TDM Előadások

Kedves Hallgatók!

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói az ország legjobb természettudományos képzésében részesülnek. Ennek remek lenyomata, hogy az elmúlt években kimagaslóan jól szerepelnek a Kar hallgatói a TDK, OTDK eseményein, valamint más magas színvonalú versenyeken.

Ezért arra gondoltunk, hogy a magas szaktudással és jó versenyeredménnyel rendelkező hallgatókat, valamint munkáikat bemutatjuk nektek, és megrendezzük a TDM előadássorozatot.

A TDM (Tudományos Diák Munkák) előadássorozat olyan esemény, amelyen azok a hallgatók mutatják be tudományos eredményeiket, akik már részt vettek valamilyen megmérettetésen, vagy készülnek rá. Két célunk van ezekkel az előadásokkal. Elsősorban szeretnénk segíteni a hallgatóknak felkészülni a versenyekre, és esélyt adni az előadás gyakorlására. Másodsorban szeretnénk lehetőséget adni azoknak a diákoknak, akiknek az eredményeiket már elismerték, hogy azt megmutathassák társaiknak, így mindenki értesülhet a kimagasló tudományos eredményekről és a számukra kínálkozó lehetőségekről.

Szeretnénk megkérni minden hallgatót, aki részt vett, vagy készül részt venni bármilyen tudományos versenyen (TDK, OTDK...) vagy konferencián (Bolyai konferencia...) hogy keressen meg, hogy mi így járulhassunk hozzá a nagyszerű eredmények elismeréshez.

Az időpontok szervezés alatt vannak, amint megszerveztük, itt olvashatjátok.

Üdvözlettel,

Tudományos biztos

ELTE TTK HÖK

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.