2014.évi képviselőjelöltek

Szakterületek:

BIOLÓGIA SZAKTERÜLET (6 fő)

Ezen a szakterületen maximum 6 jelöltre lehet szavazatot leadni

Bohár Balázs

Sziasztok!
Elsősorban szeretném a biológus hallgatók érdekeit szem előtt tartani és ez szerint tevékenykedni a HÖK-ben. Nagy szakterület vagyunk, így a "hangunknak" is nagynak kell lenni. Bármilyen kérdéssel, óhajjal, észrevétellel, panasszal fordulhattok hozzám, a kommunikációs csatornák egyikén, vagy akár személyesen is.
Amennyiben bizalmat szavaztok nekem, igyekszem legjobb tudásom szerint képviselni a biológiát.
Álljunk ki együtt szakterületünkért! Szavazz rám!

Bukuli Vanda

Az elmúlt 2 évben igyekeztem aktívan részt venni a szakterület életében, mind mentorként, mind képviselőként, és ezt idén is folytatnám.

Fetter Dávid

Sziasztok!
Fetter Dávid, harmadéves biológia szakos hallgató vagyok. Lassan egy éve veszek részt aktívan a hallgatói közéletben. Sok hallgató fordult hozzám a korábbi években, és remélem, hogy a továbbiakban is bizalommal fordulnak felém. Idén, mint képviselő is kiszeretném próbálni magam és a továbbiakban is aktív tagja lenni a hallgatói közéletnek.

Ince Sára

Sziasztok!
Ince Sára vagyok, negyed éves biológia szakos hallgató (még a BSc-t nyomom). A legfőbb célom az egyetemi éveim alatt, hogy egy szép napon, kemény munkámnak köszönhetően diplomát tartsak a kezemben. A tanulás mellett megpróbálok minél aktívabb lenni az egyetemi közéletben. Idén harmadszor voltam csapatvezető a Geo-Bio gólyatáborban.Szeretném kivenni a részem a Hallgatói Önkormányzat képviselőinek feladatából.

Költő Enikő

Sziasztok!
Költő Enikő vagyok, harmadéves biológia Bsc-s hallgató. Tavaly mentorként segítettem a gólyák beilleszkedését az egyetemen, idén pedig csopvez voltam Bódvarákón. Úgy hiszem eddig is aktív tagja voltam a közösségi életnek, de idén képviselőként is szeretnék részt venni a biológia szakterület munkájában, és képviselni hallgatótársaim érdekeit. :)

 

Vörös Éva

Sokan ismerhetnek mentorként vagy a Tétékás Nyúz lapjairól, de a többieknek bemutatkozom. Biológia alapszakos hallgató vagyok kémia tanári minorral. Idén harmadszor jelentkezem képviselőnek. Szeretnék az eddigiekhez hasonló feladatokat ellátni, például képviselni a szakterületemet a Küldöttgyűléseken és aktívan részt venni a Szakterületi Bizottság munkájában. Kérlek, támogass szavazatoddal!

 

FIZIKA SZAKTERÜLET (6 fő)

Ezen a szakterületen maximum 4 jelöltre lehet szavazatot leadni

Berekméri Evelin

Evelin vagyok, elsőéves fizikushallgató.
A közéleti tevékenységekbe már középiskolában bekapcsolódtam a diákszövetség és rendezvények szervezése által. Elhatározásom,hogy ezeket a tapasztalatokat az egyetemi évek alatt is felhasználjam és bővítsem. Emellett fontosnak tartom, hogy megfelelő legyen a kommunikáció a fizikus (TTK-s) hallgatók (gólyák) és a HÖK között. Hello! :D

Enyingi Vera Atala

A negyedik évemben képviselőként szeretném továbbra is a fizikushallgatók érdekeit képviselni. Tanulmányi és tudományos téren kívánom javítani az elérhető lehetőségeket. Mert a fizikusok szexik!

Hegedüs Dávid

Sziasztok!
Hegedüs Dávid vagyok, harmadéves fizika szakos hallgató, fizikus szakirányon. Egy éve vagyok fizikás képviselő és több mint fél éve a szakterületi koordinátor. A múlt évben is lelkesen képviseltem a fizika szakterületet a Hallgatói Önkormányzatban és ezt a tevékenységemet szívesen folytatnám. Fontosnak tartom, hogy minél erősebb legyen a fizika szakterület az önkormányzatban és ehhez szeretnék legjobb tudásom szerint hozzátenni. Aki ismer, az tudja, hogy egy kicsit már hozzá vagyok nőve az egyetemhez és a fizika szakhoz, így az érdekképviselete és közéletének az építése mindig is a szívügyem volt.

