A Küldöttgyűlés felépítése, képviselők

Az ELTE TTK DÖK legfőbb döntéshozó testülete a Küldöttgyűlés, melynek tagjai a doktoranduszok által választott képviselők. A Küldöttgyűlést az Önkormányzat elnöke irányítja.

Az alábbiakban a 2015/16-os ciklusra megválasztott képviselők bemutatkozásait olvashatjátok, a 2015.10.21-én tartott Alakuló Küldöttgyűlésen készült emlékeztetőt pedig ide kattintva találjátok.

 

Pálfy Gyula

elnök

Kémia Doktori Iskola

 

Pálfy Gyula vagyok harmadéves doktorandusz hallgató a Kémia Doktori Iskolában. A TTK DÖK-ben megalapulása óta képviselő vagyok. Több helyen képviseltem a doktoranduszokat eddig (TTK Kari Tanács, ELTE Egyetemi Tehetséggondozó Tanács). Többek között a doktoranduszok oktatásának kifizetése ügyében tavasz óta folyamatos egyeztetéseket folytatok a Természettudományi Kar vezetésével. Szeretném ezt a munkát folytatni, ehhez kérném tisztelettel a doktorandusz társak támogatását!

 

Bese Gergő Péter
Földtudományi Doktori Iskola

Sziasztok! 1983-ban születtem Budapesten, Gödöllőn végeztem tanulmányaimat a Premontrei Szent Norbert Gimnáziumban. Az érettségit követően az ELTE Természettudományi Karának földrajz tanári szakára nyertem felvételt. Egyik csoporttársam javaslatára 2003-ban beiratkoztam a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolára, ahol hittanári, nevelői és lelkipásztori munkatársi ismeretket szereztem.
2007 és 2010 között a csömöri Mátyás király Általános Iskolában tanítottam földrajzot és németet. Ebben az időszakban elnökhelyettese volt a Gödöllői Német Nemzetiségi Önkormányzatnak, tagja a Pest Megyei Német Nemzetiségi Önkormányzatnak és az Országos Német Nemzetiségi Önkormányzat legfiatalabb képviselőjeként dolgoztam a közösségért.
Ebben a ciklusban egyik szervezője voltam a gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskolában meghonosodott és azóta is létező a német nemzetiségi oktatásnak.
2010-ben gyökeres változáson ment keresztül életem, a tanári hivatás mellett egyre inkább mozgolódott bennem a papi hivatás is. A Kalocsa – Kecskeméti Főegyházmegyébe nyertem felvételt, ahol 2013-ban pappá is szenteltek.
Kápláni szolgálatomat Kiskunfélegyházán töltöttem és papi munkám mellett folyamatosan az ifjúság nevelésével is foglalatoskodtam.
2014 szeptemberétől a Balatonfüredi Szent Benedek Szakközépiskola igazgató – helyettese vagyok, tanítok földrajzot, hittant és kollégiumi nevelőként pedig próbálom nevelgetni a ránk bízottakat.
A Doktorandusz Önkormányzat képviselőjének több diáktársam javaslatára jelöltettem magam.
Szeretném, ha egyetemünkön a doktoranduszhallgatók aktívabban részt tudnának venni az események, történések alakításában.
Jó lenne közösséget varázsolni a doktoris hallgatókból különböző rendezvények, kirándulások alkalmával.
Ha úgy érzed, képviselni tudom a közösség érdekeit magasabb fórumokon, támogass szavazatoddal!

 

Stumphauser Tímea
Kémia Doktori Iskola

Stumphauser Tímea vagyok. 2009-ben kezdtem meg tanulmányaimat az ELTE kémia szakán és 2014-ben lettem a Kémia Doktori Iskola doktorandusza. Jelenleg amfifil polimerek alkalmazhatóságát kutatom az energiatermelés és katalízis területén. Célom a TTK DÖK-ben a doktoranduszok minél szélesebb körű segítése, illetve érdekeik megfelelő képviselete.

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.