Tisztségviselők

Alább a 2019–2020-as mandátumévben a Hallgatói Önkormányzat tisztségviselői, elérhetőségei és a fogadóórák időpontjai találhatók.
Vizsgaidőszakban a tisztségviselők e-mailes (vagy telefonos) egyeztetés alapján tartják fogadóóráikat, míg tanítási szünet alatt fogadóórák nincsenek (de tisztségviselőink természetesen továbbra is elérhetőek e-mailen és/vagy telefonon keresztül).

  • Az Északi Hallgatói Iroda, vagyis az Északi HALI az északi épület földszintjén a lifteknél található 0.75-ös helyiség;
  • a Déli Hallgatói Iroda, vagyis a Déli HALI a déli épület –1. szintjén található 00.732-es helyiség;
  • a Hallgatói Alapítvány déli irodája, vagyis a Déli Alapítvány a déli épület –1. szintjén található 00.734-es helyiség;
  • míg a MAFIHE iroda az északi épület 2. emeletén található 2.106-os helyiség.

 


 

ELTE TTK HÖK Elnök – Jeges Viktor PéterElnök – Jeges Viktor Péter

E-mail: elnok()ttkhok.elte.hu // Telefon: -

Az elnök feladata a TTK HÖK operatív irányítása, a tisztségviselők munkájának koordinálása illetve a Kar valamennyi hallgatójának képviselete a kari, egyetemi és egyéb fórumokon.

Ha úgy érzed, hogy a megfelelő tisztségviselő már nem tud rajtad segíteni, problémát érzel a munkájukban, vagy egyszerűen csak azt gondolod, hogy velem kell megbeszélned, keress nyugodtan!

ELTE TTK HÖK Elnökhelyettes – Vígvári CseperkeElnökhelyettes – Vígvári Cseperke

E-mail: elnokhelyettes()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint online.

Az elnökhelyettes feladata az elnök tevékenységének segítésén túl a tisztségviselők munkájának koordinációja, valamint az érdekképviseleti munkára vonatkozó továbbképzése, az érdeklődő hallgatók tevékenységünkről való tájékoztatása, a szervezet munkájába való bekapcsolódásuk elősegítése.

Mindemellett részt vesz az érdek-képviseleti munkában is, az elnök akadályoztatása esetén képviseli az Önkormányzatot.

ELTE TTK HÖK Gazdasági referens – Kosztyó PéterGazdasági referens – Kosztyó Péter

E-mail: gazdasagi()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint online. // Kérdésem van, írok neki!

Feladataim közé tartozik az Önkormányzat költéseinek és beszerzéseinek átlátható és felelősségteljes tervezése, az ilyen igények felmérése, ebből kifolyólag pedig a folyamatos kapcsolattartás az ELTE HÖK Gazdasági Alelnökével és a Kancellária Közbeszerzési/Beszerzési osztályával.

Én felelek a parkolási igények intézéséért is, hiszen minden Lágymányosi polgár használhatja a rendelkezésre álló parkolókat, azonban ez regisztrációhoz kötött. Igény esetén a következő felületen lehet jelentkezni: http://ttkhok.elte.hu/parkolasi-engedely-igenyles

ELTE TTK HÖK Tanulmányi referens – Darányi Éva ÁgnesTanulmányi referens – Darányi Éva Ágnes

E-mail: tanulmanyi()ttkhok.elte.hu // Kérdésem van, írok neki!

A Tanulmányi Információkért felelős referens feladata a többi tisztségviselővel és a hallgatókkal való hatékony kommunikáció. Fő feladat érdeksérelmi ügyek és tanulmányi kérdések közvetítése és megoldása. Ezenfelül folyamatosan figyelemmel kíséri az OHV-t és a tantervmódosítások ügyét. Minden vizsgaidőszak után összegzi a felmerült problémákat, a félév során előkerült legfontosabb információkat.

ELTE TTK HÖK Tudományos referens – Pánczél EmeseTudományos referens – Pánczél Emese

E-mail: tudbiz()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint online.

Tudományos Referensként az én feladatom a kari tudományos élet összefogása, tudománynépszerűsítő események szervezése és hirdetése, a hallgatók segítése TDK-munkájukban, továbbá a tudományos pályázatokról való tájékoztatás, és a beérkező pályázatok elbírálásában való részvétel.