Horváth Balázs

Szia!
Horváth Balázs vagyok, elsőéves Tudománykommunikáció a természettudományban MSc szakos hallgató, fizikus alapképzettséggel. Azért jelentkezem képviselőnek, mert a szakomból fakadóan szeretném színesíteni a karon a tudományos életet, segíteni a ELTE TTK HÖK Tudományos Csoportjának munkáját. Emellett mindig is fontosnak tartottam, hogy hallgatóként aktív részese legyek a hallgatói közéletnek, a Magyar Fizikushallgatók Egyesületének országos programfelelőse, majd elnöke is voltam.
Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásom!

Miklós-Kovács Janka

Már tavaly július óta képviselem a fizika szakterületet a Küldöttgyűlésben. Ezt a tevékenységet szeretném folytatni, aktívan kivenni a részem a fizikus és TTK-s közéletből, segíteni ahol tudok.

Pálma Péter

Célom a hallgatói élet mindennapjainak könnyebbé tétele társaim és jómagam számára azzal, hogy azt a lehető legtöbb oldaláról megismerem. Az egyetemisták számára sokszor problémát jelent a fontos információk akadályozott terjedése. Munkámmal szeretném e gátakat valamelyest lebontani, hogy minden gólya és felsőbbéves minden adandó lehetőséget időben magához ragadhasson. Továbbá fontosnak tartom, hogy mind a vezetőség, mind a hallgatóság számára elérhetővé és világossá váljanak a másik fél céljai, lehetőségei, kérései.

FÖLDRAJZ-FÖLDTUDOMÁNY SZAKTERÜLET (13 fő)

Ezen a szakterületen maximum 9 jelöltre lehet szavazatot leadni

Böröndi Dávid

Ha az elmúlt évben tetszett a munkám, és bizalmat szavaznál nekem még egy évre, kérlek szavazz rám :)

Budafai Viktória

Sziasztok!
Budafai Viki vagyok, földrajz alapszakos hallgató. Már egyetemi éveim megkezdésekor igyekeztem minél aktívabban részt venni a közösségi életben, illetve a szakterületi csoport munkájában. Kétszer voltam mentor, idén pedig csopvez Bódvarákón. Ebből adódóan a gólyatábor, és a gólyák sorsát szívügyemnek tekintem. Szeretném továbbra is az Ő, valamint Ti érdekeiteket képviselni! Tavaly megtiszteltetek szavazataitokkal, kérlek idén is előlegezzétek meg nekem a bizalmat! Puszi-pacsi :)

Cserép Barbara

Sziasztok!
Barbi vagyok, másodéves földtudós, geológia szakirányon. Jelenleg mentorként tevékenykedem, de szeretnék emellett is aktívabban részt venni a közéletben, és nem csak a gólyák ügyeit segíteni. Célom hogy a szakterület zökkenőmentesen működjön, így szeretnélek titeket képviselni. Eddig is bárkinek szívesen segítettem bármiben, amíg erőmből futotta, és ezt ezután sem kívánom abbahagyni, szóval ha bizalmat szavazol nekem, akkor nagyon megköszönöm, és nem hagylak cserben!

Góth Roland

Volt szerencsém egy évig képviselőnek lenni, mely idő alatt rengeteg tapasztalattal gazdagodtam a hallgatói érdekképviselet terén. A megkezdett munkát tovább folytatnám, rendezvényeket továbbra is szívügyemnek tekintem. (természetesen hallgatóbarát áru bulik olcsó sörrel :) )
Szavazz rám!

Győrödi Lajos

Egy remek segítség remek embereknek.

