2016/17 Jelöltek

Tisztelt Doktoranduszok!

Idén is megrendezésre kerűl, a TTK DÖK képvisélőválasztás, ahol arról szavazhattok, hogy ki képviselje az érdekeiteket.

Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy bemutatjuk a jelölteket.

Kellemes Választást:

Máthé Ágnes:

Sziasztok, Máthé Ágnes vagyok, elsőéves környezettudományi doktorandusz. Egyetemi éveim alatt igyekeztem képviselni a hallgatókat, ezt a tevékenységemet szeretném folytatni a továbbiakban is. Köszönöm, ha megtisztelsz a szavazatoddal.

 

 

 

 

 

 

 

Schimek Éva:

Schimek Éva vagyok, elsőéves doktorandusz a Környezettudományi Doktori Iskolában. Bár ez már a sokadik tanévem az ELTE-n, és eddig is igyekeztem képviselni a csoporttársaim érdekeit, illetve a hallgatói közéletben is részt vettem a Nyúz hasábjain keresztül, most érett meg bennem az az elhatározás, hogy szeretném mindezt szervezett keretek között tenni és kivenni a részemet a Doktorandusz Önkormányzat munkájából.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stumphauser Timea:

Stumphauser Tímea vagyok, egy éve a TTK DÖK tagja, jelenlegi elnök, harmadéves vegyész doktorandusz. Több helyen (kari tanács, intézeti tanács, EDÖK ellenőrző bizottság) képviseltem az előző tanévben a doktoranduszokat, próbáltam az érdekeiket érvényesíteni, problémáikat megoldani. Ezt a munkát szeretném tovább folytatni, ehhez kérem a segítségeteket és a szavazatotokat.

 

 

Zelenyánszki Helga

Zelenyánszki Helga, harmadéves biológus PhD hallgató

Idén tavasszal kapcsolódtam be a DÖK munkájába külsős tagként, tanácskozási joggal. Júniustól képviseltem a doktoranduszokat a Természettudományi Doktori Tanácsban.

Azért indulok a képviselőválasztáson, hogy besegíthessek a tavaly megismert képviselők munkájába, hozzájárulva a szervezet hatékony és gördülékeny működéséhez.

Kérlek, érvényes szavazattal járuljatok hozzá a képviselő választáshoz, hogy ne állhasson elő olyan faramuci helyzet, hogy a kar, é s így az egyetem is doktorandusz képviselet nélkül maradjon.

 

 

 

 

 

 

Csonka Diána:

Csonka Diána vagyok, elsőéves doktorandusz a Földtudományi Doktori Iskolában, a Természetföldrajzi Tanszéken. Alap- és mesterszakos diplomámat is az ELTE TTK-n szereztem, mint geomorfológus. Mindig igyekeztem a közösség aktív tagja lenni, amihez a TTK HÖK kiváló lehetőséget kínált számomra, másfél éven keresztül voltam Tanulmányi elnökhelyettes. Ebben az időszakban nyertem betekintést a jogszabályok és az egyetemi döntéshozás rendszerébe, ezért képviselőként célom, hogy most a doktoranduszok érdekeit képviselhessem a lehető legtöbb tekintetben.

 

 

 

 

 

 

Maksa Zsolt:

"Ebben a félévben kezdtem a Fizika Doktori Iskola Anyagtudomány és Szilárdtestfizika programját. Fizikusként a BSc és MSc diplomámat is az ELTE-TTK-n szereztem, utóbbit 2012-ben. Azóta dolgoztam már multinál, voltam (és vagyok) őstermelő családi vállalkozásban, tavaly óta pedig az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpontban (KFKI) tudományos segédmunkatársként nem hagyom békén a nagyentrópiás ötvözeteket. Az egyetemen kívüli, főleg a versenyszférában szerzett tapasztalataim, illetve munkajogi ismereteim alapján -úgy gondolom- hatékonyan tudnám a hallgatói érdekeket érvényesíteni."
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyerges Anita:

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.