Ha kérdésed van a szakkollégiumokkal, kutatási lehetőségekkel kapcsolatban, szeretnél TDK-zni, de nem tudod, hogyan fogj neki, keress bátran!

ELTE TTK HÖK Kommunikációs referens – Kutas DomonkosKommunikációs referens – Kutas Domonkos

E-mail: kommunikacio()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint online.

Az ELTE TTK HÖK kommunikációs referenseként elsődleges feladatom, hogy az Egyetemen, és azon belül kiemelten a TTK-n zajló eseményekről, az Önkormányzat érdekképviseleti tevékenységéről tájékoztassam a kar hallgatóit. Az ELTE TTK HÖK, 5vös5km, TéTéKás GT, ELTE TTK Hallgatói Alapítvány, valamint a szakterületi Facebook-oldalak kezelésével én vagyok a felelős azért, hogy a fontos információk eljussanak A-ból B-be (pl. ösztöndíjkiírások, közelgő események, a Kar legfontosabb közéleti hírei). Emellett a kiemelt események (mint például a TéTéKás GT, TéTéKás Halloween vagy épp a gólyabál) terjesztésének, felépítésének és szövegezésének is én vagyok a felelőse, továbbá néha egyéb HÖK-höz kapcsolódó események, kiírások szövegezése vagy azok grammatikai ellenőrzése is az én feladatom.

ELTE TTK HÖK Diákjóléti referens – Keszthelyi SzilviaDiákjóléti referens – Keszthelyi Szilvia

E-mail: esely()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint online.

diakjoleti@ttkhok.elte.hu

esely@ttkhok.elte.hu

lakhatas@ttkhok.elte.hu

Diákjóléti referensként feladatom a TTK HÖK esélyegyenlőségi és karitatív életének megszervezése és a hallgatók tájékoztatása az esélyegyenlőségi és kollégiumi lehetőségekről, illetve felhívni a figyelmet a környezettudatosság fontosságára.

Ha bármi van, amiben a segítségedre lehetek, keress bátran!

ELTE TTK HÖK Ösztöndíjakért felelős referens – Silling BiankaÖsztöndíjakért felelős referens – Silling Bianka

E-mail: osztondij()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint online. // Kérdésem van, írok neki!

Az ösztöndíjakért felelős referens felelős a juttatásokkal kapcsolatos érdekképviseleti munka koordinálásáért. Segíti a hallgatókat a területén felvetődő problémáik megoldásában, folyamatosan tájékoztatja őket a vonatkozó szabályok változásáról, a különböző ösztöndíj-lehetőségekről.

ELTE TTK HÖK Külügyi referens – Dénes DorottyaKülügyi referens – Dénes Dorottya

E-mail: kulbiz()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint online. // Telefon: +36205006444

Külügyi referensként én gondoskodom a külföldre utazó hallgatók informálásról, a külföldi ösztöndíjas információk terjesztéséről, valamint a mobilitásukat töltő hallgatók integrációjának segítéséről.

As commissioner for foreign affairs I am responsible for informing students from mobility programs, and scholarships and also distributing the information from those. I keep contact with ELTE ESN to help the integration of foreign students spending their mobility at ELTE.

ELTE TTK HÖK Főszerkesztő – Őri BálintFőszerkesztő – Őri Bálint

E-mail: foszerkeszto()ttkhok.elte.hu // Telefon: 30/504-7317

Mint a TéTéKás Nyúz főszerkesztője, én felelek a lap rendszeres megjelenéséért és a lapnál dolgozó szerkesztők munkájának koordinálásáért. Lapunkhoz egész félév alatt várjuk a csatlakozni kívánó hallgatókat. Ha cikket írnál, olvasószerkesztenél, tördelőszerkesztenél, fotóznál, videóznál nyugodtan keress a megadott elérhetőségeken, egészen a pontosan a foszerkeszto@ttkhok.elte.hu e-mail címen vagy a 06/30-504-7317 telefonszámon, esetleg azon a bizonyos közösségi oldalon. Ha szimplán csak kérdésed lenne, ebben az esetben is ezeken az elérhetőségeken találsz meg.