Lukács Károly

Sziasztok!
Bizonyára már sokan ismertek, Lukács Károly vagyok, 2010 óta hallgató társatok. Az elmúlt - hosszúra sikeredett - ciklusban már bizalmatokat élveztem a küldött gyűlésben. Lassan egy éve jelen vagyok a Kari tanácsban is. Ha ismételten megtiszteltek bizalmatokkal az évek során felhalmozott tapasztalatomat kiaknázva fogom ellátni érdekképviseletetek. Célom mindent megtenni annak érdekében, hogy a hallgatói önkormányzatok újabb általános presztízsvesztése ellenére karunkon megmaradjanak a régi tradíciók, minél pezsgőbb legyen a szakmaiságot magába foglaló közösségi élet, és minél hatékonyabb legyen a hallgatóság ügyeinek képviselete minden fórumon.
Szeretnék mindenkit arra kérni, hogy idén ősszel keresse fel az urnákat, és vegyen részt a TTK HÖK legfontosabb testületének megválasztásban!
Szavazataitokat előre is köszönöm!

Muliter Ádám János

Sokatoknak ismerős lehetek a rákói éjszakákból, vagy más rendezvényekről, amiken eddig is Nektek és Értetek voltam jelen, valamilyen feladat ellátásával. Ezt szeretném most egy szinttel tovább vinni és képviselni Titeket.

Németh Gergely

Szóljon hát ez a dal,
Aki törpi győzni akar,
Hidd el hát törp papa,
Miénk lesz ez a csata!

 

Péterfi Petra Jolán

Sziasztok!
Harmadéves földrajz BSc hallgató vagyok, regionális elemző szakirányon. Most jelentkezem első alkalommal képviselőnek, mert úgy érzem, ennyi idő alatt megismertem az egyetem működését, és így rendelkezem azokkal a tapasztalatokkal, amelyekkel képviselni tudom a Ti érdekeiteket!

Réthy Miklós András

Célom, hogy eredményesen képviseljem a szakomat, és a hallgatói érdekeket leginkább szolgáló döntések meghozatalában segítsek, melyben segítségemre lesznek mentorként, és a szakterületi közéletben szerzett tapasztalataim.

Tóth Barbara

Sziasztok!
Tóth Barbara vagyok, első éves Meteorológus MSc-s hallgató. Részt veszek az ELTE rendezvényeinek szervezésében.Azért jelentkeztem képviselőnek, hogy minél többet tehessek hallgatótársaimért, illetve a szakterületemért.
Szeretnék részese lenni a HÖK-nek és munkájának, mert úgy gondolom, méltóképpen tudom képviselni érdekeiteket és segítséget nyújtani céljaitok megvalósításában.

Vara Bálint

Békés világot! Örök szerelmet!
Gyönyörű álmokat, amit én remélek!
Sok-sok virágot! Mosolygó arcokat!
Boldog emberek, hisznek és szeretnek!
Így volna jó!

Fújhat a szél! Eshet az eső!
De felkel a nap, övé az erő!
S ha eljön a fagy, és támad a jég,
védd meg a Földet, úgy mint én, úgy mint én!

Vizi Zsófia

Sziasztok!
Zsófi vagyok, földajz alapszakos hallgató. Gólyatáborban keltette fel az édeklődésemet a szakterületi közösségi élet. Eddig minden szakterületi csoportülésen részt vettem. Ezúton szeretnélek megkérni titeket, hogy tisztelejetek meg szavazataitokkal, hogy a küldöttgyűlésen is képviselhessem szakterületünk érdekeit!

KÉMIA SZAKTERÜLET (8 fő)

Ezen a szakterületen maximum 5 jelöltre lehet szavazatot leadni

Balogh Dániel

Sziasztok!
Balogh Dániel vagyok 3-ad éves kémia BSc hallgató. Jelenleg én töltöm be a kémia szakterületi koordinátori pozíciót, így már eddig is próbáltam minél több felületen képviselni a kémiás hallgatók érdekeit. Ezt szeretném tenni továbbra is, de mostantól már képviselőként is a Küldöttgyűlésben.
Ha bármi kérdésetek adódna nyugodtan keressetek.

