október 2013

I.ELTE-BEAC Cageball Kupa

Sokan ismerhetitek már a 3 v 3 elleni focit, azaz a Cageballt. Novemberben először rendezzük meg az ELTE-BEAC Cageball Kupát, amit innentől kezdve, rendszeresen Gran Prix jelleggel fogunk megrendezni számotokra.

Lépj velünk a Tudás Útjára!

November 10-én lesz a hagyományőrző Tudás Útja futóverseny, melyre felsőoktatási hallgatóknak és oktatóknak csak 500 forint regisztrációs díjat kell fizetniük!

Theoretical Philosophy Forum

2013 novemberi témák:

  • Alvin Plantinga evoluciós érve a naturalizmus ellen
  • Leibniz elméleti filozófiája a ’Mi az idea?’ tükrében
  • Lehet-e m ˝ualkotás m ˝uvész nélkül?

Részletek és programbontás

Tudományos Teadélután - felhívás

2013. november 14-én először kerül megrendezésre a Tudományos Teadélután az ELTE TTK HÖK Tudományos Csoportjának szervezésében. Erre az alkalomra várunk minden előadni vágyó hallgatót, főleg akik az elkövetkező időszakban TDK konferencián vesznek részt! További információért kattints ide!

A Magyar Tudomány Ünnepe 2013

2013 novemberében tizedszer rendezik meg a Magyar Tudomány Ünnepét, amelyen az ELTE számos szakmai programmal vesz részt. A 2013. november 4–30. közötti jubileumi sorozat kiemelt témája és főcíme: „Velünk élő tudomány”.

Adománygyűjtés - Tiszatarján

Ha nem alszol már a mackóddal, nem rendezel versenyt a matchboxaidnak, és ha már piknikezni sem a Százholdas Pagonyba jársz,
hozd el jobb sorsra érdemes játékaidat és könyveidet, és ezzel nem csak nekik, hanem sok nehéz sorsú családnak is örömet szerezhetsz!

KOLLÉGIUMI SPORTÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

Az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat és az ELTE-BEAC kollégiumi sportösztöndíj pályázatot hirdet meg. A pályázat célja a tagkollégiumokban sportélet szervezése, a kollégista hallgatók bevonása az egyetemi sportéletbe, a BEAC sportolási lehetőségeinek bemutatása.

Meghívó Választmányra - 2013. 10. 21., hétfő, 18:00, Déli Hali

1. Bejelentések
2. Beszámolók
3. Pályázatok
4. Egyebek

XXII. Ifj. Tóth Antal Sakk Emlékverseny

Emlékezzünk a tragikusan fiatalon elhunyt hódmezővásárhelyi sakkozó, Ifj. Tóth Antal (1969-1990) személyére!
A 22. alkalommal megrendezett versenynek november 2-án Hódmezővásárhely ad otthont. Az esemény fővédnöke Almási István polgármester úr lesz.

Nevezés: 2013. November 1-ig!

Megalakult az ELTE Crokinole Klub!

Gólyatáborban vagy a LEN-en már Crokinole-oztál és szívesen játszanál gyakrabban is? Vagy még nem is hallottál semmit erről a pöckölös játékról, de kipróbálnád? Ezen a héten indul Budapesten az ELTE Crokinole Klub!

Oldalak

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.