 10 jelöltre lehet szavazatot leadni

Böröndi Dávid

Immáron második éve képviselem a Földrajz- és Földtudományi Szakterületet az ELTE TTK HÖK Küldöttgyűlésein. Ha tetszett az eddigi munkám, kérlek, szavazz nekem bizalmat egy újabb időszakra. :) Köszönöm!

Gera Anna

Elsőéves földrajz szakos hallgató vagyok Kecskemétről. Vidéken több diákképviseleti szervezettel dolgoztam együtt. Most, hogy felkerültem a nyüzsgő nagyvárosba, szívesen képviselném hallgatótársaim érdekeit is. Ha úgy érzed, megérdemlem a bizalmad, akkor, kérlek, szavazz rám!

Győrödi Lajos

Az elmúlt évben a KÖB-ben foglaltam helyet, aminek köszönhetően sikerült mélyebben belelátnom az ösztöndíjak pályázásába és elbírálásába. Sokatok ösztöndíját is én bírálhattam el. Ezt a munkát szeretném folytatni és szeretném elérni, hogy a pályázatokat időben el lehessen bírálni, és az ösztöndíjak kiírása mindenkinek egyértelmű legyen. Ezért kérlek most titeket, hogy ha fontosnak tartjátok a célkitűzéseimet, akkor szavazzatok rám. Legyen magas az X-Faktorom.

Horváth Maximilián

Max vagyok, másodéves földrajzos hallgató. Idén mentorként tevékenykedtem, amit a következő évben is szeretnék folytatni, emellett pedig még jobban bekapcsolódnék a közéletbe, hogy a szakterületünk – azaz a Ti – érdeketeket képviselhessem. Tehát, ha MAXimális extázist szeretnél, akkor, kérlek, szavazz rám! ;)

Juhász Tilla

Juhász Tilla vagyok, földtudomány BSc-s hallgató. Mivel elsőévesként jelentkezem, a bemutatkozásom nem tudom hosszúra nyújtani az ELTE közéletében szerzett tapasztalataimmal, azonban ez egy remek lehetőség arra, hogy ezen változtatni tudjak és kivegyem a részem a TTK HÖK munkájából. Szeretnék a Küldöttgyűlés tagja lenni, ily módon képviselve a szakterületet és a hallgatók érdekeit. Köszönöm, ha szavazol rám! :)

Lukács Károly

Lukács Károly vagyok, földrajz alapszakos hallgató. 2010 óta az ELTE polgára, 2013 óta a TTK HÖK-ben a Földrajz- és Földtudományi szakterület képviselője. Két tevékeny képviselői ciklust tudhatok a hátam mögött. Ha még egy ciklusra bizalmat szavaztok nekem, továbbra is mindent megteszek, hogy az érdekképviseletet a lehető legszéleskörűbb értelemben minél közelebb hozzam a hallgatókhoz.
Ennek jegyében kérlek benneteket, vegyétek ki a részeteket a Küldöttgyűlés és az Elnök megválasztásából! Szavazzatok!

Magyar Zoltán

„Egy oly demokratikus államban, mely a törvényen nyugszik, nem támadhat népvezér, mert ott a polgárok legjelesebbjei foglalják el az első helyeket; ahol azonban nem a törvény az uralkodó, ott felbukkannak a népvezérek. Mintegy egyeduralkodóvá válik a köznép, sok egyes emberből tevődve össze, a tömeg nem egyenként, hanem együttesen gyakorolja a hatalmat. […] Az ilyen gondolkozású nép, mint afféle egyeduralkodó, kizárólagos hatalomra törekszik, mert nem áll a törvény alatt, despotává lesz, s így a hízelgők tesznek szert tekintélyre; olyan is ez a demokrácia, mint a monarchikus formák közt a türannisz. […] A legnagyobb hatalmuk ezeknek van, a hízelgő udvaroncnak a türannosz, a népvezérnek az ilyen néptömeg felett. Ők az okai annak, hogy mindenben a népszavazás az uralkodó és nem a törvény, mert mindent a nép elé terjesztenek, hatalmuk onnan ered, hogy a nép maga dönt mindenben, a nép véleményének pedig ők az irányítói, mivel a tömeg bízik bennük.” - Arisztotelész: Politika

Muliter Ádám

Muliter Ádám vagyok, harmadéves földrajzos hallgató, Terület- és településfejlesztő szakirányon. Az elmúlt időszakban minden tőlem telhetőt megtettem, hogy képviseljem az érdekeiteket a HÖK-ben, és most ezt szeretném folytatni. Ha bármilyen kérdésetek támadna, nyugodtan keressetek fel az egyetemen, könnyen felismerhető vagyok a jellegzetes sapkáról, ami miatt sokan inkább Che Guevara-ként ismerhettek. :)
Előre is köszönet a bizalmatokért.