Faragó Zsolt

Sziasztok!
Elsőéves gólyaként jelentkezem a képviselő-választáson, azonban eme szerepkörben van már tapasztalatom. A középiskolás években tagja voltam 4 évig a Pécsi Diákszenátusnak, illetve a DÖK-nek is, valamint a suli-rádió szerkesztésében is aktív szerepet játszottam.
Számomra képviselőnek lenni nem egy rangot, hanem elhivatottságot jelent, mivel szeretném a kémia szakterület érdekeit képviselni, illetve hallgatótársaimat első kézből informálni. A mentorrendszer nagyon szimpatikus volt számomra idekerülésemkor, és ezt a hagyományt én is szeretném tovább támogatni. Emellett azt a célt szeretném szolgálni, hogy a szakterületi programok minél sikeresebbek, népszerűbbek és klasszabbak legyenek.
Már most sok embert ismerek mind a gólyák, mind a felsőbb évesek közül, és ezt tovább is szeretném bővíteni, mivel szeretek másokkal kapcsolatot ápolni, és ez egy képviselő esetében szerintem különösen fontos.
Szimpátiád esetén kérlek, előlegezd meg bizalmad egy szavazattal, és oszd meg velem ötleteidet, hogy alkalomadtán továbbíthassam, támogathassam őket!

Ferenc Dávid

Sziasztok!
Dávid vagyok, másodéves kémiás hallgató. Már első évesen is aktívan részt vettem a szakterület munkájában, idén mentorként is próbálom segíteni a rendezvények, programok hangulatának és színvonalának a növelését a gólyák bevonásával. Ezek mellett ki veszem a részem a külügyekben is a kémia szakon, az Erasmus pályázatok elbírálásánál, illetve jelenleg vannak külföldi mentoráltjaim is. A továbbiakban szeretném megerősíteni a hallgatók HÖK-be vetett bizalmát, illetve szeretnék minél több embert ösztönözni arra, hogy megismerjék és segítsék a szakterületi csoport munkáját.

Hombolygó Péter

Sziasztok!
Elsőéves kémia hallgató vagyok. Főleg a tanulmányi és tudományos munkák érdekelnek, így ha bizalommal rám szavaztok ezen a területen szeretnék aktívan részt venni. Világot megváltani képtelen vagyok, de azt megígérhetem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a ti érdeketekben járhassak. Végezetül annyit szeretnék még hozzátenni, hogy bár az ELTE ügyeiben tapasztalatom kevés, lelkesedésemmel szeretném kipótolni ez irányba a hiányomat hiányomat.

Kerényi Péter

Sziasztok!
Peti vagyok, ugyanolyan hallgató, mint ti. Habár eddig nem igazán vettem részt a HÖK munkájában (a KéKóban tartottam néhány órát), mégis úgy gondolom, hogy megfelelően tudnám képviselni a hallgatói érdekeket (a TI érdekeiteket). Kérdéseitekkel bátran forduljatok hozzám!

Nagy Levente János

Sziasztok, Nagy Levi vagyok!
Másodéves kémia szakos hallgató vagyok, vagyész szakirányon. Eddig a szakterületi csoportunkban tevékenykedtem leginkább. A mentorendszerben is benne vagyok, mentorként, és szívesen segítek bármelyik gólyának a problémáikban. Szeretném a gólyáimat is bevonni jobban a közéletbe, hogy ismerjék meg jobban az itteni dolgokat, sőt tervezem, hogy jövőre is mentor legyek. Szeretném kivenni a részem a HÖK-ből úgy, hogy a szakterületemet képviselem. Ezen belűl leginkább azt szeretném, hogy minél jobban működjön a szakterületünk, minél jobb legyen a közösség.

Török Mátyás

Sziasztok!
Török Mátyás vagyok, avagy Csíkos. A TTK HÖK-ben két éve aktívkodom, először mentorként, fél éve pedig mentorkoordinátorként. Úgy gondolom, most már eléggé átlátom a rendszer működését ahhoz, hogy szavazati joggal rendelkező tagként ülhessek ott a Küldöttgyűléseken. Terveim szerint nemcsak kémia szakos hallgatóként, hanem mint a Mentorrendszer vezetője is - azaz döntéseimet megpróbálom annak a fényében hozni, hogy mi a legjobb a szakterületemnek ÉS a Mentorrendszernek. Kérlek, támogass szavazatoddal, ha úgy gondolod, alkalmas személy vagyok képviselőnek. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, keress meg bátran! A csík legyen veletek!

