Ügyintézés, hasznos linkek gyűjteménye

  • Neptun

A Neptun az-az elektronikus tanulmányi rendszer, ahol a tanulmányi ügyeink jelentős részét intézni lehet. Ilyen a kurzusoknak a felvétele és leadása, a vizsgára jelentkezés, és a vizsgákon megszerzett jegyeinket is ide, az E-indexbe gyűjtjük.

 

Ezen túlmenően, az Egyetemhez kapcsolódó pénzügyeinket is itt intézhetjük, itt fizethetjük be a kivetéseinket (vizsgadíj, kollégiumi díj stb.), és itt látjuk, ha ösztöndíjat fognak nekünk kiutalni.

 

Itt kell minden félév megkezdésekor nyilatkoznunk arról, hogy aktív, vagy passzív félévet szeretnénk folytatni.

 

A Neptun működése elsajátítható itt.

 


 

  • Tanulmányi Hivatal

A tanulmányi ügyintézés másik jelentős részét, amelyet nem lehet elektronikusan intézni, személyesen a Tanulmányi Hivatal-on végezhetjük. A TH-n rendszerint a tanulmányi előadónkat keressük, aki segít megoldást találni minden problémára.

 


 

  • Questura

Itt intézheted a kevésbé szakspecifikus ügyeidet, mint példul a diákigyazolványügyintézés, hallagatói jogviszonyigazolás, hallgatói biztosítás ügyintézése, neptunnal kacsolatos nem elektronikus ügyintézés. A Quaestura Iroda elérhetőségét itt találjátok


 

  • Hallgatói Iroda

Az ELTE TTK HÖK két hallgatói irodát üzemeltet. Ezek közül az északi irodában (É0.75) kereshetitek fel az irodavezetőt bármi nemű problémával.Fontos hogy egyes tisztségviselők is ezekben a helységben tarják fogadó óráikat, amikor személyesen beszélhettek velük a titeket érintő problémákról. Ne habozzatok hát felkeresni problémáitokkal a HÖK-öt.

 


 

 


 

 

A linkgyűjtemény feltöltés alatt.

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.