Rendezvények

Az ELTE TTK HÖK számos rendezvényt szervez. Ezt közvetlenül nem teheti meg, hiszen a TTK HÖK-ben nincs (és nem is lehet) készpénzforgalom. A rendezvényeket olyan szervezetek bonyolítják le a TTK HÖK tagjainak segítségével, a TTK HÖK megbízása és engedélye alapján, amelyeknek erre a hatályos jogszabályok alapján lehetőségük van.

A rendezvényeink a következő kategóriákba sorolhatóak:

  • gólyatáborok,
  • TTK-hoz kötődő nagyrendezvények,
  • szakos kisrendezvények.

Gólyatáborok

Az ELTE TTK HÖK minden évben pályázatot hirdet a gólyatáborok megszervezésére. A táborokat a 2011-es és a 2012-es években az ELTE Egyetemi Szolgáltatásszervező Kft.-n keresztül szerveztük meg.

Nagyrendezvények

Ilyen rendezvények a Gólyabál, a Gólyahajó, a Nedves Est, valamint például a Lágymányosi Eötvös Napok (LEN). Ezek szervezése bonyolult folyamat, az ELTE Egyetemi Szolgáltatásszervező Kft.-vel, valamint a TTK Hallgatói Alapítvánnyal közösen a TTK HÖK rendezvényes csapata végzi.

Kisrendezvények

Szakos rendezvények, illetve "barátságbulik" tartoznak ebbe a kategóriába. Ezek szervezésére a TTK HÖK Választmányánál lehet pályázni (bárki adhat be pályázatot), s annak pozitív elbírálása esetén kaphat támogatást: az ELTE TTK HÖK névhasználatát vagy anyagi támogatást a működési keretből (a jogszabályi kereteken belül).

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.