Vajda Levente

Sziasztok!
Azért jelentkezek képviselőnek mert szeretnék részt venni a kémia szakterület felvirágoztatásában.
Mentorként jobban belelátok a szakterület életébe és munkájába, így látom, hogy rengeteg feladat áll még előttünk. Elsősorban a közösségi élet fellendítésében illetve a Kékó további jó működésében szeretnék szerepet vállalni, előbbiben programszervezőként, utóbbiban oktatóként szeretnék tevékenykedni. Ezeken kívül pedig szeretném a mentorrendszer további munkáját is segíteni.
Előre is köszönöm a bizalmat!
Vajda Levente

KÖRNYEZETTUDOMÁNYI SZAKTERÜLET (7 fő)

Ezen a szakterületen maximum 4 jelöltre lehet szavazatot leadni

BÉRCES BENCE ISTVÁN

Sziasztok!
Bérces Bence vagyok, környezettan szakos hallgató. Eddig 2-szer voltam képviselő, és szívesen képviselném továbbra is a környezettudományi szakterület érdekeit.

Faragó Renáta

Sziasztok!
Faragó Renáta (Rena) vagyok, első éves környezettan szakos hallgató. Ez az első lehetőségem, hogy kipróbálhassam magam képviselőként. Idén szeretném én is a környezettanosok táborát erősíteni. Lételemem a szervezésekben és a közösségi életben való részvétel. Segíteni szeretnék, hogy együtt minél több dolgot megvalósíthassunk! :)

Koczur Szilvia

Az elmúlt 3 évben aktív tagja voltam a hallgatói önkormányzatnak, tisztségviselő nem szeretnék lenni a továbbiakban, de amennyiben megszavaztok, a háttérből szívesen folytatnám a tevékenykedést.

 

Nyeste László Pál

Egy környezettudós hol is érezhetné át, tapasztalhatná meg jobban, milyen fontos is az Ő hivatása, mint kint a vadonba?! Ebből kiindulva szeretném, ha erőnkhöz és időnkhöz mérten a legtöbb tapasztalatot tudnánk összegyűjteni úgy, hogy nem csak tanulunk és a tanárainkkal együttműködünk, hanem még jól is érezzük magunkat.
Ha megválasztanak, azért fogok dolgozni, hogy mindenkinek jó legyen és, hogy minél többet láthassunk a világból. Többek közt azt tervezem, hogy kisebb csoportos túrákkal, az Egyetem támogatásával, felfedezzük Nagy-Magyarország legszebb tájait és belekóstolunk az ott élő emberek mindennapjaiba.

Szarka Csilla

Helló mindenki!
Szarka Csilla vagyok, harmadéves környezettanos, idén mentor is. Mentorként már betekintést nyerhettem a közéleti oldalra is. Célom leginkább, hogy az közéleti háttérmunkába minél inkább betekintést nyerhessek, valamint aktívan részt vegyek a különböző dolgok szervezésében. Ha egyszer valamibe belekezdek, akkor a tőlem telhető legjobb módon véghez is viszem, ezt e téren sem tervezem másként. Nem szaporítom a szót, inkább majd igyekszem a tettek mezejére lépni, ha rám szavazol, ezt Te is elősegíted!

Szávai Péter

Sziasztok!
Szávai Péter vagyok, elsőéves környezettan hallgató. Friss egyetemistaként szeretnék jobban belelátni a közéletbe és megismerni a HÖK munkáját, hogy aktívan képviselhesselek titeket. Fontosnak tartom a szakterületemet és minél többféleképpen szeretnék a segítségetekre lenni, remélem számíthatok a támogatásotokra! :)

Vajda Attila L.

Elsőéves környezettanos vagyok.Elképzeléseim közé tartozik :""megmenteni a világot a pusztulástól"". Ezt az egyik klasszikusból, a Pokémonból ragadtam ki.Eléggé elcsépelt, de ugyanakkor mindig az a sárga félig macska, félig menyét, félig kutya (jó sok félig van benne,vigyázat illogikus) mesekarakter jut eszembe, ami mindig a saját nevét mondogatja. Mindig megnevettet.
Egyetemi HÖK-ös képviselőként, hogy mit is csinálnék?
Tudd meg most! Csak küldj egy szavazatot, s garantálom, hogy minden kedves rám szavazó EGY SÖRRE a vendégem. (kettőspont dollárjel)

MATEMATIKA SZAKTERÜLET (10 fő)

Ezen a szakterületen maximum 6 jelöltre lehet szavazatot leadni

ÁGOSTON DÓRA CSENGE

Sziasztok! :)
Ágoston Dóra Csenge (Dórika) vagyok, matematika szakos hallgató elemző szakirányon.
Idén másodszor jelentkezem képviselőnek, mert szeretnék továbbra is aktívan résztvenni a hallgatói közéletben, illetve segíteni a TTK HÖK és a MATSZACS munkáját.
Örülnék, ha bizalmaddal megtisztelve szavaznál rám.
Előre is köszönöm!