 

Répási Róbert

Répási Róbert vagyok, másodéves földrajz BSc-s hallgató. Azért jelentkezek képviselőnek, mert szeretnék minél aktívabb tagja lenni a közösségnek. Fontosnak tartom, hogy a szakterületem megfelelő képviseletet kapjon, és ezt szeretném a legjobb tudásom szerint csinálni.

Réthy Miklós András

E tanév őszi félévében mentorként tevékenykedtem, november óta képviselő vagyok, február 10. óta pedig a szakterületi koordinátori pozíciót is betöltöm. Szeretném folytatni a megkezdett munkát, és hallgatótársaim érdekében tevékenykedni, szem előtt tartva a szakterület érdekeit is. Köszönöm, ha megtisztelsz bizalmaddal.

Sipos Fanni

Jelentkezésem oka (a későbbiekre tekintettel),hogy szeretném tájékoztatni, képviselni szakos társaimat, illetve, ha sor kerül rá, szeptembertől mint mentor képviselni gólyáimat,ezzel is segítve őket.

Törzsök Tamás Krisztián

Ha megválasztotok képviselőnek, azon szeretnék dolgozni, hogy a Földrajzosok és Földtudósok kívánságait és igényeit kielégítsem. Bármilyen ötletet, javaslatot vagy problémát meghallgatok és továbbítom az illetékesek felé. Döntéseimmel és szavazatommal mindenképpen a hallgatókat szeretném támogatni és könnyebbé tenni az így is nehéz, de annál boldogabb egyetemi éveket. Emellett mindenképpen szeretném a TI véleményeteket is magammal vinni és mindenképpen harcolnék is érte.

Varga Fanni

Azért jelentkeztem képviselőnek, mert szeretném a szakterületem hallgatóinak érdekeit képviselni. Emellett jelenlegi gólya évemben is próbáltam a legtöbb szakterületemet érintő ülésen részt venni (pl. Szacs, Szab), illetve jelentkeztem a mentorrendszerbe is, mivel fontosnak tartom, hogy a gólyák is naprakész információt kapjanak az őket érintő dolgokról. Nem utolsó szempont, hogy a legfontosabb dolgokról én is hamar információt kapok.

Villei-Pribék András Gábor

Villei-Pribék András (20), elsőéves Földrajz szakos hallgató vagyok. Kevesen ismertek, így röviden bemutatkoznék. Érdeklődésemet a földrajz iránt és a természetszeretetemet immáron 13 éves cserkészmúltam alapozta meg. Számtalan túrát, nemzetközi és sátortábort tudhatok magam mögött. Az elmúlt két évben mint őrsvezető adtam át a megszerzett ismereteimet és tapasztalataimat (a magam módján, én is pedagógus vagyok). Mindemellett I. világháborús hagyományőrző vagyok. Civilként aktív közéleti tapasztalattal is rendelkezem. Szeretném a vezetői és közéleti tapasztalataimat a karom, illetve szakom előnyére, azaz a Ti hasznotokra kiaknázni. Így célotok nem csupán képviselőt választani, hanem általam a nézeteiteket képviseltetni. Kérlek, szavazz rám!

Vizi Zsófia Julianna

Vizi Zsófia vagyok, elsőéves földrajz szakos hallgató. Az előző félévben a szakterületi bizottság tagja voltam. Hallgatótársaim még aktívabb képviselése érdekében szeretnék részt venni a Küldöttgyűlés munkájában és jelentkeztem mentornak is. Nem csak a jövendőbeli gólyákat, hanem minden társamat segíteni szeretném!

KÉMIA SZAKTERÜLET (6 fő)

Ezen a szakterületen maximum 5 jelöltre lehet szavazatot leadni

Balogh Dániel

Továbbra is szeretném képviselni a hallgatókat, mind szociális, mind tanulmányi vagy tudományos ügyekben.
Már lassan egy éve töltöm be a kémia szakterületi koordinátori tisztséget, és képviselem így a hallgatótársaimat a Választmányban, illetve novembertől mint képviselő a Küldöttgyűlésben. A megkezdett munkát szeretném tovább folytatni, remélem, bizalmat szavaztok nekem.
Ha bármi kérdésetek van, keressetek nyugodtan akár személyesen, akár e-mailben.

