március 2015

SUSCO Youth

Az Antall József Tudásközpont által szervezett SUSCO Youth fenntarthatósági fókuszú egyetemi előadás-sorozat következő állomása március 31-én 18 órakor kerül megrendezésre a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Andrássy úti épületében. Az angol nyelvű sorozat ötödik alkalmának címe A rövid élelmiszer-ellátási láncok Budapesten és környékén (angolul: Short Food Supply Chain Systems In Budapest and Its Surroundings).

Miért jó képviselőnek lenni?

Ha még gondolkodtok rajta, hogy elinduljatok képviselőnek,akkor ezzel a cikkel szeretnénk segíteni meghozni a döntést.
Alább volt képviselők véleményét olvashatjátok arról, hogy számukra milyen volt az érdekképviselet az Önkormányzat legfőbb döntéshozó testületében, mit vártak és milyen tapasztalatokkal gazdagodtak a érdekképviseleti munkájuk alatt.

ADOMÁNYOZÁSRA HÍV A HÖOK!

2015. 03. 25. és 04. 25. között a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája gyűjtést szervez a Kárpátalján élő, nehéz sorsú családok megsegítésére!

Adni jó!

Bármekkora összegű felajánlás nagy segítség lehet - akár a sok kicsi is sokra mehet!
Az adományokat kárpátaljai rászoruló családok anyagi támogatására fordítjuk.

Te is hozzájárulhatsz az adománygyűjtés eredményességéhez!
A számlaszám, ahová a támogatásokat várjuk:

HU64 10102244 - 31219600 - 01004003
számlavezető: Budapest Bank

Szombathelyi Osztrák–Magyar Nyári Egyetem 2015

A Bécsi Egyetem Európai és Összehasonlító Nyelv- és Irodalomtudományi Intézetének Finnugor Tanszéke és a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi Savaria Egyetemi Központja közös nyári egyetemet szervez osztrák ill. magyar egyetemi és főiskolai hallgatók számára, akik magyar/német nyelvtudásukat szeretnék fejleszteni. Az ösztöndíjakra a magyar hallgatók közül a nem német szakos, első (BA vagy MA) diplomájukat szerző (elsősorban nappali tagozatos) hallgatók pályázhatnak. 

CsatolmányMéret
Microsoft Office document icon Kiírás38.5 KB
PDF icon Jelentkezési lap (pdf)148.03 KB
Microsoft Office document icon Jelentkezési lap (doc)49 KB

Meghívó Rendkívüli Küldöttgyűlésre - 2015.03.31., kedd, 18:10, É 0.89

Tervezett napirend:

1. Bejelentések
2. Ismételt beszámolók
3. Személyi kérdések
4. Egyebek

Amennyiben pályázatot nyújtanál be a TTK HÖK valamely tisztségére, akkor azt ide kattintva teheted meg. Az eddig benyújtott pályázatokat pedig ezen az oldalon olvashatod.

SUSCO Youth

At the 4th event of the SUSCO Youth lecture series we will continue the discussion of the topic of transition towards a sustainable economy. On behalf of the Business Council for Sustainable Development in Hungary (BCSDH), our next speaker, Kitty van der Heijden, Director of the World Resources Institute Europe, former Ambassador for Sustainable Development of the Netherlands will argue that the trade-off between economic growth, protecting the environment and fighting climate change is a false dilemma.

Date and time: 26 March 2015, 4:00 pm

Pályázati kiírás Elnöki tisztségre

Pályázati kiírás elnöki tisztségre

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar Hallgatói Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat) Választási Bizottsága pályázatot ír ki az Önkormányzat elnöki tisztségének jelöltállítására.

Meghívó Választmányra - 2015.03.23., hétfő, 18:00, Déli Hali tárgyaló

Tervezett napirend:

1.Bejelentések
2.Pályázatok
a)Gólyatábor programfelelős pályázatok tárgyalása
b)Kis rendezvényekre benyújtott pályázatok tárgyalása
c)KHTEÖ pályázatok tárgyalása
3.Beszámolók
4.Ösztöndíj ügyek
5.Egyebek

CsatolmányMéret
PDF icon meghívó55.98 KB
Microsoft Office document icon Emlékeztető78 KB

Tematikus ELTE-BEAC Sportpályázat

Vízi sportnapok, túrák és tanár-diák mérkőzések 2014/15-ös tanév, tavaszi félévére vonatkozó szervezésére hirdet pályázatot az Eötvös Loránd Tudományegyetem sportegyesülete. A pályázat célja, hogy forrást biztosítson az ELTE kari, intézeti dolgozói, hallgatói számára szabadidős és sportprogramok megszervezésre.

A pályázat keretében tudományos diákköri, intézeti, tanszéki sportnapokra, tanár-diák mérkőzésekre és egyéb szabadidős programokra lehet pályázni, melyek az ELTE sporttelepein, az ELTE-BEAC szervezésében valósulnak meg.

CsatolmányMéret
PDF icon Pályázati kiírás390.61 KB
Fájl Pályázati űrlap185.28 KB

Bridge Budapest Ösztöndíj Tehetségeknek

Tehetséges magyar fiataloknak (egyetemisták, frissen végzettek stb.) ösztöndíjat ajánlunk 1 hónapra, hogy tapasztalatot és inspirációt szerezhessenek olyan cégeknél, mint a Bridge Budapest alapító cégei. A világ minden tájáról fogadunk ösztöndíjasokat az NNG-hez, a Prezihez vagy a Ustreamhez, Budapestre. Szeretnénk, ha az ösztöndíjasok élményei minél több emberhez eljutnának, minél többen megismerhetnék és másokat is inspirálnának.

A 6-8 legmeggyőzőbb jelentkezőnek az alábbi lehetőséget kínálják:

Oldalak

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.