Antal Ádám

Sziasztok!
Másodéves matematikus szakirányon tanuló diák vagyok! Sajnos még nem volt tapasztalatom a hök munkájában, de teljes lendülettel vetném bele magam bármilyen munkába.
Mivel a HÖK munkája alapvetően fontos minden diák számára, én ehhez kellő felelősséggel döntenék az egyetem ügyeiről.

Fáki Anna

Sziasztok!
Fáki Anna vagyok, harmad éves alkalmazott matematika szakirányon. Gólya korom óta érdeklődőm a közéleti tevékenységek iránt, így már az előző időszakban is tevékenykedtem mint képviselő, idén a mentorságot is kipróbáltam valamint energiámhoz és időmhöz mérten aktívan próbálok részt venni a matematikai szakterületi csoport munkájában. Képviselői munkámat továbbra is szívesen folytatnám töretlen lelkesedéssel, amennyiben bizalmatokkal megtiszteltek :)

Hoksza Zsolt

Sziasztok!
Hoksza Zsoltnak hívnak. Jelenleg harmadik évemet taposom matematika szakon, elméleti matematikus szakirányon és már másodszor jelentkezem képviselőnek. Mindig is rendkívül fontosnak tartottam, hogy a hallgatók véleménye megfelelően képviseltetve legyen az őket kiemelten érintő kérdésekben. Másrészt szeretném segíteni hallgatótársaimat. Az elmúlt egy évben is nyugodtan fordulhattatok hozzám problémáitokkal, észrevételeitekkel vagy kérdéseitekkel, amelyekre mindig igyekeztem legjobb tudásom szerint válaszolni, és amely szép szokást a jövőben is meg kívánok tartani. Emellett jó néhány hallgatói rendezvény szervezőjeként találkozhattatok velem. Előre is köszönöm, ha megtiszteltek bizalmatokkal

Kecskeméti Judit

Sziasztok!
Juci vagyok, matek-angol tanár szakirányos hallgató, immár harmadéves BSc-n. Matek főszakkal (na meg a társaság miatt) erősen a TTK-hoz húz a szívem, így örömmel segítek minden adandó alkalommal. Közösségi ember lévén sokszor találkozom szaktársaimmal, amikor lehetőség nyílik a gondolatcserére, az észrevételek, ötletek, tapasztalatok összegyűjtésére. Tavaly én koordináltam a Matekos Teadélutánt, gólyatábori szervezőként is igyekeztem elősegíteni az elsőévesek könnyű beilleszkedését, a jó közérzet kialakulását. Emellett minden apróságban is szívesen segítek (az 5vös5-ön, a Gólyahajón és remélhetőleg még sok eseményen találkozhattok majd velem). Idén először szeretném a matematika szakterület igényeit a HÖK-ben személyesen is képviselni. De ehhez Ti is kelletek! Szavazzatok rám! ;)

Kovács Dániel

Sziasztok!
Kovács Dániel vagyok, másodéves hallgató, alkalmazott matematikus szakirányon tanulok. Mentorként rengeteg emberrel volt alkalmam megismerkedni, nagyon sok véleményt és jó ötletet hallottam, ezért úgy gondolom, hogy megfelelően tudnám képviselni matekos hallgatótársaim érdekeit.

Nyitrai Károly

Sziasztok! Nyitrai Károly vagyok, elsőéves biztosítási és pénzügyi matematika mesterszakon. A Kari Ösztöndíjbizottságban mint rendes tag tevékenykedek, illetve az elmúlt 2 évben képviselőként voltam jelen a HÖK-ben, ezt szívesen folytatnám, ehhez mindössze annyit kérek Tőled, hogy szavazz rám!

Radnai Georgina

Sziasztok!
Radnai Georgina vagyok, utolsó éves matematika BSc-n. Eddig kétszer voltam mentor, amit nagyon élveztem, most viszont szeretnék a TTK HÖK aktív tagjaként tevékenykedni. A szakterületem érdekeit a tőlem telhető legjobb módon képviselni.

