augusztus 2013

TTK Tanulmányi Osztály nyitva tartása 2013.09.02. és 2013.09.13. között

   TTK Tanulmányi Osztály nyitva tartása 2013.09.02. és 2013.09.13.  között:

Megjelent a Sportkisokos

Az ELTE EHÖK és az ELTE BEAC csapata összeállította a 2013/2014-es évre szóló Sportkisokost, amelyben a vízilabdától az atlétikán át a harcművészetekig több mint harminc sportág mutatkozik be, és az év legfontosabb eseményeit is összegyűjtötték. A kiadvány nyomtatott verziója 5000 példányszám készült el, a gólyatáborokban, ELTE-s sportrendezvényeken és az ELTE-BEAC irodájában is hozzáférhető.

Az ELTE hallgatói labdás csapatsportokban, zenés, táncos és ütős sportokban is kipróbálhatják magukat, de lehet sakkozni, falat mászni és frizbizni is. A sportkalauz az egyes ágak hallgatói kapcsolattartóit is tartalmazza.

Nemzetközi karsztkutatási konferencia

2013. szeptember 4–7. között az Eötvös Loránd Tudományegyetem ad otthont a „Hierarchical Flow Systems in Karst Regions” című nemzetközi szimpóziumnak. A konferencia célja, hogy összekapcsolja a karsztkutatást és a felszín alatti vízáramlások elméletét és gyakorlatát. A rendezvényre több mint 100 kutató jelentkezett 25 országból.

TTK-s dékáni kézfogó

A Természettudományi Kar elsőéveseinek ünnepélyes kézfogójára 2013. szeptember 4-én és 5-én délben kerül sor.
Helyszín: ELTE TTK Gömbaula (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)

Meghívó Választmányra - 2013. 08. 14., szerda, 14:00, Déli Hali

Tervezett napirend:

1. Bejelentések
2. Regisztrációs hét
3. Rendezvénynaptár
4. Tanárszakos beavató
5. Egyebek

ELTE Alumni ösztöndíj

Az ELTE Alumni Alapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdet leendő ELTE-s költségtérítéses mesterszakos hallgatók körében.

Az Alapítvány által alapított ösztöndíj célja, hogy az ELTE - alumnusainak felajánlásaiból - a pályázaton legalkalmasabb (kiváló tanulmányi eredményt elérő és szociálisan rászoruló) hallgató mesterképzésének költségeit átvállalja, ezáltal segítse oklevele megszerzését.

Gólyatáborok

Fizika gólyatábor (Böfi)

Immáron 30. alkalommal várja sok szeretettel a fizikus és fizikatanár gólyákat a Zemplén-hegységben, idén augusztus 22. és 29. között.

Geo-Bio gólyatábor (biológia, földrajz, földtudomány, környezettan)

Bódvarákón várja a biológia, földrajz, földtudományi és környezettudományi szakra felvett hallgatókat, valamint az ide tartozó tanárszakosokat augusztus 23. és 29. között.

Gyógymatek gólyatábor (matematika és gyógypedagógia)

Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar és a Természettudományi Kar matematika szakterületének közös gólyatábora, augusztus 16-tól 19-ig, amely szeretettel vár minden matematika alap, mesterszakos, vagy tanárszakos, frissen felvett hallgatót! :)

Kémia gólyatábor

A Kémia Gólyatábor immár tradicionálisan Káptalanfüreden kerül megrendezésre ebben az évben is, idén augusztus 18. és 22. között, ahol szeretettel várunk minden frissen felvett kémiás illetve tanár szakos diákot.

Tanári bevonó tábor

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.