április 2016

ERASMUS KARI RANGSOR 2016-2017

Kedves Pályázók!

 

Megszületett az előzetes kari Erasmus rangsor! Azonban mindenki figyelmét felhívom arra, hogy a végleges döntést a Tempus Közalapítvány hozza meg, az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek.

 

Szakmai gyakorlat esetén az alábbi hallgatók pályázata lett elfogadva a kar által:

 

F1EHS5 Georg-August Universität Göttingen (5 hónap)

KFPTR1 University of Vienna (3 hónap)

SP7Q1S Royal Belgian Institute for Space Aeronomy (2 hónap)

F4DI5S Freie Universität Berlin (5 hónap)

R8M0WG Istituto per la Protezione Sostenibile delle Piante, Bari (5 hónap)

 

Pályázati kiírás gólyatábor programfelelős tisztségére-2016

Az ELTE TTK HÖK (továbbiakban HÖK) pályázatot hirdet a TTK HÖK Alapszabálya szerint az ELTE TTK szakjaira, illetve természettudományi tanári szakokra 2016-ban felvételt nyert hallgatók számára szervezett gólyatábor szervezésének HÖK részéről történő koordinálására. A pályázat célja, hogy a Karon indított alap- és mesterszakok gólyatáborainak szervezése során felmerülő, HÖK hatáskörbe tartozó feladatok ellátásának koordinálásával (különös tekintettel a koncepcióalkotásra és a programterv kialakítására) a nyertes pályázó(ka)t a HÖK megbízza.

Meghívó választmányi ülésre - 2016.04.18., hétfő, 18:00 DT. 00.112

Tervezett napirend:
1. Bejelentések
2. Pályázatok
3. Kari Tanács anyagainak tárgyalása
4. Egyebek

CsatolmányMéret
Fájl Meghívó108.44 KB

Szavazófelület probléma

Kedves Hallgatók!
A választási kiírásnak megfelelően éjfélkor a Neptun felületén elindult a képviselő és elnökválasztás.A választási felület az Unipoll rendszeren keresztül került kialakításra. Mielőtt élesedett a szavazófelület többszöri technikai és formai ellenőrzésen esett át, ennek ellenére súlyos hibák jelentkeztek.Az Unipoll rendszerben létrehozott,majd törölt választási felületek jelentek meg a Neptunban,a matematika szakos hallgatóknál pedig a biológia képviselőjelöltek bemutatkozása és képei jelentek meg. Miután a Választási Bizottság érzékelte a problémát, felfüggesztésre került a képviselőválasztás szavazási felülete.

Az elnökválasztás továbbra is zavartalanul folyik a Neptunban, kérünk titeket hogy az  "ELTE TTK HÖK Elnökválasztás 2016/2017" nevű felületen adjátok le a szavazatotokat!

A probléma elhárításán folyamatosan dolgozunk,kérjük türelmeteket és megértéseteket!

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.