Sagmeister Ádám

Sziasztok!
Sagmeister Ádám (Sagi) vagyok, másodéves matematika BSc-s hallgató, elméleti szakirányon. A gólyatábor óta elkötelezett, aktív tagja vagyok a gyógymatekos és TTK-s közösségnek, idén szervező voltam a GyógyMatek GT-ben. Képviselőként még nincs tapasztalatom, de szívesen vennék részt a hallgatók érdekképviseletében.

Tejes Viktor

Az elmúlt egy év az egyik legmeghatározóbb év volt a számomra. Nagyon sok jó tapasztalattal/emlékkel gazdagodtam köszönhetően az ELTE-nek. Képviselőként szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a TTK továbbra is értékkel (egyre nagyobb értékkel) tudjon szolgálni a hallgatóknak az élet több területén is.Úgy gondolom, hogy karunknak és benne a HÖK-nek irányadónak kell lennie és emellett a hallgatói érdekképviseletben azt a hátteret és fórumot kell jelentenie, amelyben a hallgatók bízhatnak; bízhatnak bennünk, hogy elképzeléseik megvalósulásáért, problémáik megoldásáért minden követ megmozgatunk.

 

Tanárképzési szakterület (12 fő)

Ezen a szakterületen maximum 5 jelöltre lehet szavazatot leadni

Dömötör Dominika

Sziasztok!
Domi vagyok, másodéves biológia-földrajz tanár szakos hallgató és mentor. Idén kezdtem el jobban részt venni az egyetem életében, nem csak mint mentor, hanem mint segítő is. Szeretném én is képviselni a tanári szakterületet, valamint segíteni a közösségi programok szervezését.
Ha bármi problémátok vagy ötletetek van, forduljatok hozzám bizalommal!

Horváth Verita

Sziasztok!
Verita vagyok, másodéves osztatlan tanáris hallgató, biosz-töri szakpáron. Jelenlegi mentorként a gólyáknak segítek, de szeretném a hallgatókat is képviselni, ezért jelentkezem képviselőnek.
Ezen kívül szeretném magam kipróbálni ebben az új feladatkörben is.
Ehhez kérem a segítségeteket :).
Páá

Katona Richárd

Szia!
Ricsi vagyok, elsőéves matematika-földrajz osztatlan tanári szakon. Matematika Bsc-sként már 2 alkalommal is volt lehetőségem mentornak lenni, ezért úgy érzem, hogy elég nagy rálátásom van a Hallgatói Önkormányzat munkájára. Idén szeretnék képviselőként is tevékenykedni, hogy a tanárszakos hallgatók érdekeit képviseljem. Ha úgy érzed, hogy alkalmas vagyok erre a feladatra, szavazz Rám! :D

Lukács Márton

A tanári szakterület munkáját kívánom segíteni. Szeretném, ha a tanárképzést vonzóvá tudnánk tenni a középiskolások számára, valamint, hogy ez a szakterület is olyan programlehetőségéket tudjon nyújtani a hallgatók számára, amelyek később hagyománnyá válhatnak.

Márton Ákos

Elképzelésem szerint mindenki köteles - a lehetőségeinek mérten - tenni környezetéért, a környezetében élőkért. A képviselőséget ehhez egy remek kiindulópontnak tekintem. Szeretném ez által segíteni a Kar hallgatóinak érdekképviseletét és hozzájárulni a folyamatos fejlődéshez.
To Infinity and Beyond!

Maszlag Szilvia

Halihó!
Szilvi vagyok, másodéves tanárszakos hallgató, biosz-föci szakpáron, mert az jó. Azért szeretnék képviselő lenni, mert az Nektek, Nekem, és Mindenkinek jó lenne. Mentorként már volt alkalmam megtapasztalni, hogy milyen képviselni a hallgatók érdekeit. Nagyon megtetszett a dolog, és úgy gondoltam, erre ez lehet a legjobb lehetőség. Most jöhetnének az ígéretek és a magasztos idézetek, de inkább csak annyit mondanék, hogy Allonz-y! ;)

 

Nagy Anett

Szia!
Anett vagyok és ebben a tanévben kezdtem a második évemet matematika-német nyelv osztatlan tanári szakon. Mentorként rengeteg egyetemi programon vettem részt, valamint azt hiszem szélesebb betekintést nyertem a HÖK tevékenységébe is. Mindemellett pedig aktív tagja voltam a Tanári Munkacsoportnak. Idén szeretném magam képviselőként is kipróbálni, hogy ezeket a tapasztalatokat felhasználva segíthessem az újonnan létrejött tanári szakterület  fejlődését, valamint kiállhassak a tanárszakos hallgatók érdekei mellett.