ELTE TTK HÖK Informatikus – Balga GáborInformatikus – Balga Gábor

E-mail: informatikus()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint online. // Telefon: 20/5651517

Informatikusként a feladatom a HÖK eszközparkjának karbantartása, működtetése, illetve a hivatalos levelezés és weblapok megigénylése és fenntartása. Amennyiben a HÖK tisztségviselőinek informatikai jellegű problémája van, nekem kellene elhárítanom. Amennyiben valakinek ".elte.hu"-s hivatalos honlapra van szüksége, hozzám tud fordulni. Azonban tanrendes és neptunos problémákkal feleslegesen zaklattok, az nem az én hatásköröm! :)

ELTE TTK HÖK Mentorkoordinátor – Jelenleg betöltetlenMentorkoordinátor – Jelenleg betöltetlen

E-mail: mentorkord()ttkhok.elte.hu // Telefon: -

Mentorkoordinátorként a mentorrendszer irányítása a feladatom.

Olyan lelkes, segíteni vágyó hallgatókat keresünk, akik vállalják, hogy vezető szerepet vállalnak az újonnan érkező gólyák közéletbe történő beintegrálásában; illetve a képzésük során elsajátítanak minden olyan készséget, amely a sikeres mentori munka elvégzéséhez szükséges.

A mentorképzés során átfogó ismereteket sajátíthatsz el főként a tanulmányi, az ösztöndíjas, a kollégiumi és egyéb ügyekben; valamint nagy hangsúlyt fektetünk a jelöltek problémamegoldó és közösségépítő képességük fejlesztésére is. Ezen információkon túl pedig a saját szakterületedet továbbá a Hallgatói Önkormányzatot érintő információk is a birtokodba juthatnak.

Ha bármi kérdésed van, vagy csak további információra lenne szükséged, fordulj hozzám bizalommal!

ELTE TTK HÖK Biológia- és környezettudományi szakterületi koordinátor – Kása Kata HangaBiológia- és környezettudományi szakterületi koordinátor – Kása Kata Hanga

E-mail: bioszk()ttkhok.elte.hu // Telefon: 30/835-8277 // Kérdésem van, írok neki!

Biológia- és környezettudományi szakterületi koordinátorként az egyik legfontosabb, hogy megfelelően képviseljem a biológia és környezettudomány szakos hallgatók érdekeit minden felületen. Ezen felül a folyamatos tájékoztatás is elengedhetetlen része a feladatkörömnek, ennek szerves részét képezi a szakterület közéletének megszervezése a Szakterületi Csoporttal.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, vagy egyszerűen csak be szeretnél kapcsolódni a szakterület munkájába, keress bizalommal!

ELTE TTK HÖK Fizika szakterületi koordinátor – Mig AndrásFizika szakterületi koordinátor – Mig András

E-mail: fizikaszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint online. // Telefon: 20/484-7870 // Kérdésem van, írok neki!

Fizika Szakterületi Koordinátorként legfontosabb feladatom, hogy a fizikushallgatók érdekeit megfelelően képviseljem a Hallgatói Önkormányzatban. A folyamatos kommunikációs és tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy a szakterület hallgatói mindig naprakész információval rendelkezzenek. Az érdekképviselet mellett fontos feladatomnak tekintem a szakterület közéletének szervezését is, amit hallgatótársaimmal közösen igyekszünk színesebbé tenni.

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran az elérhetőségeim egyikén vagy személyesen!

ELTE TTK HÖK Földrajz- és Földtudományi szakterületi koordinátor – Fritz PetraFöldrajz- és Földtudományi szakterületi koordinátor – Fritz Petra

E-mail: foldtudszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint online. // Telefon: - // Kérdésem van, írok neki!

A szakterület koordinátoraként fő feladatom a szakterületünk közéletének összefogása, annak képviselete, hallgatóink segítése és számukra programok, rendezvények szervezése, illetve képviselőink és mentoraink irányítása.

Célom, hogy egy jól működő, barátságos és jó hangulatú közösséget alakítsunk ki, és általunk mindenki megtalálhassa a neki megfelelő programot.

Ha bármi kérdésed, ötleted, gondod van, nyugodtan keress meg!

ELTE TTK HÖK Kémia szakterületi koordinátor – Szaló-Pál KingaKémia szakterületi koordinátor – Szaló-Pál Kinga

E-mail: kemiaszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint online. // Telefon: 30 428-0717 // Kérdésem van, írok neki!

Kémia szakterületi koordinátorként feladatom a szakterület hallgatóinak érdekképviselete különböző fórumokon, valamint tájékoztatása az őket érintő tudnivalókkal kapcsolatban. Ezen kívül feladatom a szakterület delegáltjainak és mentorainak koordinálása, illetve a Szakterületi Csoporttal közösen különböző programok szervezésével igyekszem színesebbé tenni a kémiás hallgatók mindennapjait.