Borbély Eliza

Lizi vagyok, elsőéves kémia szakos hallgató. Számomra ki a képviselő? Az, akinek a szava talán ér valamit, vagy ha nem, addig megy, amíg meg nem hallgatják. Hogy elér-e ezzel bármit is, az más kérdés, de egy (vagy kettő, vagy ezer) próbát megér. Szóval, ha adnál egy esélyt a próbálkozásra, szavazz! (És mellesleg kéne már egy női képviselő is kémián... :D)

Ferentzi Kristóf

Szeretném, ha karunkon az emberek úgy éreznék, hogy jó helyen vannak, ezt képviselném.

Pfarcz Gábor

Pfarcz Gábor vagyok, jelenleg a második félévemet húzom eme falak között, ez idő alatt rendszeresen részt vettem a szakterület gyűlésein, ezen felül jelenleg a mentorjelöltek csapatát is erősítem. Szeretném kipróbálni magam mint képviselő, hogy ezzel is segítsem a szakterület munkáját, így a ti érdekeiteket is. Szavazz, ha szerinted alkalmas vagyok, hogy képviseljem a szakterületünket.

Török Mátyás

Török Mátyás vagyok. Lassan egy éve az ELTE TTK HÖK mentorkoordinátora, illetve november óta képviselő is. Már előző jelentkezésemkor is azt hangsúlyoztam, hogy a kémia szakterület mellett én a Mentorrendszer képviselője is szeretnék lenni. Döntéseimet nagyban befolyásolja, hogy mi az, ami a rendszernek, a mentoroknak jó. A továbbiakban is szeretnék hasonlóan működni. Megőriztem a lelkesedésem a mostani ciklusból, továbbra is igyekszem jól tájékozott maradni, a kérdéseimet feltenni és véleményt nyilvánítani.
Ha úgy gondolod, hogy megfelelően tudnék érdekeket képviselni, kérlek, szavazz rám! Ha pedig bármi kérdésed van, a torok.matyas@ttkhok.elte.hu e-mail címen bármikor elérsz. :)

Vajda Levente

Vajda Levente vagyok, másodéves kémia BSc-s. Tavaly ősztől vagyok képviselő, illetve jelenleg a TTK HÖK Kollégiumi biztosa vagyok. Ezen időszak alatt sok mindent megtanultam az érdekképviseletről, illetve a HÖK-ről, és a szakterület munkáját is tudtam segíteni. Szeretném tovább folytatni a szakterületben vállat munkámat, illetve a tisztségviselőséggel járó feladatokat minél aktívabban, ezért kérlek, támogass a szavazatoddal!

KÖRNYEZETTUDOMÁNYI SZAKTERÜLET (3 fő)

Ezen a szakterületen maximum 4 jelöltre lehet szavazatot leadni

Koczur Szilvia

Jövőre kezdem utolsó tanévemet az ELTE-n környezettudomány mesterszakon. Másodéves korom óta vagyok aktív a közéletben, 2011 óta képviselem a Küldöttgyűlésben a szakterületet. Remélem, többeteknek tudtam segíteni az elmúlt években. Tisztségviselőként már nem szeretnék tovább dolgozni, de az érdekképviseletben továbbra is szívesen részt vennék. Tapasztalataimmal szívesen segíteném a fiatalabb generációt, remélve, hogy ezzel talán új embereket is sikerül bevonni a szakterületi csoport vonzáskörzetébe.

Nyeste László Pál

Feltett szándékom a szakom hallgatóinak teljes körű támogatása; a hallgatók és az intézmény közötti  zökkenőmentes információáramlás elősegítése; és hogy olyanok legyenek a programjaink ebben a félévben, hogy még az ükunokák is ezt emlegessék!

Pánczél Balázs

Pánczél Balázs vagyok, elsőéves környezettan BSc-s hallgató. Azért indulok a választáson csupán egy félévvel a hátam mögött, mert szeretnék minél előbb tapasztalatokat gyűjteni és egyre aktívabb hallgatói életet élni. Fontosnak tartom, hogy részt vegyek azokon az eseményeken, ahol az engem és hallgatótársaimat érintő kérdésekről döntenek. Célom, hogy későbbi éveimben egyéb tisztségeket is betöltsek és mélyen belelássak a hallgatói ügyekbe. Igyekszem méltóképpen képviselni a környezettan szakot és a lehető legtöbbet kihozni magamból.
 