Őri Bálint

Őri Bálint vagyok, elsőéves kémia-biológia tanár szakos hallgató. Korábban a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karának voltam hallgatója három éven keresztül. Gimnázium alatt az iskola diákönkormányzati képviselőjeként munkálkodtam. Bár egyetemi Hallgatói Önkormányzat tevékenységében még nem vettem részt, az eddig egyetemistaként töltött éveim alatt szereztem tapasztalatot, és sok ötletet is láttam már megvalósulni, amelyek egy részét örömmel honosítanám meg itt az ELTÉn is. Ezek közül egy példa a használt jegyzetek központilag szervezett adás-vétele, amely megkönnyítené a könyvek beszerzését, illetve a felsőbbévesek is egyszerűbben adhatnak túl fölöslegessé vált jegyzeteiken. Fontosnak tartom, hogy úgy az évfolyamokon belül mint a különböző évfolyamok között minél jobb legyen a kommunikáció, a hallgatók könnyen tudjanak tapasztalatot cserélni.
Tanárszakosként két TTK-s karon is hallgatok órákat, így gyakran találkozhattok velem az egyetemen, ezt ugyancsak fontosnak tartom, hiszen mindnyájunk érdekeit képviselnünk kell, és mindenki ötleteit meg kell hallgatni. Ezt, amennyiben képviselőnek választotok, mindenképp meg tudom ígérni.
Kitartást és sok szép emléket kívánok mindenkinek az itt eltöltött évekre!

Pintér Kornélia

Hali! :)
Korni vagyok, földrajz-történelem tanári szakon. Új a szakterület, a tanárképzés is még gyerekcipőben jár, sokan vagyunk, sokféle problémával (sajnos) és még több véleménnyel (jéjj xD). Mentorként szerencsém volt megismerni a legkülönfélébb szakpáros hallgatókat, tiszta ttk-sokat és vegyeseket is egyaránt. Szeretném a lehető legjobban képviselni ezt a sokszínű kis társaságot! :)

Pintér Trudy

Pintér Trudy vagyok, elsőéves biológia-kémia tanárszakos hallgató.
A múltban nem csak saját, hanem osztálytársaim és más tanulótársaim érdekeit is sikerrel képviseltem.
Fontosnak tartom a közösségi élet kovácsolását, valamint az alsóbb évesek számára a tudás átadását, és az esélyegyenlőséget. A kolerikus szangvinikus típusjegyemből kifolyólag végigviszem az elképzeléseimet, és aktívan részt veszek a közösségi életben, ennek köszönhetően érvényesíteni tudnám érdekeiteket.
Bár nagy tapasztalatom még nincs hallgatóként, meg vagyok győződve róla, hogy a Hallgatói Önkormányzat aktív, eredményes és konstruktív tagja tudok lenni.
Biztos vagyok benne, hogy öregbíteni tudom az ELTE hírnevét! :)"

Sudár Mariann

Másod éves matematika-fizika osztatlan tanár szakos vagyok. Szeretnék rész venni az új tanári szakterület képének kialakításarában, mivel mindig is örömömet leltem a közösségi munkában. Úgy érzem elég lelkes vagyok ahhoz hogy aktív részt vállaljak a tanáris érdekek képviselésében, és a felmerülő akadályoknak is bátran állok elé.

Visnovitz Márton

Sziasztok!
Visnovitz Marci vagyok, elsőéves tanári mesterszakos hallgató. Az elmúlt évben is voltam képviselő, valamint én töltöttem be a Hallgatói Önkormányzat tanárképzési referensi tisztségét, mondhatni, hogy szívügyem a tanárképzés és minden ami vele kapcsolatos. Szeretnék ebben az évben a frissen megalakult Tanárképzési Szakterület képviselője lenni, hogy ily módon is támogathassalak Titeket.

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.