Ha bármi problémád vagy kérdésed akad, keress nyugodtan e-mailben vagy akár személyesen, előre megbeszélt időpontban.

ELTE TTK HÖK Matematika szakterületi koordinátor  – Akály AlexandraMatematika szakterületi koordinátor – Akály Alexandra

E-mail: matekszk()ttkhok.elte.hu // Telefon: - // Kérdésem van, írok neki!

Matematika szakterületi koordinátorként a feladatom a matekos hallgatók érdekképviselete minden felületen, illetve a szakterületi csoport koordinálása.

Ha bármi kérdésed, problémád van keress bizalommal e-mailben, vagy személyesen.

ELTE TTK HÖK Tanárképzési szakterületi koordinátor – Lőrincz PéterTanárképzési szakterületi koordinátor – Lőrincz Péter

E-mail: tanarszk()ttkhok.elte.hu // Fogadóóra: Megbeszélés szerint online.

Szakterületi koordinátorként a tanárszakos hallgatók érdekeinek képviselem a Hallgatói Önkormányzatban és egyéb fórumokon. Az érdekképviselet mellett a feladataim közé tartozik a hallgatók megfelelő tájékoztatása és a szakterületi hallgatói élet megszervezése, koordinálása a Szakterületi Csoport közreműködésével.

Ha bármilyen kérdésed vagy probléméd lenne, keress bátran!

ELTE TTK HÖK Ellenőrző bizottság elnöke – Juharos EszterEllenőrző bizottság elnöke – Juharos Eszter

E-mail: eb()ttkhok.elte.hu

A poszt jelenleg betöltetlen. Ha érdekel ez a tisztség, keresd meg az Önkormányzat elnökét valamely elérhetőségén.

ELTE TTK HÖK Ellenőrző bizottság tagja – Hegedűs DávidEllenőrző bizottság tagja – Hegedűs Dávid

E-mail: eb()ttkhok.elte.hu

A poszt jelenleg betöltetlen. Ha érdekel ez a tisztség, keresd meg az Önkormányzat elnökét valamely elérhetőségén.

ELTE TTK HÖK Ellenőrző bizottság tagja – Kovács ZoltánEllenőrző bizottság tagja – Kovács Zoltán

E-mail: eb()ttkhok.elte.hu // Telefon: -

A pozíció jelenleg betöltetlen.

ELTE TTK HÖK Jegyzőkönyvvezető – Nagy Fruzsina RékaJegyzőkönyvvezető – Nagy Fruzsina Réka

E-mail: jegyzokonyv()ttkhok.elte.hu // Telefon: -

Feladatom a Küldöttgyűléseken, a Választmányokon és a Kari Ösztöndíjbizottság ülésein jegyzőkönyvet vezetni, ezekről a megadott határidőn belül emlékeztetőt készíteni.

ELTE TTK HÖK Ösztöndíjakért felelős bizottsági tag – Papp Gergely SándorÖsztöndíjakért felelős bizottsági tag – Papp Gergely Sándor

E-mail: pappgerg97()student.elte.hu // Telefon: 06704199276

A poszt jelenleg betöltetlen. Ha érdekel ez a tisztség, keresd meg az Önkormányzat elnökét valamely elérhetőségén.

ELTE TTK HÖK ELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi elnök – Józsa KornélELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi elnök – Józsa Kornél

E-mail: elnok()alapitvany.elte.hu

Az Alapítvány stratégiai döntéseit annak (TTK HÖK által megválasztott) kuratóriuma hozza. Ennek a testületnek az üléseit hívom össze és vezetem, illetve kifelé képviselem az Alapítványt. Amennyiben szeretnél többet tudni rólunk és hogy mi mindent csinálunk, látogass el az alapitvany.elte.hu oldalra.

ELTE TTK HÖK ELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi titkár – Ungi BalázsELTE TTK Hallgatói Alapítvány kuratóriumi titkár – Ungi Balázs

E-mail: titkar()alapitvany.elte.hu

Az Alapítvány kapcsán a mindennapi működés során fellépő ügyek intézésében veszek részt.

Ezen felül tagja vagyok az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány 5 fős kuratóriumának (döntéshozó szervének), amely üléseinek jegyzőkönyveit én készítem.

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.