MATEMATIKA SZAKTERÜLET (6 fő)

Ezen a szakterületen maximum 6 jelöltre lehet szavazatot leadni

Fáki Anna

Fáki Anna vagyok, jelenleg harmadéves hallgató elemző szakirányon. Már az első egyetemi pillanataim óta érdeklődöm a közéleti tevékenységek iránt, így az utóbbi két ciklusban is indultam képviselőnek és meg is választottak. November óta én töltöm be a Matematika Szakterületi Koordinátori tisztséget, valamint tavaly mentorként is részt vettem a szakterület munkájában. Képviselői munkámat továbbra is szívesen folytatnám, amennyiben bizalmatokkal megtiszteltek.

Horváth Luca

Horváth Luca vagyok és jelenleg alkalmazott matematika szakirányra járok. Idén először jelentkezem képviselőnek. Voltam már kétszer mentor, most az Intézeti Tanács tagja vagyok, emellett időmhöz mérten segítek rendezvények szervezésében, különböző csoportok munkáiban, meg éppen, amiben lehet. Számomra nagyon fontos az érdekképviselet, kötelességemnek érzem, hogy szoros kapcsolatot tartsak a matekos hallgatókkal. Eddig is jutottak el hozzám hallgatói problémák, ötletek, amelyeket legjobb tudásom szerint próbáltam képviselni különböző fórumokon. Amennyiben megtiszteltek bizalmatokkal, a TTK HÖK Küldöttgyűlésének ülésein is folytatom a munkát.

Kiss Tibor

Kiss Tibor vagyok, most töltöm első évemet matematika szakon. Az egyetemen eddig eltöltött idő alatt belevetettem magam a matekos életbe, ezalatt sok embert ismertem meg, így sok véleményt, észrevételt hallhattam az egyetemmel kapcsolatosan. Azért szeretnék képviselő lenni, hogy mindezeknek az embereknek – és természetesen a többi hallgatónak is – képviseljem az érdekeit, és hogy segítsek olyanná tenni az egyetemet, ami a hallgatóknak a legjobb és a legelőnyösebb.

Sárosdi Zsombor

Elsőéves matematika szakos hallgató vagyok. Már a gólyatáborban megtapasztaltam a hallgatói élet kellemes, vidám légkörét, a későbbiekben pedig meggyőződhettem a szervezés magas színvonaláról is. Én is szeretnék hozzájárulni ezen színvonal fenntartásához, növeléséhez. Ehhez a munkához szeretném kérni szavazataitokat támogatásképpen.

Seres Ákos

Seres Ákos elsőéves Matematika BSc szakos hallgató vagyok. Célom, hogy a hallgatói érdekeket figyelembe véve képviseljem a Természettudományi Karon tanulókat, továbbá fontosnak tartom hallgatótársaim rendszeres informálását.

Szabó Bence

Azért szeretnék képviselő lenni, hogy minden fontos dologról, ami a TTK-n történik, első kézből értesüljek, és ezeknek az eldöntésébe beleszólhassak. Konkrét tervem nincsen olyan irányban, hogy valamit megváltoztassak, de ötleteim biztosan lesznek az újításra, ha szembejön velem olyasvalami, ami nekem nem tetszik, vagy valami, ami szerintem nem rossz, de lehetne rajta javítani.

 

Tanárképzési szakterület (10 fő)

Ezen a szakterületen maximum 5 jelöltre lehet szavazatot leadni

Dömötör Dominika

Domi vagyok, másodéves biológia-földrajz tanár szakos. Ebben a tanévben mentorként, képviselőként és segítőként is tevékenykedtem. Továbbra is szeretném a hallgatótársaim érdekeit képviselni és a szakterületi programok szervezésében részt venni.

File Ágnes

File Ági vagyok, osztatlan matematika-fizika tanár szakos, másodéves hallgató. Az elmúlt fél évben aktívan részt vettem a szakterület életében, amit most képviselőként szeretnék folytatni. Úgy érzem, elég lelkes vagyok, illetve megfelelő rálátásom van arra, hogy mi is egy képviselő feladata, így az eddigi tapasztalataimat felhasználva segíteni tudnám az újonnan létrejött tanári szakterület fejlődését.

Józsa Kornél

Elsőéves vagyok, matematika-fizika tanár szakos hallgató. Már az egyetemmel való első találkozás óta aktív tagja vagyok a közösségi életnek. A tanári szakterületi csoport, és bizottság ülésein rendszeresen részt veszek már szeptember óta. Fontosnak tartom, hogy a Küldöttgyűlésben olyan emberek üljenek, akik törődnek a hallgatók véleményével, és képviselik azt gyakori, építő felszólalásaikkal. Úgy gondolom magamról, én ilyen ember vagyok, és szeretnélek Titeket meghallgatva megalkotni a véleményemet, majd azt a küldötteknek elmondani, reflektálni az Ő véleményükre a tietek és a sajátom alapján.

Katona Richárd

Ricsi vagyok, matematika-földrajz tanár szakos hallgató. Eddig kétszer segítettem mentorként a gólyák beilleszkedését. Az előző ciklusban képviselőként vettem részt az Önkormányzat és a Szakterület életében.
Ha alkalmasnak találsz a képviselői feladatokra, szavazz rám! :D

Lukács Márton

Továbbra is fontosnak tartom a tanárképzésben érintett hallgatók érdekképviseletét, valamint különböző jellegű programok megvalósítását. A legfontosabb azonban, hogy megtaláljuk azokat a problémákat, hibákat, mind a tanrendben, mind a tantervben, amelyek kijavításával élhetőbbé válhat a tanárképzés tanulmányi része. Ehhez szükséges az összetartó képviselői csapat, melynek kialakulását szorgalmazom!

Maszlag Szilvia

Szilvi vagyok, másodéves tanár szakos hallgató, biológia-földrajz párosítással. Mióta az egyetemen vagyok, igyekeztem részt venni minél több közéleti dologban, így bőven akad már tapasztalatom a hatékony csapatmunka terén. Segítettem rendezvényeken, mentorként támogattam a gólyákat első lépéseikben, és – a ti bizalmatoknak köszönhetően – képviselőként is megpróbálhattam helytállni. Korábban úgy gondoltam, hogy képviselőként tudom a leginkább segíteni hallgatótársaim, az elmúlt időszak pedig megerősített ebben. Eltartott egy ideig, míg belerázódtam, és megértettem mekkora /milyen felelősség hárul ránk, de úgy vélem, a következő ciklusban már sokkal hatékonyabban tudnám végezni a feladataim.  Nyilván vannak elképzeléseim és terveim, melyek reményeim szerint segíthetik a hallgatók, leginkább a tanárképzésben résztvevők egyetemi életét, ezek megvalósításához azonban a ti segítségetekre is szükségem van. Ha megválasztásra kerülök, remélem, viszonozni tudom majd a belém vetett bizalmatokat. Képviselőnek lenni néha nem egyszerű, de mindig jó, és ami jó, az jó, ezt felesleges vitatni. ^-^

Nagy Anett

Nagy Anett vagyok, másodéves (matematika-német nyelv) osztatlan tanár szakos hallgató. A tavalyi évben voltam mentor, november óta pedig szakterületünk képviselőjeként is részt vettem a közösségi életben, jelenleg a tanár szakos mentorjelöltek felkészítésében segédkezem. Ezeknek köszönhetően az elmúlt hónapokban rengeteg egyetemi programon vettem részt, valamint, azt hiszem, nagyobb rálátást nyertem a HÖK tevékenységére is. Célom, hogy ezekkel a tapasztalatokkal minél hatékonyabban álljak ki a tanárszakosok érdekeiért és az ő véleményüket képviseljem.

Pintér Kornélia

Pintér Kornélia vagyok, földrajz-történelem szakos hallgató. Az előző félévben a mentorság mellett igyekeztem a szakterülethez kapcsolódó feladatokban is igen aktívan részt venni. A szakterületi programokban minden esetben szervezőként segédkeztem, valamint a kommunikációs felületek kezelését is elláttam. A jövőben is szeretném ezen tevékenységeket folytatni, és még inkább, általánosan is bekapcsolódni a hallgatói érdekképviselet munkájába, hogy segíthessek Nektek. =)

Pintér Trudy

Trudy vagyok, első éves biosz-kémia tanáris. Aki ismer, az tudja, miért fog rám szavazni, aki meg nem, annak röviden leírom: Közvetlen vagyok, céltudatos, lelkes, és ötletekkel teli! :)
Szeretnélek titeket képviselni, értetek dolgozni és még jobb, hasznosabb tagja lenni az ELTE-nek.
Köszy!
Remélem, sikerült elnyernem a tetszésed! ;)

Sudár Mariann

Sudár Mariann, másodéves matematika-fizika osztatlan tanár szakos vagyok. Az elmúlt időszakban igyekeztem aktívan részt venni a tanárképzési szakterület munkájában. Úgy érzem, hogy új szakterület lévén van még hova fejlődni. Képviselőként szeretném lelkesedésemmel és munkámmal segíteni szakterületünket a következő időszakban is.
 

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.